Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok legendary düşüyoda bok legendary düşüyor nerdeyse bir haftadır tek upgrade 3f puzzle ring başka hiç birşey yok millet yeni seti dizmiş yeni seti görmedim.
Mesaj tarihi:
t6 nasıl yapıyor millet aklım almıyor, bugün t2 yerine t3 girdim 1 saat sürdü milyon kez öldük ama parti de çok iyi değildi benim gibi. allahtan shouldersım bütün itemleri indestructable yapıyor umrum bile değil ölmek sfsdf
Mesaj tarihi:
10m para harcadım 1 tane soket anca çıktı elimdeki silaha. ocağıma incir ağacı dikti mystic. 1 tane de legendary shardlardan, salvage ettim direkt.
10m ile ocağıma incir ağacı dikildi evet, fakirim.
Mesaj tarihi:
Yoo veriyor. Özellikle bounty portalına tıklayınca gittiğin yerlerde normalden daha fazla mob oluyor. Hem onlar xp verior hem bounty. Elite ve Champlerin sayıları da normalden fazla. 3 tane elite aynı anda gördüğüm de oldu.
Mesaj tarihi:
aynen ya oyuna ben paket gelmeden önce başladım zaten 2.0 ile birlikte gayet eğleniyordum, paket geldi nefret ettim resmen açasım gelmiyo, sevemedim bi türlü adventure mode'u..
Mesaj tarihi:
20m toughness(bu kadara gerek yok 10-15 arası da yeter heralde) speedmonk yapıp 4 kisi arreat torment6 chest farmlayın. en iyisi o duruyo suan icin. eger torment 1+ rift farmlayamıyorsanız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...