Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 selçukmu küsmüş nolmuş
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Her iş alanında duygusallığı kenera bıraktığımız sürece. Başarılı olacağız.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Fizban fener basligina doner misin?
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Frikik konusunda ben de kızıyorum yalnız. Bir de sorun şu, madem böyle kontenjan sorunu var, madem birileri yedek kalmak zorunda. O zaman sıkıntı başlıyor neden, çünkü Sneijder varsa kesemiyorsun, o zaman ona göre oynamak zorundasın. E bu da Drogba+Burak'tan birini kesmen demek. E ikisi de iyi, ama mesela Drogba'yı kesemiyorsun. Zaten temel sorun burada. Yıldız oyuncu almak güzel, ancak takımdan büyük oyuncuyu almayacaksın işte. FT bile olsan, oturtabiliyor musun Drogba'yı? (Şu an oturması için sebep olduğundan değil diyelim gerçekten 3-4 maç formsuz ve oturtman gerekecek) Frikiklerde bile Drogba'ya gıkını çıkartamıyorsun, saçma sapan yerlerden vuruyor. İşte o kadro mühendisliği dediğimiz bazılarının kıl olduğu laf burada devreye giriyor. Sneijder ile ilgili ayrı bir topic açmak lazım mesela, Darkrider ve BulletRide gibi avrupa futbolunu iyi bilen arkadaşlara soruyorum, yahu bu adam Inter'deyken böyle mi oynuyordu. Bildiğin adam 28 yaşında sanki 34 yaşındaki Alex gibi sadece top geldiğinde oynuyor, fizik desen yetersiz, maçın içinde değil, pres yok, basma yok, vs. Bu adamın Mourinho'nun takımında bu kadar Güney Amerikalı 10 numarası gibi oynadığını hiç zannetmiyorum ben, hatırlamadığımdan Inter maçlarını ciddi ciddi soruyorum. Yani GS'nin sistemi belli değil. Drogba fix oynayacak, Sneijder fix oynayacak, 2 forvet oynayacaksın çünkü Burak atıyor, bu sefer kanatların yok çünkü böyle 3 ortasahalı kanatsız bir sistem dünyada yok, (GS çizgiye maç başı kaç defa inebiliyor bakmak lazım 2,3 max-zaten dünkü tüm pozisyonlar öyle geldi), tamam olmayınca Burak'ı çıkar, tek forvete dön kanatları al, bu sefer de kanat yok, mecbur Hamit veya Sabriyle oynayacaksın, Sabri mental olarak yetersiz (yahu dün adam o kadar saçma fauller yaptı ki arkadan gelip, çıldırdım, oturacaksın tek tek videoya koyup zorla izlettireceksin futbolda gereksiz faul ders 1 diye-ama mesela 2 tehlikeli akın da o çizgiye inince geldi), onlar iyi bile oynasa takım kanat organizasyonu yapamıyor, defans geride, orta saha yetersiz kalıyor, pres yok vs vs. Şu an bu takıma ciddi lüks bu adam. Onun yerine savaşan iyi bir orta saha İnler vs tarzı, veya Nuri gibi bir adam alınsaydı bir de iyi bir kanat oyuncusu GS şu an açık ara domine ederdi.. Hani abartıyor gibiyim ama hakikaten tablo bu GS'de. Plan yok, sistem hiç yok. Doğaçlama oynanan futboldan sıkıldım ben artık. Futbolcu ezbere bilmeli, Amrabat kaçtığında Balta bindirecek, orta sahadan biri yardıma gelecek orayı rahatlatacaksın, yardımlaşacaksın, çizgiye ineceksin, olmuyorsa baştan döndüreceksin. Hiç biri yok ki GS'de. Yani bu takım maça çıkarken nasıl gol atmayı, pozisyon bulmayı düşünüyor bilmiyorum. Burak kaçacak Selçuk veya Sneijder top atacak, (ancak TR'de olur, gidip bir Juve'ye hayatta böyle gol mol atamazsınız), veya Drogba'ya uzun top, o indirecek falan filan....
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Esh said: Fizban fener basligina doner misin?sowun twitiyle dondum.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Sotto da guzel demis. Ama 4-3-1-2 var dunyada. Tabi beklerinin gokhan gonul ve hakan unsal olmasi lazim. Onu gectim andre santos da olur. Ama simdiki eboue ile, hakan balta ile olmaz tabi. Ama olmasa da olacak. Ilerideki 3 adam oynayacagindan oturu baska dizilis yok. Ha bi de 4-4-2 diamond var da melo ona yetemez, bi de selcuk'a yer kalmaz.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 İşte FT sanki 2000 kadrosu gibi oynamak istiyor da ne ortada 3 bücürün var, ne de kanatların Davala ile H.Ünsal... Kanat derken bu adamlar illa çalım atan deli gibi hızlı adamlar olmasına gerek yok. Ama sistem içinde çok net güzel bindirme, akın yaratabilirsin. GS çok sıkışıyor, oyunu yayamıyor, ama garip bir şekilde defans yaparken de tamamen topu bırakıyor, ne pres, ne baskı yapabiliyor. Galatasaray artık rakibi boğamıyor, arka arkaya 2-3 atak, topu rakip sahaya yıkma diye birşey yok. 2 forvet oynayınca bu olmuyor garanti, 2 sene önce çift forvete dönelim dediğimizde durum farklıydı, bir Kazım dediğin adam bile fiziğiyle hızıyla kanatta iyi işler çıkarıyordu, klasik 4-4-2 gibiydi o takım. Şu anki taktik GS oyuncu kadrosuyla yapabileceğin tek taktik, ancak bu oyuncu profili ile fail bir taktik, veya biz daha uygulanışını göremedik...
