Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 evet. saat 4. zifiri karanlıkta 1080p izledim. sebebini bilmediğim şeylerden pis korkarım. o sebebi filmin ortasına kadar vermedi ipneler. ben de 1080p filmi yarım ekranda piç ettim. bir de gerçektir imgesi eklenmiş fotoğraflarla falan. oh mis.
Nako Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Film başlamadan korktuk amk http://www.youtube.com/watch?v=cffWekIIWRY
kami Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 izlemeyin abi bunu pfft korktum vallahi
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 muzikler gerdi beni baya :D filmi izlerken de korktugum seyler oldu tabi gecenin korunde izledim ama sonra yattim uyudum koymadi hic :P babaanne gibi yorum yaptim tum film boyunca; "niye gidiyosun oraya?", "karanlikta gitme", "evin bodrumunun olmasi hata zaten" gibisinden :D ben olsam zaten evin gorunusunden anlardim direk, ilk olayda da kutsal suyu doker zippomu atip arkamda patlama olurken cool bi sekilde uzaklasirdim [fin] :P nedense yabanci korku filmleri etkilemiyo beni, 4-5 sene once salak bi turk filmi izlemistim cinli falan evde 2-3 hafta tek basima altima sica sica dolasmistim. cocukluktan beri sagdan soldan duydugun seyler olunca daha cok etkiliyosun heralde ki inancsizim ama hic farketmedi yani :D
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abi ben hic korku filmi izleyemiyorum ya. cok da ilgimi cekti yorumlari okuyunca ama 2 hafta karanliga giremem sonra
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Annabelle Comes Home Allahin cezasi ne gerdi be. Jump scare 7,5/10
Öne çıkan mesajlar