serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Portekiz federasyonundaki davayı Bruma kaybetmiş. Yani Sporting Lisbon ile 2014'e kadar sözleşmesi devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 tüh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 BulletRide said: Gitmiyor. Gitse şu yok. Artık Ferguson gibi, Wenger gibi bir istikrar olsun, iş göremez hale gelene kadar dursun. Ne gerek var maceraya? Terim de isterken. Tut işte Baktilar oyle olacak zaten adamin kafasini karistiriyorlar, bosta tdler dururken ceza verip durdugun adama niye teklif verip 'ben baska birini tanimam' diyorsun. Ister istemez focus shift olacak. Cok basarili bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 2 hafta sonra kafalar rahatlar bi mac kaybedersek turk milli takımı olarak=). bi de ben de terimi sir gibi 15 sene takımın basında gormek istiyorum. ben de bu arada mehmet demirkola takım teknik direktorunu milli takımı yonetmesi konusunda katılıyorum teknik direktor kondisyonu diye bisey olduguna inanıyorum ama FT olması tabiki dusunduruyo ama gecmis olsun oldu da bitti masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Neden senol degil Neden denizli degil Neden terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Keşke yardımcılığa Yılmaz Vural'ı getirseydi, kendisi pek zaman ayırmazdı , Vural da hevesini almış olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Liverpool Selçuk İnan haberleri dolaşıyor. http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/342142.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ooo bu haber doğruysa yani transfer gerçekleşirse GS GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kontenjan sıkıntısı olmasa iyi paraya verebilirdik ama şu şartlarda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 6 0 4 değişmeden Galatasaray elindeki türk oyuncuları satmaz, Fatih Terim'i de göndermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 screwy said: 2 hafta sonra kafalar rahatlar bi mac kaybedersek turk milli takımı olarak=). bi de ben de terimi sir gibi 15 sene takımın basında gormek istiyorum. ben de bu arada mehmet demirkola takım teknik direktorunu milli takımı yonetmesi konusunda katılıyorum teknik direktor kondisyonu diye bisey olduguna inanıyorum ama FT olması tabiki dusunduruyo ama gecmis olsun oldu da bitti masallah. Bilgin Gökberk harika yazmış. Gene kimsenin yazamadığını o yazmış. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24581418.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Adam bayağı ağır girmiş, başına bir iş gelmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yabancı t.d. e yasak gelsin ve boşta olan türk td ler göreve gelsin hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Yapsınlar Terimi Sir gibi ölene kadar TD mis abi yeter hakikaten kalsın adam yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ABİ AYDIN YILMAZ GERİ GELMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 OF NASI YA ALLAH BELALARINI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 SAMPI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hayır kurumu mu lan bu takım. aysal kesin almazdı ama terim'in şu evlatçılığı yeter lan artık. düşün adam serbest kalmış kimse ile anlaşamamış böyle yetersiz bi adam. geri alıyorsun. üstüne her maç kesin sokacaksın çolak emre ile birlikte. hakkaten baydı yani yılalrdır bu heriflere verilen şanslar. başka topçu yok mu klupte şans verilecek ? bi bok olmuyor işte adamlardan ne zorluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 zaten belki gelisir, patlama yapar diye klupte degil ki adamlar, cok lazim olursa takimi doldurmak icin varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 da lazım olduğunda değil devamlı oynuyor bunlar. her maç mı lazımlar sdfs. ciddi ciddi bu aydın'a ve emre'ye verilen şans 3 büyüklerde hiç bi topçuya verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Aydın yine bi dereced de emre çolak cidden çok sıkıntı ya. Harbi harbi terimin üvey oğlu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ya işte bu sene 6+0 baya bi elimizi kolumuzu bağladı ama aydın ı almaları besbelli ft istemiş yoksa kimsenin istemediği bir adamı neden alalım lan. hani kazım da geldi,erman alındı aydın ı almanın amacı ne çok acayip.zaten o bölgede oynayacak yeterince çöpümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yok ya aydın daha kötü bence. yıllarıdr sırtında 7 numara ronaldo gibi geziyordu. suratından belli ruhsuzluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 emre sonradan girdiği maçlarda 5-10 dk bi hareketlilik getiriyor.5-10 dk dan sonra başlıyor gereksiz fauller yapmaya ve pas hatalarına asflasf adamın kondisyonu resmen 5-10 dakikalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bide emre messinin yandan yemişi gibi hareketler yapmıyo mu uyuz oluyorum ya. İyiydi de bi ara, ne oldu da bozuldu onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar