Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Norak said: thor at olsaydı bi bakardım belki hmm http://www.universeguide.com/Pictures/Thirty_Thirty.jpg ulan böyle bi çizgi film vardı ya ahah beynimin derinliklerinden çıkardın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 BRAVESTAAAAAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ayfon said: http://www.youtube.com/watch?v=unKcLqtrvjw Peki buna ne diyosunuz? Loki yi nasil tokatlar Hulk? Loki dünyada gücsüz filan miydi? Nedir bunun izahi? Endiseliyim. sole adam gibi bi hulk filmi yapsalar ntleşicek iştede yapmıyolar. hulkun kendi kişiliğine dair avengers dısında bir belirti yok hiç bir filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ayfon said: http://www.youtube.com/watch?v=unKcLqtrvjw Peki buna ne diyosunuz? Loki yi nasil tokatlar Hulk? Loki dünyada gücsüz filan miydi? Nedir bunun izahi? Endiseliyim. loki aslında god deel jotunn yane buz devi. ölümsüz deeldir ama öööle sağa sola atılacak ezik bi abimizde deildir. da bu marveldaki hulk manyaklarının amk piç ettiler lam binlerce yıllık nors mitolojisini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 adam gibi adam loki başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 mizah anlayışı zıt erenköy seviyesindekileri güldürmek için koyulmuş bi sahneydi işte, ben izlerken o sahne yokmuş gibi yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 asgardda kimse "god" degil zaten, dunyaya geldiklerinde dunyadaki yetolar onlara tanri diye tapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sif gerçek bir tanrıça, evimi arabamı üstüne yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yok abı tanrılar ya... odin adam bilmem kac alemin babası, onun babası gezegenleri yapmıs falan. thor bildiğin fırtına tanrısı ıste, anası doğa ana vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Marty said: kucukken sahaflardan alinmis siyah beyaz superman ve batman cizgi romanlari vardi bende. birinde boyle ziplaya ziplaya giden, hic konusmayan bi tip vardi. yonunu falan da hic degistirmeden gidiyodu. yoluna superman cikip bunu durdurmaya calisinca da bi yumrukta ebesinin gozune yolluyodu yoluna devam ediyodu. ama sonunda ne oldugunu, onun ne oldugunu falan hic ogrenemedim devami yoktu elimde. mutlaka bilen vardir burda? lan ne bicim nerd yuvasi burasi bi odinin kulu yok mu bilen? nerden aklima geldiyse kafayi yiycem unutmak icin yatip uyuycam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hulktir o, ziplayip konusmuyosa asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 solomon grundy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yok ya hulk degil. hulk olsa bilirdim heralde. hulk smash falan gibi bisiler de demiyo. nyc ye dogru gidiyodu ziplaya ziplaya. boyle tastan yapilmis gibi biseye benziyodu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 dcde nyc yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 valla bi sehre dogru gidiyodu hoplaya ziplaya. tvden izleyip izleyip uzuluyodu insanlar. detaylara takilmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ben bugun justice league izledim de flash bayağı güçlüymüş.zaman geri almalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hulk'i kücümsedigimden demiyorum ama cok abartiliyo bu hayvan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 aquila said: asgardda kimse "god" degil zaten, dunyaya geldiklerinde dunyadaki yetolar onlara tanri diye tapiyo. yok emmi, odin baya bildiin god. allfather eleman yane. thor felam diğerleri tamam god deiller, bizden bayaa bi yavaş yaşlandıkları için tanrı gibi görünüyoalr vs ama odin baba god ın allahı yane. :) (tanıma dikiz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Marty said: Marty said: kucukken sahaflardan alinmis siyah beyaz superman ve batman cizgi romanlari vardi bende. birinde boyle ziplaya ziplaya giden, hic konusmayan bi tip vardi. yonunu falan da hic degistirmeden gidiyodu. yoluna superman cikip bunu durdurmaya calisinca da bi yumrukta ebesinin gozune yolluyodu yoluna devam ediyodu. ama sonunda ne oldugunu, onun ne oldugunu falan hic ogrenemedim devami yoktu elimde. mutlaka bilen vardir burda? lan ne bicim nerd yuvasi burasi bi odinin kulu yok mu bilen? nerden aklima geldiyse kafayi yiycem unutmak icin yatip uyuycam simdi juggernaut abimiz unstoppable dır ama marvelda. DC de ööle hoplayn bişi bilmiyom. hele süpermene gider yapacak, hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi ben de bi bölüm okumuştum ama süperman mi artık marvel mı hatırlamıyorum. süpermendi yüzde 90. böyle bi uzaylı mı ne bişi var. telepatiyle konuşuyo işte onun konuşmaların balonu değişikti böle. ölmek mi ne istiyordu bişey oluyodu sonra işte (süpermendi galba lan) buluyodu öldürüyodu. fişini mi çekiyodu ne. eriyodu böyle üzgün üzgün. ama öldürdüğü şey böyle değişime uğramış insanmıydı neydi. resmen psikolojim bozuldu hala düşününce garip oluyorum lan o hikayeyi. neydi o acaba keşke bulabilsem tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben pes ettim ya, once superman villains leri taradim, sonra http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Superman_comics burdan baktim bulamadim. son mermiyi de sikayim oyle gideyim birinde xyptlikle savasirken gelecekten gelen justice league elemanlarinin verdigi taktikle onu yanlislikla olduruyodu, sonra da can aldim yapmamaliydim diyip kriptonit odasina giriyodu mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Black-ice said: abi ben de bi bölüm okumuştum ama süperman mi artık marvel mı hatırlamıyorum. süpermendi yüzde 90. böyle bi uzaylı mı ne bişi var. telepatiyle konuşuyo işte onun konuşmaların balonu değişikti böle. ölmek mi ne istiyordu bişey oluyodu sonra işte (süpermendi galba lan) buluyodu öldürüyodu. fişini mi çekiyodu ne. eriyodu böyle üzgün üzgün. ama öldürdüğü şey böyle değişime uğramış insanmıydı neydi. resmen psikolojim bozuldu hala düşününce garip oluyorum lan o hikayeyi. neydi o acaba keşke bulabilsem tekrar. abi şekilsiz felam, süpermene ayar verebilecek mandrakk var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 zipzip said: ben bugun justice league izledim de flash bayağı güçlüymüş.zaman geri almalar falan flash O KADAR saçma ki bazen sağda solda çizgi romanlarından stripler görüyorum aklım duruyor bu nasıl bir mary sue diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 navyamphs said: yok abi öle değil. bu böyle acı çeken bi canlıydı. öldürtüyodu kendini kurtulmak için fln. toz mu ne oluyodu böle. çok flu ya aklımda hiçbi zaman bulamayacağım heralde :D bu arada o saman kağıt siyah beyaz olan en eski çizgiromanlar bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben bilmem saçmalığını da flashı sadece hızlı koşan bi tip bilirdim.ilk defa justice league filmi izledim.eliyle acayip şeyler yapıyo, düşen uçağı falan yavaşlatıyo.zamanda yolculuk falan abore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar