Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 vegan bi arkadaşım, insan sindirim sistemi eti öğütmek için tasarlanmadığını söylemişti. ben de "ulan kırmızı eti geçtim, hayvanın paçasından beynine kadar her şeyini(billur dışında, sevmiyorum onu) yiyorum da nasıl sıçıyorum bunları" dediydim., edit: vegan değil lan vejeteryan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 kız kaldırmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 İnsan bagirsagi sirf sebzeleri ogutmek icin tasarlansa daha uzun olurdu lifleri uzun surede ogutmesi gerektiginden, sirf et icin olsaydi da daha kisa olmalidi curumeye karsi problem olacagindan. Sayisal degerlerini unuttumda suanda tam etcil ve otcul icin olmasi gerekenin ortalamasi uzunlugunda bunu arastirabilirsiniz bilimsel aciklamalari var. Yani hem et hem ot sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 marksman said: kız kaldırmak için ? ete değecez diye et yememek nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bence veganlik kotu bir sey cunku icinde et yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 nolcak canım iki hafta et yemeyiver vegan kızlar buna değer ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 lan o kadınların ağzı eskidenki meze masam gibi kokar. sevişeceğime boştan yere rakı içerim. gerçi veganlar peynir, yoğurt falan da yemiyor di mi? semizotuyla hayat mı geçer lan : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Vegan yer vejeteryan yemez sut urunlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tersi, vegan hicbir hayvan urunu yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi isteyen istediğini yesin yargılamak bize düşmez zaten ama bir görüş edinip bunu kimliklerini bunun üzerinden oluşturmaya çalışana karşı çıkılır. çünkü etkilediğin adamın 'sağlığıyla' oynuyorsun. hiçbir doktor gördünüz mü et zararlıdır yenmemelidir diyen? gitsin alsın saplementini sırf yesin otunu bize ne? ama bunu böyle yalan yanlış saçma sapan temellere oturtup başkalarının sağlığıyla oynamasın. hayvan hakları savucunuluğuyla uzaktan yakından alakalı birşey değil et yememek. o et yemeyen hatun 'ruj' sürmesin kozmetiği çıkarsın hayatından hayvan ürünü olan hiçbirşeyi kullanmasın ona eyvallah dürüst bir duruşu var en azından ama diğerleri varoluşlarına anlam katmak için yalan yanlış 'fact'lerini yaymasınlar bari. cahil cahildir başkasının sağlığıyla oynuyorsun yani. git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aquila said: tersi, vegan hicbir hayvan urunu yemez. Vejeteryan pizza ve salatalarda da hep peynir oluyor ama yamuluyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 inorganik peynir o. koltuk küfünden yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 vejeteryan et yemiyor zaten, vegan hic hayvan urunu yemiyo. vegan "peynir" de var, "tavuk" da var, soyadan tofu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Zaten ben kendi kendimi fail etmisim dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Vingthor said: inorganik peynir o. koltuk küfünden yapılıyor Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi en can sıkıcı şey et yiyenlere "düşük insan" gözüyle bakmaları lan, nezle olsa ölecek haberi yok sdfmksmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bunlarin cok cesidi var ya, bi de veganin yemegi pisirmeden yiyenleri var. bi de onlarin sebzecisi, meyvecisi var, ohooo sonu yok. bi de et yemeyen geberir gider diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 mübalağa zaten o :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aquila said: bunlarin cok cesidi var ya, bi de veganin yemegi pisirmeden yiyenleri var. bi de onlarin sebzecisi, meyvecisi var, ohooo sonu yok. bi de et yemeyen geberir gider diye bisey yok. ilaç ve saplement kullanmak zorunda. yoksa hindistanda falan olduğu gibi kronik hastalıklar ortaya çıkıyor. doğuştan bu şekilde beslenirse çocuk zaten amerika'da alıyolar elinden çocuğu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ölmezler de, yaşamıyorlar yahu. orta pişmiş bi bonfile. ortalara gelince lezzet patlam... laaan acıktım. et istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 orta pişmişte beni kaybettin. yazık o ete. şöle bi ateşe atılıp çekilmiş ısırınca insanın eaazından etsuyu akan et makbul. this http://2.bp.blogspot.com/_kSHiBKEw1Mc/SwQi4VCekRI/AAAAAAAAAf8/vOv183G6xrQ/s400/004.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 midem hasta olduğu için 6 aydır yasak. medium yiyorum yediğim zaman ki aslında o bile yasak içim gidiyor. günah işliyormuşum gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 iste o yuzden, artizligine yapanlar eleniyo, gercekten inanip disiplinli yapanlar devam ediyo. hiyarlara hasta olduklarinda, bak ne oldu simdi diyip guluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 az pişmişle orta pişmiş arası diyim o zaman. kendim pişirdiğim zaman öyle yapıyorum. ikişer dakika iki tarafı harlayınca almıyorum eti. kısık ateşte 1 dakika daha tutuyorum. kanlı oluyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sepultura'dan gelsin ol zaman MİİİİİİİİİİİİİİT BILADİ MİİİİİİİİİİİİİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar