sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 50bine inmez bu BIST tekrar söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 cantug said: Bi hisse soyleyin la bomba olsun ... takip etmeden tavsiyelerle hiç bişey olmaz. sadece zarar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 50 bini görürsek ülkeyi kapatın gidin zaten, bitmiş demektir, 1975'e geri dönmüşüzdür. RTE'nin ipini çekerlerse görebiliriz doğrusu ama yine ekonomi çok olur, istikrar yok olur, yabancı gider, ülke yine ekonomik olrka çöp olur, kriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Amerika borsasi dusuyor ne ya herkes bilgisine gore yorum yapiyor burda ama destrksi sallama yapmayin bari inanip yatirim falan cikar S&P, DJX rekor seviyelerde tarihinde ilk kez 1700 seviyerini zorladi S&P.. fed politatikasini yillardir issizlik hedefi uzerine kurmus olup hatta direk yuzde 6.5 issizlik yuzde 2 inflationa gore tahvil alimlarini artirip azaltacagini aylardir soyluyor. Bu yuZden takip edilen en onemli veriler issizlik verileri baya zamandir. Altini fiyatini bile en com etkileyen data issizlik suanda. Hic bir veriye bakmadan su destek kirilirsa bilmem kac olur su direncten sonra buraya gider yazmaniz pek bisey ifade etmiyor cokta yaniltici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu hafta 4 büyk merkez bankasının toplantısı var mesela. yarın fed'in komite toplantısı cuma non-farm payroll artı unemployment rate vs var. baya yoğun hafta olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sdeceokuyangenç said: cantug said: Bi hisse soyleyin la bomba olsun ... takip etmeden tavsiyelerle hiç bişey olmaz. sadece zarar edersin Takip edicem zaten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Zep said: Amerika borsasi dusuyor ne ya herkes bilgisine gore yorum yapiyor burda ama destrksi sallama yapmayin bari inanip yatirim falan cikar S&P, DJX rekor seviyelerde tarihinde ilk kez 1700 seviyerini zorladi S&P.. fed politatikasini yillardir issizlik hedefi uzerine kurmus olup hatta direk yuzde 6.5 issizlik yuzde 2 inflationa gore tahvil alimlarini artirip azaltacagini aylardir soyluyor. Bu yuZden takip edilen en onemli veriler issizlik verileri baya zamandir. Altini fiyatini bile en com etkileyen data issizlik suanda. Hic bir veriye bakmadan su destek kirilirsa bilmem kac olur su direncten sonra buraya gider yazmaniz pek bisey ifade etmiyor cokta yaniltici olur. O yorumu tek bir gün için yapmıştım. genel olarak öyle konuşmuyorum öyle anlaşılıyosa benim yanlışım pardon. şöyle bir gerçek daha var şu aralar çok dengesiz. hiç bi değeri olmayan açıklamalar bile bişeyleri değiştirebiliyor. Mesela bugün merkez bankasının açıklamalarında pek kayda değer bişeyler yoktu. Altın hakkında yorum yapamıyorum. edit: amerika borsası düşüyor hakkındaki yorumumun da aslı FED in piyasaların durumuna göre tahvil alımını daha uzun süre devam ettirebiliriz açıklamasıydı. amerikan borsasındaki herhangi bi düşüş BISTte alımlara yol açabilir o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bu taper ihtimalinden dolayi goods news is bad news bayadir amerikada. TR icinde ayni sey gecerli hatta x2 daha kötü TR icin. adp iyi geldi 200k est. 180k. usdtry 1.94e yaklasti. bist100de de satis geldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 gdp`ye de upward revision geldi, beklenenden iyi gelen %1.7 2. ceyrek buyumesiyle. beklenen yüzde 1 di. TR 10 yillik 2 yillik hepsi dususte. altinda dusus nispeten sinirli kaldi. cuma günü nonfarm payroll iyi gelirse usd/try 1.95 görür altinda 1300/ons altina iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 usd/try 1.9415 where is your merkez bankasi now? cuma 1.95 üstü kesin görülecek gibi hatta bu aksam fed`ten süpriz bir aciklama gelirse yarinda görülür. ama ortaligi yine biraz yumusatacaktir bence fed iyi gelen datanin üstüne bir de o vurmaz kirbaci sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 beyler how to borsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 fed'in bu akşam ki mesajından sonra sormak lazım bu soruyu. fed tahvil alımlarında azaltma kararını sürdürecek gibi görünüyor. bu da doları biraz daha coşturacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 dediklerim çıkmaya başladı. laf atanlara mucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.federalreserve.gov/newsevents/press/monetary/20130731a.htm acıklama geldi. beklendiği gibi bir değişiklik yok. alımlara devam... yarın borsa %2 artıda açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ne anlatiyo, nasilmis ekonomi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 cok iyiymis imfye borcumuz bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Patiler yanilmayin, Yarin 3:30da asil haber Us unemployment Ve Ecb press conf. Draghi Intraday scalp/swing trade kasan varsa ayri bir konuda tartisabiliriz stratejileri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 unemploymenttan iyi haber yok, onu ben soylerdim onceden sorsniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 dolar artacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi adama dolar aldırdınız sürünüyo ahah her gün gelip dolar artcak mı diye soruyo :) aceleye getirip yüksek maliyetten kağıt alınca ben de 2 hafta sürünüyorum ya. maliyetine gelse satıcam ki düşükten alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bi ara borsaya girmeyi düşündüm ben, iyi ki girmemişim ya. bist ne lan. para hesabı çok sıkıcı. düşünsene abi bono diyince aklına u2 gelmeyecek. sıçarım öyle hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 amerika borsası açılmasıyla altında düşüş başladı. hedef ons 1250. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mayhem said: amerika borsası açılmasıyla altında düşüş başladı. hedef ons 1250. ons düşünce benim cebimdeki para değer kaybediyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 cebindeki 10 liranın zaten değeri yok baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar