barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Killer said: barbu said: killer direk o. do you sex me bar sex dyiorum ben direk hız rekorum şu ana kadar 15 dakika. ss of didnt pompis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kadının ss i. Adam gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 zodyakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Masakari said: Bizim paketlemedeki elemanlar Rusya, Ukrayna siparişlerinde bütün kolilerin içlerine mail adreslerini yazıyor. Geçen montajın oradayım, baktım bir şeyler karalıyorlar. -Dedim napıyonuz? -Hiç abi adres yazıyoz. -Hı? -Abi gel seninkinide yazalım. -seviciboy_82@hot..... ashdahha videodan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kız güzel de çok yapmacık. ay canım ya diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kız bariz Türk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 benim on dokuz yaşımdaki ahlim hiç komik değil kendimden iğrendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 barbu said: Killer said: barbu said: killer direk o. do you sex me bar sex dyiorum ben direk hız rekorum şu ana kadar 15 dakika. ss of didnt pompis beraberken foto çekmedim ya mal gibi nedense. olsa da koymazdım buraya lol sdf. credible'lığıma güvenmeniz lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7IuoFwMA37g 1:21 de ki kız ve son 30 sn si komikli komikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Komik kelimesi şu videoyla ilişkilendirildiği için kendini astı, debelenirken de bileklerini kesti. Mutlu musun Forgiver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Beyler Sizce En ÇOK Kız Nerde En Garanti Nasıl Olabir ??? Kendimce 1-2 Önerme - Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun... - Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta - Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERİN ! - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DİYİN ??? - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz.. - Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DİREK MSN.. - %30 Türk Kızlarından Uzak Durun Diyebilirim.. Konular.. - Otobüste Giderken -Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) Mp3 Dinliyorsunuz SİZ Ondan Şu Tuş NE İşe Yarar Gibi Şeyler.. Sonra Konuyu Hemen NE Mp3 Seversin ??? Ordan MSN Kap HEMEN - KIZ Mp3 Dinliyor İSE aa bu parcayı biliyorum bakayım benimkine koymuşmuyum (sallıyoruz burda) haa bu PC"de Kalmış Neyse Msn adresiniz varmı ??? (Yok Derse Direk Amann BE Senlemi Uğraşcam) - Türk Kızları Genelde Merhaba,Nasılsın GİBİ Laflardan DİREK Sanki Onları HEMEN FARKLI AMACA KAYDIRIYORLAR (İzmir,Muğla Gibi Turistlerle Takılan Veya Mal Mal Renkli Renkli Şeyler Giymiş Kızlar BUlun Klasik KIZLARDAN Uzak durmak lazım.. http://imgim.com/ibretalindi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ilk mesajdaki video sahte ama olaylar aynen öyle gelişiyor. http://www.youtube.com/watch?v=eFXCrlxevHw ya da şu var https://www.facebook.com/video/embed?video_id=1412692898943872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hahahaahah 2.video çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar