coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 fed çok agresif olmayabilir mi acaba?! "Goldman Sachs hisse senedi baş stratejisti Oppenheimer, boğa piyasasının ikinci faza girdiğini ve bu fazın büyüme döngüsü çerçevesinde 18 ay sürebileceğini öngördü." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 fedi medi bırakın. beni takip edin. ne planlıyorsam tersi oluyor. çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 pardon, tebbessüm benimkisi, istemsizce. bak hala... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 mesela şuan illa gene artacak yakın zamanda ve o sırada satacağım diye planlıyorum. kesin 79- inecek yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 barbu said: fedi medi bırakın. beni takip edin. ne planlıyorsam tersi oluyor. çok net hacı ne zaman altın alsam düşüo şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 daha çok kıvıracak altın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1313 Şaşırtmadı beni sarı kız. Bi 1200 civarı bekliyorum ama bu benim sallamasyon düşüncem. Ne okulunu okudum ne deneyimim var. Kahve kültürüyle söylüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Ayrıca 1200 e düşer se ekime kadar düşmez se ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1308 görüyorum. Bu altın devlerinin satıp aldıklarını öğrenebileceğimiz site. tüyo vs yok mu ya! Belli ki altın devleri çıkmış altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Biri de çıkıp silkmiyo ki şu altını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yükselmekte olan hiç bir şeye yatırım yapmayın. ne alıyosanız düştükten hemen sonra alıp çok yükselmeden çıkıcaksınız. aç gözlü olup hırs yaparsanız 2 kazanıyosanız 10 kaybedersiniz. altın,döviz,borsa farketmez örnek: borsa 65bindeyken hisse aldım 70binde sattım. sonra 72bine çıktı ama çıkmayabilirdi. şu an tıkandı 74bini veya tekrar 65bini görmeden nakitte beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 iki post üstüste atıyorum sori. altın teknik analiz. 1230 aşağısına kırarsa dikkat edin. nakite geçip öyle bekleyin. yok eğer kırmazsa dönüşü tam olarak görmeden alım yapmayın. yatırım tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Teknik analiz haramdır , böyle şeyler koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Bundan aşağı gider mi altın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bi önceki sayfada da var bi teknik analiz. söylendiği gibi 1230 dan dönebilir dönmeyedebilir. 1230 un altına inerse sıkıntılı. alım yapılcaksa 1230dan döndüğü görülmeden yapılmasın. yatırım tavsiyesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 84 lü rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Altın 84'lerde Dolar 2 tlnin altında Piyasa %3e yakın... Güzel pazartesi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 forgiver said: yarın alımlar başlamassa 65-70 arasında asansör yapar dış mihraklar forgiver said: borsa 74xxx çıkıp 69'a düşecek 2 hafta içinde yıl sonuna doğru bin puanlık düşüşle neticelenecek asansörler şeklinde 55binlere kadar gelip mayıs 2014e doğru 85bin tavandan yine düşüşe geçecek evet beyler bu hafta sonu satın 2. asansör daha dar olacak al sat yapacaksanız yanlırsam 80bine gidip patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 at yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 forgiver said: forgiver said: yarın alımlar başlamassa 65-70 arasında asansör yapar dış mihraklar forgiver said: borsa 74xxx çıkıp 69'a düşecek 2 hafta içinde yıl sonuna doğru bin puanlık düşüşle neticelenecek asansörler şeklinde 55binlere kadar gelip mayıs 2014e doğru 85bin tavandan yine düşüşe geçecek evet beyler bu hafta sonu satın 2. asansör daha dar olacak al sat yapacaksanız yanlırsam 80bine gidip patlarhacı nediyon? fonda recover etmeyi bekliyodum %4luk bi zarar kaldı, ne zaman bekliyim elden cikarmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Olm sitenin yarısı borsacıymış,gidip diğer başlıkta sosyalizm falan tartışıyorlar.vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 o kadar anlasam ben de zararda olmazdım :) temettüler yaklaşmadan sanmıyorum o zararın çıkacağını 2014 mart-nisan 2 seneryo var işte şimdi satarsın, düşünce tekrar alırsın, çıkınca satıp kara geçersin. 1-2 haftaya yine 80bine çıkacağı riskini alıp, çıkınca satmayı bekleyebilirsin --- ben 100-200 lira kara geçtiğimi satıyorum, iyice düşmeden de almamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 beyler borsa çıkabilir de düşebilir de aynı yerinde de kalabilir dikkatli olun yatırım tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/ulker-ulker-biskuvi mesela ülker 3 hafta içinde 10.5 tan 13.5 indi çıktı 72-66-74 bin giderken borsa aksa, ttkom, aselsan, bim bilinen çoğu hisse 1-2 lira oynadı al-sat yapan kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar