Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pingu pick yaparken sence hem team fightta iyi hem karşı tarafın iyi herolarını kitleyecek hem push yapacak hem high grounda çıkarken sorun yaşamicak bi 5li alabilirler mi?

akıl mantık biraz
strateji seçip ona göre belli bi sürede maç bitirmeye veya uzatmaya bakıyorlar.

ld kitleriz, fast push çıkarız dedi
alliance buna rağmen core çıkabildi ld ve alch'e
durum bu

elinde dğil derken bunu diyorum
Mesaj tarihi:
roshan da olanı görmemek için ciddi kör olmak lazım. kimse bana kalkıpta 2 vs 5 roshan kesmeye kalkmanın mantığını anlatamaz. herşeyi anlarım puppey bunu yapmaz. Günün sonunda tabiki alliance naviyi yenebilecek güçte ama something smells fishy
Mesaj tarihi:
sonuçta alliance naviyi yendi mi yendi, belki o saçma hareketler olmasa yine yenebilirlerdi ama orda resmen bir sürü ezildikleri maçı soğukanlılıkla çevirebilen bir takımın böyle bir şey yapması anlaşılabilir değil. büyük finalde çok daha farklı bir seri izleyeceğiz gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

orange milletin şns vermeme sebebi ilk karşılaşmada navi nin admların haysiyetiyle oynamış olması

O maçta xtinct draftlıyordu, mushi drafta geçtikten sonra hem draft çok değişti hemde oyunları. Bilmiyorum her 2 takımda alabilecek kapasitede ama mushi bu sene fena istekli.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=-F6BTnjf2lY

Rus arkadaşın dediğine göre adam podlarda hem izleyiciler hem casterların duyulabildiğini ve takımların kulaklık takmayıp casterları dinleyebildiklerini söylüyor.

Ryze'dan TI1'de Toby'yi dinleyebildiklerini öğrenmiştim.
Sing ve Theeban(1437) izleyicileri duyabildiklerini söylemişlerdi.

Casterları duymak çok fena yalnız. Özellikle çinlilerin bi halt anlamadıklarını düşünürsek :D
  • Yeni Oluştur...