Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkan Aziz Yıldırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fenerbahçeye çivi çakmadan gidip, ha dereağzına çim ekmesi dışında tamamen kendi egolarını tatmin edip mevki koltuk hevesini kullanarak dımdızlak giden adam Ali Şen. Aynı şekilde Demirören ve Faruk Sürende öyle, Hele Faruk Süren GS'liler belki sever 5 sezon başkanlık döneminde tarihi başarı yakalayan başkan diye ama, 5 sene inanılmaz paralar kazanıp akabinde inanılmaz borçlarla klübü bırakan adamdır aynı zamanda. Demirören onun başları kazanamayan versionu.
Mesaj tarihi:
Ali Şen zamanında böyle büyük paralar dönmüyordu ki TRde, bi maç biletine eklenen bağış bide yarım yamalak yayın gelirleri vardı, sürünüyordu kulüpler. Ali Şen naklen yayın paralarını artırdı mücadele vererek, takıma aldığı Okocha, Hogh falan satıldı işte o gidince iyi paralara. Aziz gibi sadece müteahhit değildi ama elinden geleni yaptı zamanına göre.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Yanlış bişey yapmamış. En büyük rakibimin formasıyla gazeteci benim stadıma gelecek? Gazeteci? Objektif? GS forması giymiş? Fenerbahçe? Bende olsam kovardım. Kalk git gazeteci gibi gel derdim. Resmen tahrik. Herşeye de aziz aziz diye ortalıkta dolanmayın abi artık. Yani adam size nasıl bişey yaptıda hala bu kadar acıyor anlayabilmiş değilim.

Valla bize birşey yapabildiği yok. Sağolsun döneminde 4 ü üstüste olmak üzere 8 şampiyonluk 2 Avrupa Kupası aldık.

Şike ile alınacak ceza ve klübe sürdüğü leke karşısında fener acı hissetmiyorsa tepe tepe kullansın daha.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Yanlış bişey yapmamış. En büyük rakibimin formasıyla gazeteci benim stadıma gelecek? Gazeteci? Objektif? GS forması giymiş? Fenerbahçe? Bende olsam kovardım. Kalk git gazeteci gibi gel derdim. Resmen tahrik. Herşeye de aziz aziz diye ortalıkta dolanmayın abi artık. Yani adam size nasıl bişey yaptıda hala bu kadar acıyor anlayabilmiş değilim.

o zaman kadıköyde bütün futbolcular fenerbahçe forması giysin belki rahatsız edici olmaz
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?98,7089165,7089173#msg-7089173

şunu diyen adamın böyle bir siteden habere inanıp gelip burda azize laf sokma çabaları...komik olmuş kardeş.

biz de bayılmıyoruz azize her yerde laf sokuyoruz artık yeter defolsun gitsin diye ama bu kadar aciz şeylerle de gelmeyin...
  • Yeni Oluştur...