Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hollandaya götürmediğim ve satmadığım eşyalarımı random dağıtıyorum. yani değerli pek bişey yok, ıvır zıvır, bisürü kırtasiye cetvel falan, el aletleri var az miktarda eğe tornavida falan, süs eşyaları var nebiliyim feneryolunda oturuyorum, geçerken uğrayıp istediğinizi alabilirsiniz. 2-3 gün içinde herşeyi ayırıp, hepsini bir yere yığıp fotoğraf çekerim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 akülere dikkat et, yerinden oynatılmasınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 pasaportunu ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 askerlik bittiğinde benzerini yapmıştım çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 nick le gittigin yer uyumlu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Amerikada yasasan garage sale imkanin olurdu , apartman onune koysan zabita gelir yassah der falan. Ama yine de denemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ne güzeldi lan praetorian oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 mancınık boştamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 enteresan şeyler çıkabilir gibi duruyor. beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hollandaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 el aleti derken? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/81/Acheuleanhandaxes.jpg/250px-Acheuleanhandaxes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bong teli varsa fazladan ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 koltuk var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 GONDARCENGIZ said: bong teli varsa fazladan ben alabilirim bu vardı, ama eşyaları toplarken görmedim muhtemelen attı birisi. koltuk vs mobilya yok malum ailemin evi. Kısaca dolabımdaki eşyalar bunlar götürmediğim-satmadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 playstation xbox filan varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ah be abi :( boş gelmezdim gelirken kendi üretimimiz mallarımız var çok güzel askgagkalsşg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Gondar bey, bong orucu bozar mı? Bir takım ev aletlerinin arasında xbox, ps3 olmasını umarak beklemek de iyiymiş gfsdhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ya hocam şöyle bi liste yapsanda herkes bilse ne alacağını ben mesela bir alet takımı varsa güzel alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mithr said: enteresan şeyler çıkabilir gibi duruyor. beklemedeyim this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Katibim said: ya hocam şöyle bi liste yapsanda herkes bilse ne alacağını ben mesela bir alet takımı varsa güzel alabilirim ayrıca ufak şarjlı matkap, alet takımı fln ben de talibim bi sn bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi öle aletleri sattım okuldan bir tanıdığa zaten pek bişey kalmamıştı o yüzden 2-3 eğe, garip tornavidalar dışında bişey yok. yani beklentili durmayın, random odadan çıkan eşyalar var. atmak yazık olacağı için atmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 el aletlerine talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sdf bi bok yok el aleti valla, sibübub büp kadar çubuk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çekilişe katılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kendi yaptığın figür varsa catapult gibi biiler talibim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar