infiniteloop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 universite bitti. ocak ayinda, master oncesi dil eksigimi tamamlamak icin brighton'a dil okuluna gidiyorum. 4 ay kalacagim. bu surecte orada yasayan, gitmis, gidecek patiler varsa konusmayi cok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 forumun yarısı gitti, gitmeyenleri de dövdüler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 oha hala brighton'a gitmeyen mi var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben herhaftasonu bi giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniteloop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 forgiver said: forumun yarısı gitti, gitmeyenleri de dövdüler zaten madem yariniz gitti. soyle kallavi bir guide isterim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çok büyük değil her yerini yürüyerek gezersin zaten oceana var büyük gece klubü, orda da bol bol takılırsın bir çok barda gece 12'ye kadar stella'lar 1 sterlin'di :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Gay memleketi deyip irccilik yapayim. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Tantunisini yemeden gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Brighton'da tanidiga ihtiyac yok ya, Pier'in Amusement Park'i yeter de artar bile. Bi de ustune boyle 3-4 kere jackpot yapinca, daha bi guzellesiyo zira harcadigin parayi az cok geri aliyosun. Gecen haftasonundan bu; http://i.imgur.com/uLzzArY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi bu fotodaki sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Evet. Agda + manikur yaptirdim daha yeni. Nasil olmus ? sdf degilim lan tabiki de, fotografi ceken ben, biletleri kucaklamis olan esim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 herkes sanır ki brigtonun balı meşhurdur ama kafkas diyaru bu memleketin en makbul yiyeceği pastırmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hiç gitmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 heh işte bende dicektim ellerin bayan eli gibi. bakımlıymış falan tarzı bişey diyip ordan biraz homofobik saçma sapan söylemlerde bulunup komple topiğin içine sılçıcaktım. iyi oldu bunu öğrendiğim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 brighton cok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniteloop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 di said: Evet. Agda + manikur yaptirdim daha yeni. Nasil olmus ? sdf degilim lan tabiki de, fotografi ceken ben, biletleri kucaklamis olan esim. abi o kadar bileti ne oynarak topladiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 gönüllere oynamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 infiniteloop said: di said: Evet. Agda + manikur yaptirdim daha yeni. Nasil olmus ? sdf degilim lan tabiki de, fotografi ceken ben, biletleri kucaklamis olan esim. abi o kadar bileti ne oynarak topladiniz? Valla zilyon tane sey oynadik ama cogunu zamanlama/el-goz koordinasyonu isteyen oyunlardan kaptik. Olay basit baya, boyle sans faktorunun nispeten az oldugu oyunlari kesicen, jackpot hangisinde birikmisse ona yanasican, jackpot tutturana kadar oynayip sonra digerine geccen. Bazi oyunlarda sans faktoru baya az ama tutturmasi inanilmaza yakin, haliyle onlara hic bulasmican. Farkedersin zaten, genelde 500-1500-2500 bilet falan birikmistir onlarda jackpot'ta. Nice yigitleri harcamistir o oyunlar, uzak durcan =P Tamami sans olan oyunlara hic girmicen zaten, makina kazaniyo onlarda surekli kacarin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bristol var olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar