Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Şu sigarayı nerede bulurum (istanbul) ? http://www.indonesian-cigarettes.com/image/cache/data/Djarum/Djarum-Super-12-cigarettes-350x350.jpg Eskiden (sahte de olsa) cicek pasajının girişinde satılıyordu, bayağıdır satılmıyor. Black var ama super'i hiçbir yerde bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 acıbadem seven eleven'da vardı tee 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Kacakci tanidigi olan var mi ? Soylesin bi zahmet getirsinler sunu. Black bok gibi , cok ozluyorum reis'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 üniversitedeyken djarum bağlarım çok iyiydi de koptum resmen, her türlüsüne ulaşırdım rahatça. ama bi bakıyım akşama unutmazsam, belki birilerine ulaşırım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Bu sigara süper ya : )))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 zaten az içiyorum, bu tam bana göre. bulursanız, kaynağı yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 vanda sokakta satıyolardı paketi 3 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Benim kuzen aromalı tütün satıyor, olur mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar