Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de bisiklet denince..

katliamci

Öne çıkan mesajlar

çanakkale çok güzel bisiklet için dümdüz her yer,zaten epey kullanan var,dedeler camilere bisikletle falan gidiyor,takım elbiseli abiler var işine giden ama kadınlarda kullanım çok düşük gibi geldi bana gözlemlerim o yönde,gençten yaşlısına kadar kadınlar,erkeklere göre çok az kullanıyor .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bisiklet binmek istiyorum. Ergen zamanlarımda çok güzel bindim ve bisiklet aletten,mankineden çok bir yaşam biçimi bile olmaya başlamıştı ama kırıldı bisiklet ve ben üniversiteye gittim ve bisiklet binmedim bir daha.

Şimdi bineceğim ama eleştirilerden çekiniyorum ve koyacak yer sıkıntı. Araban var bisiklet biniyorsun diyecekler.

Araba ile tıkanınca dar yollarda bisikletlilerin tereyağından kıl çeker gibi yanımdan geçmesi öyle bir özlem oluşturuyor ki bende
Sosyal ağlarda paylaş

Birde arabalardan tırsıyorum açıkçası. Ben sinirli bir adamım korna çalar birisi hayvanca, laf eder, inerim kavga ederim, dayak yerim veya atarım ama kavga ederim. O yüzden birde.

Alacağım ama bisiklet. Kuşlar gibi uçuyorsun, çitalar gibi koşuyorsun bisiklet ile. O hava araba da bile yok anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul trafiğinde pek o kadar kuşlar gibi uçamıyorsun, onu söyleyeyim de =) çünkü ne araçlar, ne yayalar bisikleti trafiğin bir parçası olarak kabul etmiyor. bisikletli olarak hep dikkat etmelisin.

bisiklet yollarını da yayalar bayağı istila ediyor genel olarak. araçların arasına karışsan zaten hep dikkat edeceksin.

ama sonuçta trafikte araçların yanından coşup gitmek, o orgazm anı paha biçilemez sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Bisiklete bazen kas gücü yetmiyor motor aradığı oluyor insanın ama onunda araba gibi vergisi şusu busu var ve araba olunca motora gereksinim yok gibi. Bisiklette amaç özgürce yaya yolu, kara yolu demeden gitmek ama tabi otoban gibi, trafiğin su gibi aktığı yerler istisna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...