cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 geçen bir karpuz yiyeyim dedim. dişim kesmedi. nasıl lifli, sünger gibi. tat desen zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 meyvesepeti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Yakacıkta Total benzinliğin karşısında karpuzcum var Ahmet Abi. Her sene Haziran gibi geliyo Eylul gibi gidiyo. Valla kötü karpuz yemedik daha saolsun. Fasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hiç almadım karpuz ya tek kişi bitmiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 marketten ziyade bakkaldan almak daha mantıklı. benim evin ordaki bakkal kötü karpuzu getirmiyo genelde. onun sayesinde biraz karpuz yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Katibim said: Abi bu nedir ya kan kirmizisi karpuzu aliyorsun Ama sonra yiyince kabak gibi tatsiz acaip bi sey yemis oluyorsun Farkindamisiniz bilmiyorum son 2-3 yildir durum boyle Nerde o eski kurabiye karpuzlar agizda dagilan seker gibi... http://www.youtube.com/watch?v=SWcWUKDjPQ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ödemişten aldım geçenlerde. tadı hala damagımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 şööle bi taktik yapıyom 3-5 senedir, şimdiye kadar tuttu. karpuzcuya ne tutarsa 2 katı verem, beni uğraştırma diom. 8-10 liralık karpuza 15-20 lira veriyom ama karpuz yiyoz valla. da bu kabak aşısı mevzusunun bokunu çıkarmışlar. he bide şu eski tip, çizgisiz karpuzlardan aldım bi kaç kere, onlarda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 marketten karpuz mu alınır lan kabak karpuzu ben poşete koyup geri götürüyorum al bunu sen yersin diye eauheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 valla abi kavun bu sene çok güzel tadı olsun kokusu olsun şahane Ama karpuz hakikatten berbat Ya hatyırlıyorum öyle karpuzlar vardı ki eskiden karpuzu yer bir de dibinde suyunu bile içerdim o derece... Şimdi cidden rezil durumda karpuzlar Bu arada bu ithal çekirdeksiz karpuzlar nasıl kare şeklinde olan veya desensiz ? yiyen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kareyi bilmiyorumda carrefourlarda ufak böle kaun boyutunda karpuz var büyük korkuyla aldım bi kere fena deil yenilebilir çıktı tek kişi olanlar deneyebilir ama karpuz dediğin 10 kilodan aşağı olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 18 kilo alinca da kof cikabilir ortasi agustos 15te. Su an alinir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 almasını bileceksiniz arkadaş... daha dün aldım mis gibi tatlı tatlı karpuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu yaz yediğim karpuzu son 3 yılda yemedim, inanılmaz iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Benim sansima Londra'ya getiridkleri karpuz fena degil. Bizim marketci gerci bu sene karpuzlarda is yok dedi ama ben simdiye kadar 6-7 tane aldim hepsi iyi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Of esnaf agzi orada da ayni. Isler nasil diye sorsan "We're rolling-going" (yuvarlanip gidiyoruz) diyecek pust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bizim market turk ya. Hatta Ist'da bizim semtte oturuyormus adam onceden. :) Gayet iyi aramiz her gittigimde lafliyorum. Sebze ve meyve alirken kendin seciyorsun, oyle araya curuk sokusturma olayi yok burada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 karpuzda sıkıntı yaşamadım da kavunlar hep meh denk geldi bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kazımpaşa Göl karpuzu (istanbula sevkiyatı yapılıyor mu bilmiyorum) 'na denk gelirseniz almanızı tavsiye ederim. hele ki karpuz daha tarladan yeni toplanmışsa bıçağı vurduğunuz gibi çatırt diye çatlıyor. tadı ve kokusu son derece başarılı... karpuzun bu derece başarılı olmasının sebebi ise karpuza adını veren göl bölgensinin kışın harbiden göle dönüşmesi ve yazın tamamen tarıma uygun hale gelmesinden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Siyah İnci marka çekirdeksiz karpuzlar var, GDO böyle olacaksa sonuna kadar destekliyoruz. Deneyin pişman olmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 tam baba muhabbeti dönmüş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar