moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 biliyorum abi gittim gözümle gördüm trafik medeniyeti nasıl bi şey. zaten araba yok denecek kadar az, herkes bisikletli. adamlar bisiklette bile trafik kuralına uyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bizim millet burada arabayla sinyal vermiyor, orada tüm bisikletlilerin bir kere sinyal atladığını görmedim sağ veya sol kollarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 izmir de bisiklet yolu yok .. bende en sağda en ortadan ortalama 15 ile giderekten kulağımda kulaklık zaman zaman orta parmak savaşları yaşasakta. en güzeli onları sen delirticeğine sen onları delirt. ama başıma bi iş geliceksede bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bide dümdüz ülke abi lol. Türkiyeye gerçek demokrasi gelse bile evden okula/işe bisikletle gitme zevkini yaşabilicek çook az insan var istanbulda. Arada heves ediyorum çıkarıyorum bisikleti, dönüş yolunda 123km yokuş tırmanmak zorunda kalıyorum ter içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 abi adamların şehir planlamasını görmen lazım. bizde ne planlama ne bişey. olay bi tek düz olmakla olsa keşke. bizde olsa zaten suyun altında kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bizim ülke biraz düz olsa bisiklet cok daha fazla kullanılır. Hepimiz froom değiliz yokuşlarda eselim. Küçüklüğümden beri en buyuk hayalim her yere bisikletle gitmek. Bursa'da otururken dagın basindaydik Ankara'da dağlık baya sehir olarak. Avrupa'da her yer düz anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Aynen arkadaş. Küçükken pedere aldırmıştım bisiklet. Kadıköy'e inerken uçuyordun resmen çok güzeldi lan iş modaya çıkmaya gelince o bayırları tıkanıp kalıyordum sonra bıraktım zaten. Bir de paten hevesim vardı çok içimde o da bayırlar yüzünden baltalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 çanakkale çok güzel bisiklet için dümdüz her yer,zaten epey kullanan var,dedeler camilere bisikletle falan gidiyor,takım elbiseli abiler var işine giden ama kadınlarda kullanım çok düşük gibi geldi bana gözlemlerim o yönde,gençten yaşlısına kadar kadınlar,erkeklere göre çok az kullanıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kadıköy bostancı arası yaşam alanı sahile yakın denize paralel olanlar için bisiklet anca. Yukarlara doğru çıktıkca yok ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Her yere araba otobüs ile giden tombul teyze ve amcalar veya adayları sonra benzin 5 tl oldu diye şikayet ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bu nasıl bi ülke ben anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ben de bisiklet binmek istiyorum. Ergen zamanlarımda çok güzel bindim ve bisiklet aletten,mankineden çok bir yaşam biçimi bile olmaya başlamıştı ama kırıldı bisiklet ve ben üniversiteye gittim ve bisiklet binmedim bir daha. Şimdi bineceğim ama eleştirilerden çekiniyorum ve koyacak yer sıkıntı. Araban var bisiklet biniyorsun diyecekler. Araba ile tıkanınca dar yollarda bisikletlilerin tereyağından kıl çeker gibi yanımdan geçmesi öyle bir özlem oluşturuyor ki bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bisiklete bindiğin için mi eleştirecekler yahu? boş versene, al bisikletini eğer uygun bir yerde yaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bisiklet kullananlarda son zamanlarda baya bi arttı lan.banamı öyle geliyor bilmiyorum ama 2-3 yıl önce 5 li 10 lu gruplar halinde gezen bisikletliler hiç görmüyordum.son zamanlarda hep görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Birde arabalardan tırsıyorum açıkçası. Ben sinirli bir adamım korna çalar birisi hayvanca, laf eder, inerim kavga ederim, dayak yerim veya atarım ama kavga ederim. O yüzden birde. Alacağım ama bisiklet. Kuşlar gibi uçuyorsun, çitalar gibi koşuyorsun bisiklet ile. O hava araba da bile yok anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 istanbul trafiğinde pek o kadar kuşlar gibi uçamıyorsun, onu söyleyeyim de =) çünkü ne araçlar, ne yayalar bisikleti trafiğin bir parçası olarak kabul etmiyor. bisikletli olarak hep dikkat etmelisin. bisiklet yollarını da yayalar bayağı istila ediyor genel olarak. araçların arasına karışsan zaten hep dikkat edeceksin. ama sonuçta trafikte araçların yanından coşup gitmek, o orgazm anı paha biçilemez sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 valal abi bu yollarda, kuralsız trafikte bisiklet sürmeye hevesiniz varsa, gidin mis gibi motosiklet alın. huzuru bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ne alaka motosiklet simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 abi ne bileyim şu yollarda iki tekerlekli herhangi bir şey sürecek cesaretim olsa motosiklete kadar ilerlerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bisiklete bazen kas gücü yetmiyor motor aradığı oluyor insanın ama onunda araba gibi vergisi şusu busu var ve araba olunca motora gereksinim yok gibi. Bisiklette amaç özgürce yaya yolu, kara yolu demeden gitmek ama tabi otoban gibi, trafiğin su gibi aktığı yerler istisna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 125cc altina vergi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bide orda kırmızı ısıkta beklerkenki atarına hastayım ben adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Esh said: 125cc altina vergi yok. Sanırım kask mecburi. Sıcakta o kask ruhumu daraltıyor benim. Gerçi hiç takmadım ama görünüşü yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kaskla prezervatif kullanimi arasindaki dogru oranti beni uzuyor. Olm trafikte bisiklet de uber tehlikeli ki? Onda da kaska takmaniz lazim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar