Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ya at camdan uçar gider o, yemez içmez korkudan boşuna bişey koyma yani önüne, yüksekçe bir kattan sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi ya uçamazsa diye korkuom. balkonda uçamıo cam korkuluğa çarpıo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 evde yemez o korkudan ya açlıktan ölür ya da korkudan, sal yüksekten bi şekilde ağaca falan ulaşır şansını dener ki bence sağlamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yemek olarak ne veriyorsun? eğer doğan yavrusuysa gerçekten et ister o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Black-ice said: abi ya uçamazsa diye korkuom. balkonda uçamıo cam korkuluğa çarpıo çünkü. CAM korkulukmu??? boşluk sanıp çarpıyordur o yahu, cama çarpıp öle kuş tonla, sal sen bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 veteriner arka ulaştım sonunda. hasta olabilir yemek yemiyosa (korkmuş da olabilir tabi) en iyisi bekle sen artık akşam olmuş ztn sabah verirsin belediyeye dedi. bakalım öle yapcam artık sabahı çıkarır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 "Tatar Ramazan" said: Black-ice said: abi ya uçamazsa diye korkuom. balkonda uçamıo cam korkuluğa çarpıo çünkü. CAM korkulukmu??? boşluk sanıp çarpıyordur o yahu, cama çarpıp öle kuş tonla, sal sen bi dene bi deneyeyim geniş balkonda. uçabilirse uçar artık uçamazsa alırım geri düşmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ahmedinejad said: yemek olarak ne veriyorsun? eğer doğan yavrusuysa gerçekten et ister o yırtıcı kuş değil bu ya kırlangıç veya benzeri ufak bir kuş, biz kargalardan kurtardıydık bilmemne doğanını yaralıyken, öyle ciğerle beslediydik iş eldiveni takıp. gagaları kıvrık oluyor pençeleri dehşet oluyor, anasının gözü oluyorlar, bu dandik şehir kuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi yok uçamadı bi yerlere sıkıştı hep balkonda. üstüme başıma sıçtı hep bak kuş gribi olcam :( geri koydum düşecek bunu salsam ben elimle çok da yüksekteyiz. gece de oldu bi de. artık sabaha götürim napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 anası babası yokmu bu kuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lemur bu kafes al bi tane veterinere göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bilmiom ki. :S tek başındaydı balkonda. sabah ölüsünü bulcam diye tribe girip tekrar denedim bildiğin uçamıyor yaw hemen yere doğru gidiyor biraz uçmaya çalışınca. artık yapcak bişi yok sabaha bıraktım hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 monoscope said: anası babası yokmu bu kuşun anayı karıştırma bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yapman gereken bulundugun il/ilcedeki orman ve su isleri mudurlugune bu kuşu teslim etmen onlar almazsa ki buyuk ihtimalle alirlar cunku bunyelerinde veteriner bulunur, herhangi bir universitenin veteriner fakultesine gorurebilirsin yarali yabani hayvanlarla ilgileneceklerdir dogan'a benzemiyor , dogan, kerkenez vs yirtici kus ise kendi haline birakma, doganin onlara ihtiyaci var elinden ne geliyorsa o hayvanin tekrar dogaya kazandirmak icin yapmalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 belki tanrı misafiridir bu kuş. sen bu kuşu iyileştirdiğinde senin de başına çok güzel şeyler gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Fistan said: yapman gereken bulundugun il/ilcedeki orman ve su isleri mudurlugune bu kuşu teslim etmen onlar almazsa ki buyuk ihtimalle alirlar cunku bunyelerinde veteriner bulunur, herhangi bir universitenin veteriner fakultesine gorurebilirsin yarali yabani hayvanlarla ilgileneceklerdir dogan'a benzemiyor , dogan, kerkenez vs yirtici kus ise kendi haline birakma, doganin onlara ihtiyaci var elinden ne geliyorsa o hayvanin tekrar dogaya kazandirmak icin yapmalisin valla yapıyorum işte. bıraksam düşcek kesin o yüzden sabahı beklicem. yemio içmio ama yada ben görmediğim zaman belki yiyodur. ölücek diye korkuom sabah. bi de heryerim bok fln oldu hastalık mastalık bulaşmıo dimi lan kuşlardan. korktum harbi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 std kapabilirsin dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 vazcaydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kuşun yanına 1tl koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Black-ice said: Fistan said: yapman gereken bulundugun il/ilcedeki orman ve su isleri mudurlugune bu kuşu teslim etmen onlar almazsa ki buyuk ihtimalle alirlar cunku bunyelerinde veteriner bulunur, herhangi bir universitenin veteriner fakultesine gorurebilirsin yarali yabani hayvanlarla ilgileneceklerdir dogan'a benzemiyor , dogan, kerkenez vs yirtici kus ise kendi haline birakma, doganin onlara ihtiyaci var elinden ne geliyorsa o hayvanin tekrar dogaya kazandirmak icin yapmalisin valla yapıyorum işte. bıraksam düşcek kesin o yüzden sabahı beklicem. yemio içmio ama yada ben görmediğim zaman belki yiyodur. ölücek diye korkuom sabah. bi de heryerim bok fln oldu hastalık mastalık bulaşmıo dimi lan kuşlardan. korktum harbi. :D bulaşabilir abi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 vet arka sordum ellerini yıka paso fln dedi. bilinen öyle geçecek bi hastalık yok ama yabani kuş sonuçta dedi. yapcak bişi yok kaptıysak gg şimdiye kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hızlı hızlı nefes alıp verio lan :( sabah ölüsünü bulcam diye çok korkuom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi yanına su koy, bir kaç da yiyecek bir şey koy bakma hiç. korkuyordur senden sürekli çıkma yanına ilgilenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 evet biraz sakinleşsin yanına gidip celallendirme hayvanı bişey olmaz. yemini suyunu koy bırak bi takılsın. üstüne başına nasıl sıçtı abi ben onu anlamadım hahaha random sıçıo mu salınca etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar