Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 şimdi yüksek lisans için yeminli tercümana lise diplomamı ve sağlık raporu bıraktım dün adam dün aradı bugün gel al notere götür diyor. bu adamın bunu kendi notere götürüp bana noterli vermesi gerek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 öyleyse iyi kıllandırmıştı herif beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Değişiyor, firmaysa götürebilirdi de. Biz kendimiz götürüyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Şu evrak götürme getirme olayından birine fena patlayacağım. Adamların işini yapıyorum gibi geliyor bana bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sadece yeminli tercuman diye kase ve bir nr si var onlar olmali kagitta diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 fenn said: Şu evrak götürme getirme olayından birine fena patlayacağım. Adamların işini yapıyorum gibi geliyor bana bazen mütercimin görevi onu çevirmek abi ahaha niye işi onu götürmek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 vekalet vermedikten sonra adam senin adına işlem yapamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi diplomanın yeminli tercüman onayında ne vekaleti allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kiminin anlasmali calistigi noter oluyo, kendileri goturuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 benım bildigim yeminli tercümanlar yetki alıyorlar zaten. yoksa adamlara neden yeminli ünvanını versinler ki. o yetkiyle de işlemlerını yapıyorlar. senın gittigin tercüman bürosunda bi sorun var bence ya da ben yanlıs biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ayakçı yaptınız iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 inisiyatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar