Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZXlO-5UiwaI ben bu adamın recipelerini yapıyorum genelde snack için güzel oluyor
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 oo cok saol. kullanmis oldugu urunleri bulabiliyormusun tr de ?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bence iskender sağlıklı çünkü içinde proteinli et var.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 naturel kakao tam tahıl unu ve yumurta akı en önemli malzemeleri zaten hepsi var tr de (protein tozunu saymadım :P) daha bu ne lan bu yok dediğim olmassa olmaz şey çıkmadı karşıma mesela sik sok aromalar katıyo bazen onları bulamıyosun tabi
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 splenda kullaniyormusun yoksa asla seker veya suni tatlandirici koymadinmi. ne biliyim splenda vs katin diyor bazilarinda. hani tamam saglikli yiyelimde hafifte agzimiza tad versin :D biz senin gibi degiliz abicim.. bu arada hic yeri degil ama : avrupadaki yarisma ne zaman? birde ukraynadaki yarismaya katilacak olan arkadasim bazi seyler yazmis gidemiyorlar falan. sende de oldumu boyle bir sey ? doping kontrolu adi altinda sacma sapan bir seyler donmus tum vucut ve vucut gelistirme ile ilgili olaylar iptal mi ne...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aynen abi ukrayna da yalan oldu dünya şampiyonası da hepsini iptal ettiler türkiye şampiyonu olduğumla kaldım tam bir yarak şakası oldu :D bende bulka gireyim azcık bari dedim şöyle 5 kilo falan alayım sonra define gene önümüzdeki nisana hazırlanıyorum artık
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi hassiktir geliyorduk biliyormusun olay olmadan once. burdan cikip araba ile makedonya uzerinden, hazal mert adli arkadasimi izlemeye. bu yaz tanistik ufacik tefecik 50 kg mi ne hatun, 110 kg deadlift falan yapiyor.. cok iyi cok eglenceli kiz. evet duydugum dogruymus o zaman. tuh be sansa senide gorecektik.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 napalım be abi elimde olmayan şeylere üzülmüyom artık kendimi ateşlemek için kullanıyorum :D RAAAAGE
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 tatlandırıcı koymak yerine muz atın işte
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aroma satılıyo olm limon vanilya badem portakal falan.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 eski before afterda bide yenisin ilk sayfasında vardı :P
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu pis herif yuzunden bolumu kapiyorduk biz be ya. kasmanin manasi yok yani.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hazal merte baktım merak ettim abooov gözlerim kanadı.
Öne çıkan mesajlar