Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil. balkonda uçamayan kuş mevzusu.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Black-ice said:

abi ya uçamazsa diye korkuom. balkonda uçamıo cam korkuluğa çarpıo çünkü.

CAM korkulukmu??? boşluk sanıp çarpıyordur o yahu, cama çarpıp öle kuş tonla, sal sen bi dene

bi deneyeyim geniş balkonda. uçabilirse uçar artık uçamazsa alırım geri düşmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

yemek olarak ne veriyorsun? eğer doğan yavrusuysa gerçekten et ister o

yırtıcı kuş değil bu ya kırlangıç veya benzeri ufak bir kuş, biz kargalardan kurtardıydık bilmemne doğanını yaralıyken, öyle ciğerle beslediydik iş eldiveni takıp. gagaları kıvrık oluyor pençeleri dehşet oluyor, anasının gözü oluyorlar, bu dandik şehir kuşu
Sosyal ağlarda paylaş

yapman gereken bulundugun il/ilcedeki orman ve su isleri mudurlugune bu kuşu teslim etmen
onlar almazsa ki buyuk ihtimalle alirlar cunku bunyelerinde veteriner bulunur, herhangi bir universitenin veteriner fakultesine gorurebilirsin
yarali yabani hayvanlarla ilgileneceklerdir
dogan'a benzemiyor , dogan, kerkenez vs yirtici kus ise kendi haline birakma, doganin onlara ihtiyaci var
elinden ne geliyorsa o hayvanin tekrar dogaya kazandirmak icin yapmalisin
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

yapman gereken bulundugun il/ilcedeki orman ve su isleri mudurlugune bu kuşu teslim etmen
onlar almazsa ki buyuk ihtimalle alirlar cunku bunyelerinde veteriner bulunur, herhangi bir universitenin veteriner fakultesine gorurebilirsin
dogan'a benzemiyor , dogan, kerkenez vs yirtici kus ise kendi haline birakma, doganin onlara ihtiyaci var

valla yapıyorum işte. bıraksam düşcek kesin o yüzden sabahı beklicem. yemio içmio ama yada ben görmediğim zaman belki yiyodur. ölücek diye korkuom sabah.

bi de heryerim bok fln oldu hastalık mastalık bulaşmıo dimi lan kuşlardan. korktum harbi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Fistan said:

valla yapıyorum işte. bıraksam düşcek kesin o yüzden sabahı beklicem. yemio içmio ama yada ben görmediğim zaman belki yiyodur. ölücek diye korkuom sabah.

bi de heryerim bok fln oldu hastalık mastalık bulaşmıo dimi lan kuşlardan. korktum harbi. :D

bulaşabilir abi tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...