maxrep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Tamamiyle sans isi. 1 dk içinde 2 kafalık bir tek el silah düstü. uzun uğraslar sonucu yesil set chest ve leg kafalık çıktı blood shard dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 çok legendary düşüyoda bok legendary düşüyor nerdeyse bir haftadır tek upgrade 3f puzzle ring başka hiç birşey yok millet yeni seti dizmiş yeni seti görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 T6 chest farm veya Bounty farmla topluyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 t6 nasıl yapıyor millet aklım almıyor, bugün t2 yerine t3 girdim 1 saat sürdü milyon kez öldük ama parti de çok iyi değildi benim gibi. allahtan shouldersım bütün itemleri indestructable yapıyor umrum bile değil ölmek sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 10m para harcadım 1 tane soket anca çıktı elimdeki silaha. ocağıma incir ağacı dikti mystic. 1 tane de legendary shardlardan, salvage ettim direkt. 10m ile ocağıma incir ağacı dikildi evet, fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 EN HIZLI XP PARAGON LEVELING ROTASI nedir şimdi abiler. RoS gelmeden a royal audience oynuyoduk. bountyler riftler falan çok veriyomuş gibi gelmedi bana açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Yoo veriyor. Özellikle bounty portalına tıklayınca gittiğin yerlerde normalden daha fazla mob oluyor. Hem onlar xp verior hem bounty. Elite ve Champlerin sayıları da normalden fazla. 3 tane elite aynı anda gördüğüm de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Adventure mod yaparken yer gök mob kaynıyor, farm bile yapacaksan bu modda yapman lazım. Gittiğin her haritada adım atacak yer olmuyor moblarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bounty ve rift varken farm aramamak lazım bence, hem droplar hemde aldığın xp çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 70ten sonra oyun zaten adventure modtan ibaret. yanılmıyorum değil mi sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 adventure mod dedigin eskiden queste girmekten cok farkli degil. odul modul koymuslar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yoo resetle bi daha bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 aynen ya oyuna ben paket gelmeden önce başladım zaten 2.0 ile birlikte gayet eğleniyordum, paket geldi nefret ettim resmen açasım gelmiyo, sevemedim bi türlü adventure mode'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 20m toughness(bu kadara gerek yok 10-15 arası da yeter heralde) speedmonk yapıp 4 kisi arreat torment6 chest farmlayın. en iyisi o duruyo suan icin. eger torment 1+ rift farmlayamıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 2 genel başlık kafa karıştırabiliyor, buradan devam edelim. http://forum.paticik.com/read.php?85,7122936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar