Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

ben olaya sercan'dan verim alırız almayız olarak bakmıyorum. tamamen bu kontenjan meselesi üzerinden kalması gerektiğini düşünüyorum. koca sezon sonradan girip 1 tane gol atılmasında bile katkısı olsa kar kardır. seneye artık 6+2+2 mi neyse olunca paketlerdin.

sonuçta 3 kulvarda oynacaksın. bunun sakatlığı cezalısı bilmemnesi var. yedekte yabancı oturtamıyorsun. bi köşede dursaydı.

hakan baltalara aykutlara mal mal para ödeyen klup için sercan'a par avermekte çok problem olmasa gerek sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen. Geçen sene değil fakat 11-12 şampiyonluğunda Sercan iç sahadaki Bursa maçında Baros'a nefis servis yaptı son dakikada galibiyet golü geldi, bir tane de Samsunspor'a galibiyet golü attı deplasmanda 2-0'dan döndüğümüz maçta. Al sana iki kritik viraj

Hakan Balta'dan daha değerli gözümde. Kazım'ı görecez herhalde bu sene bol bol yedekten girerken

Bu arada 6+0+4 harbi lanet ettirdi ya. Klubede Sabri, Yekta, Kazım, Engin. Tribünde Amrabat, Riera, Elmander
Sosyal ağlarda paylaş

Gezi Parkı eylemleri sırasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları bir araya gelerek direnişe destek verdiler. Bu birliktelikten ise herkesin diline dolanan bir yakıştırma çıktı ‘İstanbul United’. Futbol tutkunu iki yönetmen Olli Waldhauer ve Farid Eslam ise taraftarlar arasındaki bu ilginç ittifakı gözleriyle görmek için Gezi eylemlerine katıldılar ve bu birlikteliği tüm dünyaya tanıtmak adına ‘İstanbul United’ filmini çekmek için hemen kolları sıvadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

3.75 milyon euro'ya alındı Yekta. Gençti, takımın yıldızıydı, doğal yani, çok kötü bir takıma geldi sadece handikapı bu. Sakatlığı atlattı bu sene ve o bayıldığımız Melo yokları oynarken orta sahayı resmen toparladı ligin ilk yarısında çoğu maç. Yürekten de Galatasaraylı

Ben Yekta'yı ve formdaysa Engin'i ayırırım diğerlerinden. Derdim Aydın, Balta, Emre Çolak. Erman'ı da bedava diye aldık tahminim oynamaz bile ligde
Sosyal ağlarda paylaş

FACEBOOK ta bu haber dolanıyor doğrumu ?

Korku dağları sardı !
AKP hükümetini taraftar korkusu sardı. Taraftar gruplarının, halk hareketiyle birleşerek hükümete karşı büyük eylemlere imza atmasının ardından, AKP çeşitli önlemler almaya başladı. Hükümet, Galatasaray - Fenerbahçe arasında Kayseri'de oynanacak Süper Kupa finaline davul ve pankart girişini yasakladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Davulu zaten bizim apaçi oldboylar dışında kullanan yoktu, tokmak girmesin diyedir shdfjhsdf. Pankart olayında da tutuşmaları normal, Akdeniz oyunlarının açılışını hatırlayalım

Yok abi Sneijder yokken Amrabat'lı formasyona dönülüyor. Maç içersinde bu değişiklik imkansız artık ama bakalım. Ben Terim'in ligde çoğu maç sağ ve sol beki yerli kullanıp 5 yabancı çıkacağını, Amrabat'ı hamle hakkı olarak benchte oturtacağını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

3.75 milyon euro'ya alındı Yekta. Gençti, takımın yıldızıydı, doğal yani, çok kötü bir takıma geldi sadece handikapı bu. Sakatlığı atlattı bu sene ve o bayıldığımız Melo yokları oynarken orta sahayı resmen toparladı ligin ilk yarısında çoğu maç. Yürekten de Galatasaraylı

Ben Yekta'yı ve formdaysa Engin'i ayırırım diğerlerinden. Derdim Aydın, Balta, Emre Çolak. Erman'ı da bedava diye aldık tahminim oynamaz bile ligde

2. lig'e düşen lig sonuncusunun yıldızı lol
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Aynen. Geçen sene değil fakat 11-12 şampiyonluğunda Sercan iç sahadaki Bursa maçında Baros'a nefis servis yaptı son dakikada galibiyet golü geldi, bir tane de Samsunspor'a galibiyet golü attı deplasmanda 2-0'dan döndüğümüz maçta. Al sana iki kritik viraj

Hakan Balta'dan daha değerli gözümde. Kazım'ı görecez herhalde bu sene bol bol yedekten girerken

Bu arada 6+0+4 harbi lanet ettirdi ya. Klubede Sabri, Yekta, Kazım, Engin. Tribünde Amrabat, Riera, Elmander

bu nası bi hafıza ya asdfudha. merak ettim kazma naapmış diye bu arada. ilk dediğin maçta beraberlik golünü yediren sercan direk. taca bırakmak yerine kornere vuruyor, kornerden yiyoruz.
ikinci dediğinde ise 4-2 yapan golü atıyor.

ha türk olduğu için dursa kadroda iyiydi tabii ama şöle bişi var. bütün sene 5 maç falan oynayacak. onun yerine oynasın başka yerde formunu yakalasın.

zaten karakteri rezalet diye okuyorum hep bu adamın. istanbul'da yapamaz, eğlencesine çok düşkün falan demişlerdi ilk transfer olduğunda. öle çıktı. yoksa ben baya sevinmiştim transfer olduğunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa'da oynarken İstanbul feribotunu zengin etmişti, ama bu adamın topla hızlı çıkma konusunda müthiş bir yeteneği vardı fakat safkan golcü değil, Bursa'da paylaşılamazken bile senede 7-8 gol ile oynuyordu, Terim kötü oyuncu olmasından değil de oyun sistemiyle çok alakasız bir forvet olduğu için yol vermiş olabilir, aynısının fiziklisi bir Kazım mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...