Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 evet. saat 4. zifiri karanlıkta 1080p izledim. sebebini bilmediğim şeylerden pis korkarım. o sebebi filmin ortasına kadar vermedi ipneler. ben de 1080p filmi yarım ekranda piç ettim. bir de gerçektir imgesi eklenmiş fotoğraflarla falan. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Film başlamadan korktuk amk http://www.youtube.com/watch?v=cffWekIIWRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 izlemeyin abi bunu pfft korktum vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 muzikler gerdi beni baya :D filmi izlerken de korktugum seyler oldu tabi gecenin korunde izledim ama sonra yattim uyudum koymadi hic :P babaanne gibi yorum yaptim tum film boyunca; "niye gidiyosun oraya?", "karanlikta gitme", "evin bodrumunun olmasi hata zaten" gibisinden :D ben olsam zaten evin gorunusunden anlardim direk, ilk olayda da kutsal suyu doker zippomu atip arkamda patlama olurken cool bi sekilde uzaklasirdim [fin] :P nedense yabanci korku filmleri etkilemiyo beni, 4-5 sene once salak bi turk filmi izlemistim cinli falan evde 2-3 hafta tek basima altima sica sica dolasmistim. cocukluktan beri sagdan soldan duydugun seyler olunca daha cok etkiliyosun heralde ki inancsizim ama hic farketmedi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bilinçaltında in cin top attıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abi ben hic korku filmi izleyemiyorum ya. cok da ilgimi cekti yorumlari okuyunca ama 2 hafta karanliga giremem sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Annabelle Comes Home Allahin cezasi ne gerdi be. Jump scare 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar