loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Forumda İ. Melih Gökçek e ait başlık varken, bu toprakların yetiştirdiği bir diğer renkli kişiliğe ait özel bir konunun olmaması üzüntü verici. Kendisinin son vukuatı GS formalı azeri bir gazeteciyi staddan atması.. http://r1307.hizliresim.com/1c/r/qnyxx.jpg ensonhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Yanlış bişey yapmamış. En büyük rakibimin formasıyla gazeteci benim stadıma gelecek? Gazeteci? Objektif? GS forması giymiş? Fenerbahçe? Bende olsam kovardım. Kalk git gazeteci gibi gel derdim. Resmen tahrik. Herşeye de aziz aziz diye ortalıkta dolanmayın abi artık. Yani adam size nasıl bişey yaptıda hala bu kadar acıyor anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bize bişey yapmadı hacı bizim keyfimiz yerinde. Sizi acıtmadıysa allah basınızdan eksik etmez insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 güzelim klübe yazık ediyor, fb olmasa ligin hiç tadı kalmayacakki :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 foruma linki verilen kaynak ensonhaber, orasi da fanat.az sitesi iddia etti demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 adam seviyor fenerbahceyi dogruya dogru. icerde bile yatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kendini dah açok seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 o normal canim. simdi sen kendini mi yoksa esini mi daha cok seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kraldan çok kralcıları izlemesi çok eğlenceli ya. bunlar da fener'in hüloooğğğcuları... yakında biri çıkar ''Aziz Yıldırım'ın toshack'ın kılıyık'' der olur biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Zaten diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Anlamadığım şey yurtdışında hazırlık maçı yaparken, 3 büyük takımın da tribününde her formadan adam oluyor. Dert gazeteci mi? Azerbaycan pazarı çok büyük, Atletico Madrid'e sponsor oldular şimdi de takımı almayı deneyecekler. Son 10 yılda deli petrol rantı dönüyor, Galatasaray zaten hakim o tarafa, Fenerbahçe de iyi bir adım attı, bırak gelsin formalı adam. Türk futbolunu seviyor o adamlar. Bu arada benim bildiğim hikaye de şu, sarı-kırmızı çiçek uzatmışlar. Ona biraz kıllanabilir belki sdhfshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Keşke ali sen kalsaydı çok eğlenirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 toggie said: Bize bişey yapmadı hacı bizim keyfimiz yerinde. Sizi acıtmadıysa allah basınızdan eksik etmez insallah. Üstünüze alınmayın abi adamı savunmuyorum. TV'de sölediği saçmalıklar falan bizde eleştiriyoruz, söylüyoruz. Ama her ota b.kada Aziz Aziz diyip üstüne özel başlık falan açmak garip geliyor bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Seele said: o normal canim. simdi sen kendini mi yoksa esini mi daha cok seversin. http://www.operatorchan.org/n/src/137305345193.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Buddha said: Yanlış bişey yapmamış. En büyük rakibimin formasıyla gazeteci benim stadıma gelecek? Gazeteci? Objektif? GS forması giymiş? Fenerbahçe? Bende olsam kovardım. Kalk git gazeteci gibi gel derdim. Resmen tahrik. Herşeye de aziz aziz diye ortalıkta dolanmayın abi artık. Yani adam size nasıl bişey yaptıda hala bu kadar acıyor anlayabilmiş değilim. olay kadıköy'de değil azerbaycan'da oluyor. yarım okuyup konuşmayın şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Dunyanin en buyuk yalani su olay, boluspor macinda gs formali ufak cocukla, fener formali ufak cocukla beraber fotograf cektirdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Evet, gerçek olamayadabilir. Ama Aziz Yıldırım da bu potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 verdiğiniz link ensonhaber'den,ne bok olduğunu bilmeyen yoktur herhalde ? haberin doğruluğunu yanlışlığını bilmiyorum da eğer tek kaynak bu siteyse kesinlikle güvenilir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 aziz yıldırım'ı yerden yere vurmak mümkünken böyle saçma sapan, muhtemelen yalan yerlerden saldırıp da fail olmak nasıl bir duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 potansiyele gore topik acmak cok iyiyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: Evet, gerçek olamayadabilir. Ama Aziz Yıldırım da bu potansiyel var. iyi o zaman sende potansiyel var diyip atalim iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Seele said: loop said: Evet, gerçek olamayadabilir. Ama Aziz Yıldırım da bu potansiyel var. iyi o zaman sende potansiyel var diyip atalim iceri. İçeri atmayın da , konu açın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ya millet azizden nefret ediyor tamam herif biraz faşit ama şuda var halen türkiyede klübü için en çok icraat yapan adamlardan biridir. Hani bu kadar nefret edilicek bir başkan değil, Yıldırım demirören, Ali Şen, Faruk Süren gibi adamlar bile bu kadar nefret edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bende aslında fan boyuyum, sevgili başkanın icraatları burada paylaşılsın istedim. Adama saldırmak için bir sebep yok ki! Fenerbahçe hariç herkez bir şeyler kazanıyor sayesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar