Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 - sabah sabah yanlış bölüme açmışım patinaja taşıyabilir miyiz - Selam, geçen gün arabada lastik hava basıncı uyarısı çıktı. hee dedim indi herhalde biraz. neyse, bi 1-2 saat yol yaptım ( ısındı yani lastikler ) benzinciye girdim, ahada bi baktım önler 38 arkalar 44 olması gereken 32-32. nası bu kadar artar ya? nese düşürdüm onları 32 ye, ama hala uyarı devam ediyor. bilen biri bi yorum yapabilir mi müdürler
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Uyarinin silinmesi icin yeniden kalibre etmen lazim. Vw grubu arac herhalde, torpidoda lastik kalibrasyon dugmesi vardir rolantide calisirken o dugmeye basili tut sifirlanacak, yeni basinclarla kalibre olacak. Basincin yukselmesi ilgincmis. Sicak havalar nedeniyle o kadar artar mi emin degilim. Belki istasyondaki basinc saati arizaliydi fazla gosterdi? Baska bi istasyonda teyit et onu.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 olabilir du bakaıym bunlara akşam, 44 e nası çıkar yaw. ilk aldığımızda belki şişikti hm? ( daha 6k da araba ) bu arada honda araba, kalibre olayı aklıma gelmedi evet, onu yapınca düzelir herhalde. işin ilginci arabanın bu kadar yüksek basınçla çıkması, manual da anca 180km üzeri seyahatler için 36 ( artık tam hatırlamıorm 35 ) falan kullanın, bide römork falan taşicaksanız arkaları 38 yapın yazıyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 O verdigin degerler bizim aracin tam yuklu durumdaki degerleri nerdeyse, ki bizim arac kamyonet, yuk kapasitesi 2 ton fln. Binek arac icin cok fazla, yanaklari titrer lan adamin o basincta lastiklerle.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 rahatsızda etmiyordu hiç ya, belki istasyonun abikliğidir belki hem yaz günü hem yol yaptım genleşmiştir diyorum. da 44 gene fazla lan ( ben kontrol ederken yanımda bi jeep de şişiriodu, abi benim lastikler o kadar deil dedi adam lol ) ne kadar artabilio ki? işin garibi sağ ön 34 e düşmüş sol 38 ken, uyarı ondan gelmiş herhalde lol.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Artinca da uyari verir, sadece azalinca degil. Abs lastik devir sensorlerine bagli o sistem. Son kalibre uzerinden devir sayisini kontrol ediyor hep. Basinc degisince lastik capi degistigi icin lastigin tur sayisi da degisiyor kalibrasyona gore. O yuzden artis ya da azalis farketmez, uyari verir.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Suark said: rahatsızda etmiyordu hiç ya, belki istasyonun abikliğidir belki hem yaz günü hem yol yaptım genleşmiştir diyorum. da 44 gene fazla lan ( ben kontrol ederken yanımda bi jeep de şişiriodu, abi benim lastikler o kadar deil dedi adam lol ) ne kadar artabilio ki? işin garibi sağ ön 34 e düşmüş sol 38 ken, uyarı ondan gelmiş herhalde lol. istasyonlardakir genelde sıkıntılı ve sibopları bozuyor boşuna bir de lastikler sıcaksa 3-4 birim fazla gösteriyor hava basarkende fazlasına ayarlamak lazım bu yüzden
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 izledim fena değil. benzinciden sonrası biraz sıktı ama. senaryo saçmalamış. overrated biraz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 leon sevmediğim filmlerden biridir natalie portmanın sorunlu kucuk kız rollerini hiç sevmedim ztn leonda tek güzel şey reno abimin tarzıydı. leon beğendiğim bi film değil
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 izlemeyenler için trailer koyayım. suark düşünememiş. http://www.youtube.com/watch?v=XWWufhqyGE8
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 LEL topik taşınmasın burası doğru bölüm (tu)
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ahahha, axedice doğru demiş. rubber böyle bi film harbiden lşkjf
Öne çıkan mesajlar