Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkan Aziz Yıldırım

loop

Öne çıkan mesajlar

Yanlış bişey yapmamış. En büyük rakibimin formasıyla gazeteci benim stadıma gelecek? Gazeteci? Objektif? GS forması giymiş? Fenerbahçe? Bende olsam kovardım. Kalk git gazeteci gibi gel derdim. Resmen tahrik. Herşeye de aziz aziz diye ortalıkta dolanmayın abi artık. Yani adam size nasıl bişey yaptıda hala bu kadar acıyor anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığım şey yurtdışında hazırlık maçı yaparken, 3 büyük takımın da tribününde her formadan adam oluyor. Dert gazeteci mi? Azerbaycan pazarı çok büyük, Atletico Madrid'e sponsor oldular şimdi de takımı almayı deneyecekler. Son 10 yılda deli petrol rantı dönüyor, Galatasaray zaten hakim o tarafa, Fenerbahçe de iyi bir adım attı, bırak gelsin formalı adam. Türk futbolunu seviyor o adamlar.

Bu arada benim bildiğim hikaye de şu, sarı-kırmızı çiçek uzatmışlar. Ona biraz kıllanabilir belki sdhfshdf
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Bize bişey yapmadı hacı bizim keyfimiz yerinde. Sizi acıtmadıysa allah basınızdan eksik etmez insallah.

Üstünüze alınmayın abi adamı savunmuyorum. TV'de sölediği saçmalıklar falan bizde eleştiriyoruz, söylüyoruz. Ama her ota b.kada Aziz Aziz diyip üstüne özel başlık falan açmak garip geliyor bana =)
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Yanlış bişey yapmamış. En büyük rakibimin formasıyla gazeteci benim stadıma gelecek? Gazeteci? Objektif? GS forması giymiş? Fenerbahçe? Bende olsam kovardım. Kalk git gazeteci gibi gel derdim. Resmen tahrik. Herşeye de aziz aziz diye ortalıkta dolanmayın abi artık. Yani adam size nasıl bişey yaptıda hala bu kadar acıyor anlayabilmiş değilim.

olay kadıköy'de değil azerbaycan'da oluyor. yarım okuyup konuşmayın şöyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...