Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 - sabah sabah yanlış bölüme açmışım patinaja taşıyabilir miyiz - Selam, geçen gün arabada lastik hava basıncı uyarısı çıktı. hee dedim indi herhalde biraz. neyse, bi 1-2 saat yol yaptım ( ısındı yani lastikler ) benzinciye girdim, ahada bi baktım önler 38 arkalar 44 olması gereken 32-32. nası bu kadar artar ya? nese düşürdüm onları 32 ye, ama hala uyarı devam ediyor. bilen biri bi yorum yapabilir mi müdürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Uyarinin silinmesi icin yeniden kalibre etmen lazim. Vw grubu arac herhalde, torpidoda lastik kalibrasyon dugmesi vardir rolantide calisirken o dugmeye basili tut sifirlanacak, yeni basinclarla kalibre olacak. Basincin yukselmesi ilgincmis. Sicak havalar nedeniyle o kadar artar mi emin degilim. Belki istasyondaki basinc saati arizaliydi fazla gosterdi? Baska bi istasyonda teyit et onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 olabilir du bakaıym bunlara akşam, 44 e nası çıkar yaw. ilk aldığımızda belki şişikti hm? ( daha 6k da araba ) bu arada honda araba, kalibre olayı aklıma gelmedi evet, onu yapınca düzelir herhalde. işin ilginci arabanın bu kadar yüksek basınçla çıkması, manual da anca 180km üzeri seyahatler için 36 ( artık tam hatırlamıorm 35 ) falan kullanın, bide römork falan taşicaksanız arkaları 38 yapın yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 O verdigin degerler bizim aracin tam yuklu durumdaki degerleri nerdeyse, ki bizim arac kamyonet, yuk kapasitesi 2 ton fln. Binek arac icin cok fazla, yanaklari titrer lan adamin o basincta lastiklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 rahatsızda etmiyordu hiç ya, belki istasyonun abikliğidir belki hem yaz günü hem yol yaptım genleşmiştir diyorum. da 44 gene fazla lan ( ben kontrol ederken yanımda bi jeep de şişiriodu, abi benim lastikler o kadar deil dedi adam lol ) ne kadar artabilio ki? işin garibi sağ ön 34 e düşmüş sol 38 ken, uyarı ondan gelmiş herhalde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Artinca da uyari verir, sadece azalinca degil. Abs lastik devir sensorlerine bagli o sistem. Son kalibre uzerinden devir sayisini kontrol ediyor hep. Basinc degisince lastik capi degistigi icin lastigin tur sayisi da degisiyor kalibrasyona gore. O yuzden artis ya da azalis farketmez, uyari verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Suark said: rahatsızda etmiyordu hiç ya, belki istasyonun abikliğidir belki hem yaz günü hem yol yaptım genleşmiştir diyorum. da 44 gene fazla lan ( ben kontrol ederken yanımda bi jeep de şişiriodu, abi benim lastikler o kadar deil dedi adam lol ) ne kadar artabilio ki? işin garibi sağ ön 34 e düşmüş sol 38 ken, uyarı ondan gelmiş herhalde lol. istasyonlardakir genelde sıkıntılı ve sibopları bozuyor boşuna bir de lastikler sıcaksa 3-4 birim fazla gösteriyor hava basarkende fazlasına ayarlamak lazım bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 izledim fena değil. benzinciden sonrası biraz sıktı ama. senaryo saçmalamış. overrated biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 leon sevmediğim filmlerden biridir natalie portmanın sorunlu kucuk kız rollerini hiç sevmedim ztn leonda tek güzel şey reno abimin tarzıydı. leon beğendiğim bi film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 izlemeyenler için trailer koyayım. suark düşünememiş. http://www.youtube.com/watch?v=XWWufhqyGE8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 LEL topik taşınmasın burası doğru bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ahahha, axedice doğru demiş. rubber böyle bi film harbiden lşkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 leonda dizel şart ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 spoiler vermiş direk adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar