Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - İstanbulspor...

AthleT

Öne çıkan mesajlar

bonservisi eline verilirken bjk'ya karşı oynamaması karşılığı verilmiştir.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

çok düz mantık yürüttün sende ;)
senin dediğinde federasyonun kararı var şu kadar yabancı oynatabilirsiniz diye ama federasyonun bu konuda bir kararı yok bence olması gerekirmi bilmem çokta önemli bir mevzu değil yani beşiktaşın uzun zamandır uyguladıgı bir sözleşme maddesi yani bu o yüzden salla gitsin :p[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

menejerlik oyunlarında gerçek hayatta olduğu için oluyor dogru bişey olduğu için değil.

ayrıca doğru beşiktaşın yaptığı kesinliklel korkaklık. ama futbolcudan değil. bugün ntv de izlediğim bi spor yazarıda çok güzel anlattı. tribünden korkaklık var maalesef. okan konya maçında oynasaydı bide döktürseydi beşiktaş sağ kanatta adamı yokken neden kiraladınız diye dert binerdi yönetimin başına.

interde bi zenci vardı martinsten önce adını unuttum gs de istiyordu onu almak. kiralık verildi italya ligindeki başka takımlara 3 sene boyunca. ama inter çıkıpta "bana karşı pynayatamazsın" demedi. adamda çıktı para kazandığı klübe karşı olan sorumluluğunu yerine getirdi.hatta bir maçında intere gol attığı bile olmuştu (sevinmemişti golden sonra ayrı konu)

demek neymiş efendim mantıklı bişey değilmiş. "etik" hiç değilmiş. madem ahmet dursun beşiktaşta oynayamıyacak seviyede bir futbolcu beşiktaşa karşı oynamasında bi sakınca yoktur yalan mı? eğer başka şeyler varsa veya yönetim kendi kararlarından emin değilse bu gibi saçma şeyler sözleşmeye eklenir.

ha bu arada bildiğinizi sanıyorum bu sene kiralı kverilen hiç bir futbolcuyu del boskenin gönderin demediğini. daha önceden transfer edilmiş futbolcuları istememiş del boske ancak yönetim yeni transfer diye boskenin listesindeki futbolcuları takımda tutup gçen sene takımda olan futbolcuları kiralamış

bunu kanıtlayan en güzel durumda nerdeyse bütün hazırlık maçlarnda oynayan takımın orta sahasında en iyi görüntüyü veren ümit aydın ın kiralık verilmesi ve takımda sağ açık kimliğinde bir futbolcu yokken okanın kiralık verilmesidir. kaliteletrine yorum yapmıyorum orası ayrı bi konu.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...