Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

sadece kosmayı beceren adamlar defanslarının icinden dumduz gecebilince rakip top oynadı sananlar var iste. herifler 3 pas yapamıyodu lan yanındaki admaa yanlıs pas veriyo falan. cluj de braga da ayı gibi defans yapıp kontra deneyen takımlardı. bu kadar bosluk yoktu ikisinde de. O yuzden cluj kotu takımdı falan diye aglamanın anlamı yok. bi de yarı finalde karsılastıgın benficayı clujla karsılastırmanın anlamı yok.

ayrıca unutmadan fbliler gs cok ballı grup cekti diye konusup duruyo ya son 8 macta 5 penaltı almıssınız. penaltı olmadıgından demiyorum macların da hepsini izledim penaltıların hepsi havadan dusen top eline carptı orta acıyordum adam gotunu donup zıpladı eline carptı herif dengesini kaybetti eline carptı sekilde penaltılar. ki turların hepsini 1-1 1-0 seklinde gectiginiz dusununulunce o penaltıların onemi baya belli oluyo.

neyse liebeye laf anlatıyormusum ben bos duvara bakmaya geri doneyim biraz daha üretken bir aktivite olur.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

seni niye rahatsız ediyor ki?

galatasaray geçen sene başarılıydı. senin takımın her zaman olduğu gibi başarısızdı. deal with it.

oha bunu görmemişim.

1- ben oraya galatasaray çok başarısızdı gibi bir şey mi yazmışım yav? çıktı aslanlar gibi çeyrek finale, real madride karşı da elinden gelebileceğinin en iyisini yaptı. bu bir başarıdır tabiki de hem de iyi bir başarı beklentilerin çok da yüksek olmadığı bir senede.

2-başarısızdık biz evet tmm :)

şu mesajımdan ( ki geçen sene şampiyonlar ligi topaklarında daha da iyimserlerini attım) sonra yine ÖFFF LİEBEYMİŞ demeye devam edersiniz. çünkü fenerli olmam yeterli dediklerimin hiç bir önemi yok
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ballı kelimesini kullanmadın diye yazdıklarının altında yatan "sanslı kura" ibarelerini anlamamazlıktan gelmiyoruz. cluj ve braganın oldugu grupta ilk 3 macta 1 puan cektik ve evet cogu kisi artık gruptan dustugmuzu uefaya bile gitmemizin cok zor oldugunu hatta bundan sonra kazanamıycagımızı yazdı. sonra 3te 3 yapıp cıktık. dun salzburga attıgınız gollerin 3 u de cok guzel gollerdi ama oncesindeki defans hatalarına bi bakın allahaskına halı sahada yapılsa o hatalar bagırırsın napıosunuz diye. cluj braga gibi takımlarsa oturmus bir takım sistemi olan takımlardı. hala gelip bunlarla karsılastırıyosak redbulsporları halimiz harap.

sadece kendi takımının sezona hazır olmadıgını salzburgspor suratına vurunca gelip ama bu sizin rakiplerinizden kuvvetliydi diye sallamak tam bir aziz yıldırım/aykut kocaman hareketi.
Sosyal ağlarda paylaş

e şanslı kuraydı tabi city-dortmund-real grubuna düşseniz nolcaktı (torbaları bilmiyorum salladım belki gs düşseydi gruba dortmund olmayabilirdi neyse) bunun aksini hangi aklı mantığı yerinde insan savunabilir? inşallah bu sene daha da kolay kura çekersiniz inşallah daha da dandik takımlar gelir daha da çok başarı elde edersiniz.

kavurma beyin algıların düşük galiba galatasaryın başarısını inkar mı ediyorum ben yahu ben mi yanlış türkçe kullanıyorum olm yardım edin

Liebe said:

DoruK said:

seni niye rahatsız ediyor ki?

galatasaray geçen sene başarılıydı. senin takımın her zaman olduğu gibi başarısızdı. deal with it.

oha bunu görmemişim.

1- ben oraya galatasaray çok başarısızdı gibi bir şey mi yazmışım yav? çıktı aslanlar gibi çeyrek finale, real madride karşı da elinden gelebileceğinin en iyisini yaptı. bu bir başarıdır tabiki de hem de iyi bir başarı beklentilerin çok da yüksek olmadığı bir senede.

2-başarısızdık biz evet tmm :)

şu mesajımdan ( ki geçen sene şampiyonlar ligi topaklarında daha da iyimserlerini attım) sonra yine ÖFFF LİEBEYMİŞ demeye devam edersiniz. çünkü fenerli olmam yeterli dediklerimin hiç bir önemi yok
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

abi ligimiz 2. sınıf ortadoğu ligi de ondan. böyle 10 senede bir parlayan takımlar haricinde avrupa'da hiç yokuz.

Saydığım adamların kalitesi lige göre değişmiyor? Hatta yabancıların hepsinin çok büyük liglerde ve milli takımlarda yıllarca tecrübesi var? Yerliler ise gayet Avrupa takımında oynayabilecek ayarda adamlar?
Sosyal ağlarda paylaş

işte kendini kilitlediğin ve insanların seni anlamadığını düşündüğün nokta da bu. kalkmış hala galatasaray kolay kura çekti yok dortmund yok bilmem ne. önemli olan takım gruptan çıkıp bir başarı elde etmiş mi? etmiş. geriye kalan edebiyat kedi ciğer edebiyatıdır benim için o yüzden kale alınmıyorsun liebe.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe ile tartışmaya çalışanlar var lan hahah
Bate'ler ile , Horvat'lı o garip takım ile top oynadılar .Sonra da Avrupa'da yol aldıklarını düşündüler , bir de konuşuyorlar

Schalke maçlarını , Real'e nasıl elendiğimizi vs de unutuyorlar. Vizyonu GS'yi yenmek olan takımın taraftarının da , düşünceleri köreliyor demek ki doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Liebe ile tartışmaya çalışanlar var lan hahah
Bate'ler ile , Horvat'lı o garip takım ile top oynadılar .Sonra da Avrupa'da yol aldıklarını düşündüler , bir de konuşuyorlar

Schalke maçlarını , Real'e nasıl elendiğimizi vs de unutuyorlar. Vizyonu GS'yi yenmek olan takımın taraftarının da , düşünceleri köreliyor demek ki doğal olarak.

Real'le basa bas oynadik, ayrica ilk 3 macta 1 puan aldik ama sanssizligimizdan yoksa manuyla da nasil basa bas oynadigimizi dunya gordu. Tabi bunlarin icinde bizi hafife almalari olabilir ama, sahaya bakinca boyleydi. Fener gelse as takim bile cikmazlardi heralde ozellikle rovanslara :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...