yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ncsoft Çin iyi güzelde IGN puanını niye eklemişler asdgdsa onu heralde yazan adam koymuş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 NCSOFT adına çok sevindim ya, seviyorum zaten ncsoft'u. ben baya terk edildi sanıyorum oyun. wildstar'a da damlasın ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Buda son 3 ayın google arama sonuçları az önce koymuşlar (:P) Yalnız çok saçma olmuş çıkamamış oyunlarla karşılaştırmak. Merak ettim şimdi şuan aktif oynanan oyunlarla karşılaştırmak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Evet yukardaki rakamlar tamamen offical değerlere dayanıyormuş. Çin serverının offical sitesinde yayınlanmış. Buyrun buda link..; http://gw2.kongzhong.com/act/brand/index.html Bu arada çin sitesinde yazana göre 3 milyon copya satışı sadece ilk 4 ay için geçerli bir rakam. Sonrasındaki satışlar dahil değil. Ancak aktif oyuncu sayısı vs. tam olarak doğru. 4 ay 3 milyon satış diyelim. Üzerinden yaklaşık bi 10 ay geçti releaseden beri. Buda fazladan bir 6 ay daha demek oluyor. 5 milyon desek genel satış. Daha asian serverları açılmadı 2014de açılacak çin japonya ve kore serverları. Ordanda büyük bir satış elde etseler. Helal olsun valla beklediğimin çok çok üstünde bir gelir elde etmiş olacaklar şaşırdım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Haberde geçen 2.5M Weekly Active Users rakamı şöyle hesaplanıyor: Bu hafta ben oyuna girdiysem ben 1 active user oluyorum, 100 kere girdim veya 1 dk bakıp çıktım falan değiştirmiyor. 2.5M unique user yani haftada ziyaret eden. Bunu güne bölmek mantıklı olmuyor tabi, her gün aynı kullanıcılar girmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ortalama hesap o ya, günlük 350k unique login gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Spin in dediği mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar