Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vucut geliştirme quest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
naturel kakao tam tahıl unu ve yumurta akı en önemli malzemeleri zaten hepsi var tr de (protein tozunu saymadım :P) daha bu ne lan bu yok dediğim olmassa olmaz şey çıkmadı karşıma mesela sik sok aromalar katıyo bazen onları bulamıyosun tabi
Mesaj tarihi:
splenda kullaniyormusun yoksa asla seker veya suni tatlandirici koymadinmi.

ne biliyim splenda vs katin diyor bazilarinda. hani tamam saglikli yiyelimde hafifte agzimiza tad versin :D

biz senin gibi degiliz abicim..

bu arada hic yeri degil ama : avrupadaki yarisma ne zaman? birde ukraynadaki yarismaya katilacak olan arkadasim bazi seyler yazmis gidemiyorlar falan.

sende de oldumu boyle bir sey ? doping kontrolu adi altinda sacma sapan bir seyler donmus tum vucut ve vucut gelistirme ile ilgili olaylar iptal mi ne...
Mesaj tarihi:
aynen abi ukrayna da yalan oldu dünya şampiyonası da hepsini iptal ettiler türkiye şampiyonu olduğumla kaldım tam bir yarak şakası oldu :D bende bulka gireyim azcık bari dedim şöyle 5 kilo falan alayım sonra define gene önümüzdeki nisana hazırlanıyorum artık
Mesaj tarihi:
abi hassiktir geliyorduk biliyormusun olay olmadan once. burdan cikip araba ile makedonya uzerinden, hazal mert adli arkadasimi izlemeye. bu yaz tanistik ufacik tefecik 50 kg mi ne hatun, 110 kg deadlift falan yapiyor..

cok iyi cok eglenceli kiz.

evet duydugum dogruymus o zaman. tuh be sansa senide gorecektik.
  • Yeni Oluştur...