Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Turkcelle gelmiş kampanyalarında gözüküyor, başlığı yokmuş hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 eski sony tabletin kasa tasarımı kadar başarılı değil malesef http://yenipad.com/wp-content/uploads/2013/02/sdfsurl.jpg http://static.techspot.com/images/products/tablets/org/1292529469_679769943_o.jpg eskisinin tasarımı ne kadar iyiyse bu o kadar kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 eski kasayı elime aldım yine, tekrar baktım. neresi güzel abi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bence harika bi kere çok hafif ve ince 6.9mm kalınlık 495gr ağırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Tablet Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 eski, kasanın bir esttiği vardı, diklemesine kullanırken kitap gibi oturuyordu böyle düz tablet değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ereyonda Xperia S olanı 930tl (3gli 16+16gb) Morfarede yeni modeli Z olanı 1450tl (4gli 16gb) Ereyon diğer yerlerden baya uygun satıyor, belki bunuda uygun getirir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 arkadaş bu Sony cidden mal. Sadece Eurasia değil genelde mallar bunlar. Ürünü satıyorsun ülkede insan anında stoklar lan Sony Centerlarda. Marmara Forum'a baktım yok. Lan nasıl olmaz senin yoldan adam çevirip satmaya uğraşman lazım gidiyorsun yok. Galeria'ya gittim baktım. Orada var ama aksesuarlar gelmemiş. Dedim aksesuarlar gelsin bakarım alırım belki. Şimdi netten bakıyorum aksesuar bulmak için baya çaba sarfetmek lazımmış onu anladım. Olanlar inanılmaz pahalı. 60 pound deri kılıf olur mu lan gergedanı öldürüp derisini mi yüzdünüz bu neyin fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Alın bunu bunu alın burdan harikulade bişey lan bu, ipad bilem poh yemiş tööbe istemiş bu tabletin yanında, aldım bi daha olsa yine alırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Tatar'a kılıf getirtiyorum el yapımı deri, şık bişey. İsteyen olursa ulaşsın bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar