Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastaneler ve gss hakkında bir soru


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Şu yaşıma kadar hep babamın sigortası üzerinden (emekli sandığı) hastane işlerimi hallettim. Daha sorna bu Genel Sağlık Sigortası işi çıktı, şu an oraya ödenmemiş 4000 lira civarı bir borcum var.

Dün akşamdan beri gelen sinyallere bakılırsa böbrekler yine taş yapmış, bir devlet hastanesine gitsem ne olacak şimdi? Bir ağrıkesici bile yapmadan gönderirler mi beni?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 bin tl borcunu sildirmeden veya ödemeden GSS'e dahil olmazsın, tedavi olamazsın.

gelir tespit konusunda kime 70 tl çıkmış bilmiyorum ama kayıtlı olduğun hanenin totaldeki aylık gelirim 1.7k'nin üzerinde ise en üst kademeden belirlenir bu da 240 tl mi ne. ben son 3 aydır böyle ödüyorum fakat hata benim hatam yalnız yaşıyor olmama rağmen kaydımı aldırmadım haneden.

şimdi istanbula geçicem, kiradaki evde tek başıma görünüyor olucam, gelire baktıklarında işsizim 0 gelir. en düşük orandan ödemeye başlayacağım. fuck logic, kimse merak etmiyor geliri olmayan adam nasıl tek başına kirada oturuyor diye.

doğrusu işi olmayan adamın ailesinden her ay 250 tl haraç kesmeninde mantıkla hiç alakası yok da neyse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle demeyin, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız için getirilen bir uygulama bu, 18 yaşını geçtikten sonra durduğunuz yerde 240 TL masrafa neden olduğunuz için, ebeveynlerinizi aynı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi sizi evden atmaya yönlendirmeye çalışıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...