Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya yaratırken...

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

O söylediğin ancak sağlam bir temelin ardından 2. adım... Biz öyle yaptık mesela. Önce adam gibi bir dünya yarattık tüm detaylarıyla... Sonra bu dünyanın efsaneleşmiş, daha doğrusu efsaneleşecek karakterlerini oynattık ve böylece başlıca mitleri de kendimiz geliştirdik... Şimdi dünya tamamen hazır, yepyeni ve daha insancıl karakterlerle yeniden başlıyoruz bu yaz...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 01 June 2003 18:40 tarihinde demiş ki:
said:
Xasf, 01 June 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
...[hline]

pardon ne için kullanılacak bu dünya daha sonra? FRP oynamak için olduğunu sanıyordum. Eğer ikinci seçenek de bu amaca ulaşılmasını sağlayacaksa ilk seçenek sadece tercihlerden birisi haline geliyor.

ayrıca ben senin oturup bütün detayları ile bir dünya hazırlama fikrine diil "Mutlaka Böyle Yapılmalıdır" demene karşı çıktım dikkat ettiysen...

bi de şöyle soriim. şu anda ulaşabileceğiniz en detaylı campaign setting olan Forgotten realms acaba bir oturuşta mı hazırlandı?[hline]Endure. In enduring, grow strong...

O dünya pek çok farklı oyunda, pek çok farklı grup ve pek çok farklı DM le kullanılabilir daha sonra .. Ama sadece belirli bir campaign e hizmet etmesi için yaratılmış bir "oyun alanı" ile ilgili aynı şeyi söyleyemeyiz sanırım.. Bir de sonuçta burda herkes kendi doğrularını belirtiyor, mutlak diye bir şey için heralde WOTC'den bi yetkilinin gelip açıklama yapması lazım :D O bile sayılmayabilir hatta ..

Rewendor'un da dediği gibi, işin esası insanın bir oyun dünyasından beklentilerinde.. Truman Show'da olduğu gibi gördüğün alanların canlanmasını istiyorsan geniş kapsama gerek olmayabilir, ama bakmadığın yerlerde bile dünyanın bir nabız gibi atması seni cezbediyorsa.. O zaman detay ve kapsamda sınır yoktur ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...