Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo'yu bıraktım oyun yardımı pls...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıktaki gibi Uo'yu bıraktım herkes görüşlerini belirtirse ona göre Cd alim...
Level alıyoruz bi poka yaramıo :D
Aradağım oyunlar şu tipler gibi olabilir:
Newerwinter Nights,İcefind Dale2...
Bu türde veya Uo'ya benzeyen ama online olmayan (single playerlı,internet gerektirmeyen) oyunları söylerseniz mutlu olurum...
Hepinizin görüşlerini ve oyunlar listesini yazmanızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler pati halkı!!!
Saygılarımla...[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world...
Waiting in a line to hear the battle cry...
All are gathered here victory is near;
The sound will fill the hall,bringing power to us all...
Mesaj tarihi:
fallout herkesin rpg sidir oynamadiysan oyne mutlaka . 1 sene sonunda dayanamadim gene indirdim gene oynuyorum . ha dersenki arada bagimlilikta yapmasin fallout oynama

not : oyne degil oyna [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 07 Aralık 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben uo'dan sonra fallout oynadığımda , oh be diyodum dünya varmış.

vallahi bir süreden sonra atom bombası atsalar da vaultlarda yaşasak felan dedim .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
fallout tactics oyna[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com
-Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com
Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
sticky bile olabilir bu

Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you
Mesaj tarihi:
fo:t sux0rs big time ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
yakarız o mesajı ! yakarız ! :P[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 07 Aralık 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
fallout tactics oyna

heh daha iki hafta önce yüzüme karşı "fallout tactics ne ki" diyen insan mısın sen? :horace:

bu arada arkadaşlar, elffighter kardeşimizin açtığı 100000. başlığa bir bakınız ve görünüz ne kadar uyumlu bu başlıkla: ;)

http://forum.paticik.com/view.php?id=100000[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
hepimiz böyle geri dönüşler yaşamadık mı sam ? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
iki hafta önce değil 2 sene önce tactics çıktığında küfür eden insanım, o düşüncelerim de değişmedi.
nwn denmiş icewind denmiş
fallout da denir bunlara karşı ancak tactics daha uygun, rpg dozaju daha yakın.(aha sana ipucu tactics e giden küfürlerimin sebebi hakkında)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
tactics çıkalı 3,5 yıl oldu bir kere.. her imzayı değiştirince fallout kültürün artacak olsa hübolojistlerin başına geçerdin laf cambazı seni..

fot'ta bir ara patlatayım seni de huzura kavuş.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
abi forumlarda okadar kavga ediyosunuz buluşmada aynı masada oturdunuz tek laf etmediniz bea[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hee planescape benim için tek oyun, the one game, mantığında bir oyundur kendisi :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
heh kendi 2 hafta demiş bana 2 yıl demeyi çok görmüş bu da güzel[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar hepinize teşekkür ederim de bu saydığınız oyunların çoğunu bitirdim zaten ;D
Ama Fallout'u hiç denemedim,iyi bari bunu alim...
Biraz daha söyleseniz yokmu daha ortaçağ rpg içerikli oyun?[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world...
Mesaj tarihi:
diablo dicem herkes laf atacak :)
en iyisi neverwinter nights...ama bende bi türlü çalışmıyo :([signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
ya Diablo offfff!!!Tamam bitti bu exp.filanda bitti nwn de bitti...
Daha yokmu ya?
Bu oyun şirketleri hiçmi çalışmıo Yarabbim!!!
Topu topu bu kadar mı oyun var?[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world...
Mesaj tarihi:
Oynamadıysan Daggerfall ve Morrowind al kesinlikle,
ayrıca şu oyunlara da göz atabilirsin.

Nox
Diablo 1
Ultima 1-2-3-4-5-6-7-8-9
Sacred
Might & Magic 1-2-3-4-5-6-7-8
Lands Of Lore 1-2-3
Sword and Sorcery
Elder Scrolls: Arena, Battlespire

ayrıca şu an adı aklıma gelmiyen bi ton oyun var...[signature][hline]Okuyun okutturun (Paticik FAQ)
http://forum.paticik.com/view.php?id=100154
Mesaj tarihi:
Bonecrusher saol ya oyunları listeme ekledim...
Aklına gelmeyen o tonla oyunları da yazarsan bi ara sevinirim...
Bu arada bir sorum olcak Ultima önceden singleplay internetsiz oyunken şimdiki tarzına benziyormuydu ve Ultimanın o oyunlarını hiç bi Cd'icide bulamıyorum...
Eski Cd'leri satan özel bir yer biliyormusunuz İstanbul'da?[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world...
Mesaj tarihi:
Cm oynuyorum...
İnternet gerektirmeyen başka neler var?[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world...
  • Yeni Oluştur...