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Dediğin gibi Allegri bu taktiği çok uygulamış bakmak lazım Milan neler yapabiliyordu da bizimkiler yapamıyor. Kanatların da dışında Sneijder'de çok etkisiz kalıyor sanki bunda Türk takımlarının çok adamla savunması dicem ama İtalya'da da muhtemelen böyledir..
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bugün, Fotomaç Gazetesi’nde, Savaş Çorlu imzalı, Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz’ın antrenmanda “kavga ettiklerini” iddia eden bir yazı yayınlanmıştır. Daha önce gazetecilik ahlak ve meslek ilkelerine aykırı tutumları nedeniyle futbol takımımızın idmanlarına dahi alınmayan Fotomaç Gazetesi’nin bu iddiasını 24 saatte ispat etmemesi halinde hukuki sürecin başlatılacağını ve bu yayının kulüple tüm ilişkisinin kesileceğini kamuoyunun bilgisine sunarız. Galatasaray Spor Kulübü Zaaa
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Cl başlasın sistem oturur 6 artı sıfır bozdu bizi Riera gidemedi mi
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 burak geçen sezon gayet önde basıyordu. demek şl'de gol falan atınca 10-20 milyon euro değerler biçilince gerek duymamaya başladı. drogba 35 yaşında adam olarak sahada burak'tan daha çok top kapıyor defansı rahatsız ediyor. sneijder'de mesela es es maçını izlediyseniz hep gelin lan basalım diyor. 1-2 adama koşuyor baktı gelen yok bırakıyor. top rakibe geçince selcuk ve hamit melo'nun yanına geçip melo ile birlikte defansa gömülülüyorlar çoğu zaman. takım komple mustafa sarp rolüne bürünüyor o zaman. öyle topu izleyip yalandan ayak uzatmalar. anca işte adamlar mallık yaparsa topu kapıp hucuma çıkıcan. ulan drogba 35 yaşında. burak geziniyor. sneijder tek başına napacak. diğer 3 ortasaha da öne çıkmıyor. kim gelsin muslera mı rahatsız etsin rakip defansı. ha direk maç seçme var bu işin içinde. emiras cup'ta arsenal'e böyle oynamadı bu takım. 2 hafta sonra nasıl böyle mala bağlar. çünkü oynamıyorlar. şl maçları bitene kadar lig performansımızın bunun ötesine geçeceğini düşünmüyorum. öyle 10 dakka oynayıp gol atıp rolantiye alacaz aykut kocaman gibi.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Biz de fener balı yok top oynamadan maç kazanamayız
demode Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bruma bitti sanırım. 12 milyon Euro 1.8 x5 yıl
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 sporx'e göre bitmiş evet. sneijder için manu ve arsenal geyiği de var orda ama pek inanmadım ben.
demode Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Yaratıcı bir orta sahamız olması koşulu ile wesley kalsın ama yokken umarım Arsenal'e fln gitsin kesinlikle
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bence sneijder gidebilir, adamı oynamaya başladıgından beri selçuk çok mutsuz ve pasif gözüküyor brumayı da alarak ortayı 5leyip sneijdere yol gösterebilir ünal başgan. benim hayal gücüm de olabilir tabi bunlar
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bence sneijder sağlığa faydalı çünkü içinde et var.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yarra yering bale+ronaldo 17 eylül klfdgmbdfk
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Kazım Bursa'ya verilmiş. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/874076-galatasarayda-ayrilik
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kazım'ın gidişini savunacağımı düşünmezdim ama bu klup neden bütün yerlileri inatla gönderiyor lan. kazım yani ara sıra yedekten girse en kötü klubede dursa nolcaktı. yani kazım>aydın sonuçta. aydın'ı geri alıp kazımı veriyorsun. NE BİÇİM KLUP LAN BU gs klubesi = çolak emre ve yılmaz aydın oldu sadece başka kimse oynatılmıyor ve takımda tutulmuyor sfds.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Iki sene basari cok geldi, sicmadan rahat edemiyolar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Madem kanat oyuncusu bakıyoruz Elazığ dan Serdar Gürler'i alsak keşke. Valla kenardan Sabri Erman vs. girmesinden daha çok katkısı olur takıma. Ve iddaa ediyorum ilk 11 de Hamit yerine şuan da sağ açık daha faydalı olur.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bu kontenjan mevzusu olduğundan sonra galatasaray'ın ne kadar yerli varsa toplaması lazımdı. yedek klubesi baştan aşağı degişmeliydi. gökhan töre falan filan hepsini alacaktın. sonuçta 2 sene ligi domine etmişsin. cl'de çeyrek final oynamışsın. hayvan gibi para yapmışsın. sen o transferleri yapacaksın aga. kovduğun çer çöp adamları adamı yıllık 700 bin euro'ya geri almayacaksın. bi alper potuk dediler yerli piyasasını bıraktılar lan.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 serdarı biz alıp yine öteki genç yetenekler gibi yok edip anadoluya geri salıcaz haddinizi bilin
Öne çıkan mesajlar