Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Selamlar Şu yaşıma kadar hep babamın sigortası üzerinden (emekli sandığı) hastane işlerimi hallettim. Daha sorna bu Genel Sağlık Sigortası işi çıktı, şu an oraya ödenmemiş 4000 lira civarı bir borcum var. Dün akşamdan beri gelen sinyallere bakılırsa böbrekler yine taş yapmış, bir devlet hastanesine gitsem ne olacak şimdi? Bir ağrıkesici bile yapmadan gönderirler mi beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Acile git çok ağrım var de müdahale ederler. Etmek zorundalar. Borcu ileride haciz ile alırlar. O da bugün işlemler başlasa 1-2 ayı bulur rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sigortam yok diyorsun parası neyse ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 yani. ama acillik bir durum varsa sigorta falan önemli değil devlet her türlü karşılamak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi böbrek taşı ağrısı işte olası durum, şu an sadece hafif kasılmamsı şeyler var oralada ama daha ağrı yok. olmaz da umarım (inşallah falan deyin olm). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 geçmiş olsun. neden o kadar borç biriktirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Tuzak soruya düşmem ;) edit: Ki yine konu da o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 neresi tuzak? korkma sigortanın ajanı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 O değil de, şimdi ben acile anıra anıra girince en azından bir ağrı kesici iğne yapmak zorundalar mı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 evet yapmak zorundalar. acillik durum sonuçta seninkisi. sıradan bir muayene falan değil sonuçta randevu alıp gidebileceğin. Ağrın , sızın varsa acil ilgilenecek işte. iğne yaparlar, serum verirler mi bilmiyorum yatırırlar belki 1-2 saat yatak durumuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi kusura bakma da kimse mi demedi çevrenden paticikte kaç defa konusu açıldı gelir testi yaptırıvereydin ayda 37 lira öderdin mi gibi gazeteler tv ler de bas bas bağırdı miktarı görünce moralim bozuldu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yok abi haberim vardı, o başlıkta da hatta konu ile ilgili muhtelif zamanlarda yazdıklarım mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Gelir testi nasil dusuk yapilioki, ben yaptirsam en ustten odeticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 4 bin tl borcunu sildirmeden veya ödemeden GSS'e dahil olmazsın, tedavi olamazsın. gelir tespit konusunda kime 70 tl çıkmış bilmiyorum ama kayıtlı olduğun hanenin totaldeki aylık gelirim 1.7k'nin üzerinde ise en üst kademeden belirlenir bu da 240 tl mi ne. ben son 3 aydır böyle ödüyorum fakat hata benim hatam yalnız yaşıyor olmama rağmen kaydımı aldırmadım haneden. şimdi istanbula geçicem, kiradaki evde tek başıma görünüyor olucam, gelire baktıklarında işsizim 0 gelir. en düşük orandan ödemeye başlayacağım. fuck logic, kimse merak etmiyor geliri olmayan adam nasıl tek başına kirada oturuyor diye. doğrusu işi olmayan adamın ailesinden her ay 250 tl haraç kesmeninde mantıkla hiç alakası yok da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Öyle demeyin, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız için getirilen bir uygulama bu, 18 yaşını geçtikten sonra durduğunuz yerde 240 TL masrafa neden olduğunuz için, ebeveynlerinizi aynı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi sizi evden atmaya yönlendirmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar