Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Gitmiyor. Gitse şu yok. Artık Ferguson gibi, Wenger gibi bir istikrar olsun, iş göremez hale gelene kadar dursun. Ne gerek var maceraya? Terim de isterken. Tut işte

Baktilar oyle olacak zaten adamin kafasini karistiriyorlar, bosta tdler dururken ceza verip durdugun adama niye teklif verip 'ben baska birini tanimam' diyorsun.

Ister istemez focus shift olacak. Cok basarili bunlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta sonra kafalar rahatlar bi mac kaybedersek turk milli takımı olarak=).

bi de ben de terimi sir gibi 15 sene takımın basında gormek istiyorum.

ben de bu arada mehmet demirkola takım teknik direktorunu milli takımı yonetmesi konusunda katılıyorum teknik direktor kondisyonu diye bisey olduguna inanıyorum ama FT olması tabiki dusunduruyo ama gecmis olsun oldu da bitti masallah.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

2 hafta sonra kafalar rahatlar bi mac kaybedersek turk milli takımı olarak=).

bi de ben de terimi sir gibi 15 sene takımın basında gormek istiyorum.

ben de bu arada mehmet demirkola takım teknik direktorunu milli takımı yonetmesi konusunda katılıyorum teknik direktor kondisyonu diye bisey olduguna inanıyorum ama FT olması tabiki dusunduruyo ama gecmis olsun oldu da bitti masallah.

Bilgin Gökberk harika yazmış. Gene kimsenin yazamadığını o yazmış.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24581418.asp
Sosyal ağlarda paylaş

hayır kurumu mu lan bu takım. aysal kesin almazdı ama terim'in şu evlatçılığı yeter lan artık. düşün adam serbest kalmış kimse ile anlaşamamış böyle yetersiz bi adam. geri alıyorsun. üstüne her maç kesin sokacaksın çolak emre ile birlikte. hakkaten baydı yani yılalrdır bu heriflere verilen şanslar. başka topçu yok mu klupte şans verilecek ? bi bok olmuyor işte adamlardan ne zorluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...