Wisp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 peki server açsak herkez girebilcekmi yoksa orjinal oyun olması mı lazım Benimki orjinal girmek istiyen olursa diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Versiyon herkesde aynı olursa sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bence christmas'da çıkacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 nah çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 8 aydir bir bokun update'i gelmedi. Iyi ki bu konu MMO bolumundeymis de daha once gorup daha kotu seyler yazmamisim. Chucklefish'i silkeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 betasından tad aldım ben. oyun çıkınca oldukça farklı olacak betadan, gayet de yerli yerinde olacak her şey. content şu ankinin en az 50 katı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Bu oyun çıkmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 çıkcak çıkcak gün aşırı neler yaptıklarını anlatıyorlar http://playstarbound.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Betasindan herkes tat aldi da, bu oyunun guya gecen sene gibi cikmasi lazimdi. 2014 bitiyor. Keske bes kurus dahi vermeseydim bu developerlara, su oyun icin aldiklari parayla buradan Mars'a yol yaparlardi. Onun yerine Animal Crossing cakmasi oyunlari yayinlamaya karar verdiler. Iki eliyle bir silki dogrultamayan adamlar bir de yayincilik yapmaya calisti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 o sürümün beta olduğunu unutuyosunuz, ben takip ediyorum 1.0 baya dolu olcak, süreyi çok uzattılar onda haklısınız. türk serveri var bir tane 1.0 ı bekliyorlar sanırım iyi olcağa benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 abi starbound'dan bir bok ol-maz. bu developerlardan da olmaz. şu oyunu adam ederlerse izmir'de isteyene et dürüm + malbuş ısmarlıyorum. hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 ben oyunu beta'dan çıkana kadar takip ediyorum tabiki bir minecraft falan olamaz ama iyi bir şey çıkar belki. şu ana kadar ekledikleriyle bile baya gözümü doldurdu benim 1.0 çıksın eklenenleri görelim o zaman belli eder. ama adamlar çok yavaş ilerliyor o yönden berbat haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 1.0 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Gelsin gelsin =) warlords çıkmadan biraz oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 baya yenilik var 1.0 da oyunda potansiyel de var bu seferde olmazsa olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 hevesin 2 aya biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o en kral oyun için bile geçerli max 2 ay işte iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok yani oyunun gelişeceğine/adam olacağına dair olan hevesinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ekleyeyim, bu oyunu adam ederlerse laflarımı seve seve yerim, problem değil. sonuçta büyük beklentilerle aldığım oyun. çok mümkün gözükmüyor sadece artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 BalisticGel 03 Feb 2014, 10:54 said: Oyundan bu kadar keyif alacağımı düşünmüyordum. Terrariadan çok daha iyi bence. Ama boss fightlar çok cacık. BalisticGel 06 Nov 2014, 15:40 said: Aldığıma pişman olduğum 2 oyundan 1i.. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 geç çıkarsa çıksın, bi çıksın ilk versiyonu, beğenmezseniz oynamazsınız. daha çıkmamış oyuna ilk önce oldu sonra çok pişmanım demeler saçma. adamlar oyundan vazgeçmediler ki sadece fazla özeniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 İlk mesajı attığımdan beri hiç bir şey eklenmedi oyuna. Early access oyunlara haftalık aylık yeni şeyler eklenir ama bunda çık yok. Hatta adamlar 2. oyuna başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 alpha ve beta stage 1'daki update'lerin listesi ve notları. atacaksanız da destekli atın. http://starbounder.org/Version_history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Çok uzun sürdü ama release olması, bu bir birde hapishane yapma oyunu beklerken unutuludu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar