Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahanda!Ateş tilkimiz türkçe konuşuyor!


Lancelion

Öne çıkan mesajlar

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-0.11-l10n/firefox-1.0.tr-TR.win32.installer.exe

bakınız artık ne güzel türkçe konuşuyor tilkimiz.Firefox kullanmayanların fazla bahanesi kalmadı.[signature][hline]İmza buysa Kral benem

[Bu mesaj Freya tarafından 03 Aralık 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stabil mtabil katılmıyorum.
Bikere şu normalde transparan olan fakat üzerine gelince aşağı doğru açılan bannerlar bunda çalışmıyo kocaman bi kare ekranı bloke ediyo hiçbişey görünmüyo
Ayrıca bir basıyorum tuşa açılana kadar devir değişiyo tıkladığımı unutuyorum neredeyse explorer çok daha hızlı açılıyor.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo hocam geçiniz.
explorer'a stabil diyorsan zaten baştan taraflı yaklaşıyorsun olaya.
explorer zırt pırt çöken bir program. sırf bu yüzden mozillaya geçmiştim ben. hatta 40 yılın başında bir explorer açayım diyorum, o sırada bile çöküyor, hata mesajı veriyor, kapanıyor vs..

mozillanın tek eksiği, explorerın desteklediği bir sürü özelliğin %100ünü destekliyemiyor olması.

ancak explorer'ın desteklemediği, mozillanın desteklediği bir süre site mevcut.

explorerda tabbed browsing var mı, yok.
explorerda browsera adapte "wikipedia, google gibi sitelerde arama penceresi" var mı, yok.
explorerda pop-up blocking var mı, yok.
explorerın kendinden tema/skin desteği var mı, yok.

cidden güzel bir browser, yani havadan sallamıyoruz bunları :)
kaç yıl explorer kullandım, netscape'i bilmeme rağmen hiç elleşmedim. yani o kadar kolay browser değiştirebilen biri olmama rağmen mozillaya geçtim ve çok sevdim :)[signature][hline]mono - life in mono
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzun zamandan beri xp kullaniyorum ve internet explorerim ancak 2-3 kere hata vermistir heralde..
ayrica explorer windows isletim sisteminde kat kat daha stabil.
ayrica sp2 ile bircok guvenlik acigi kapaniyor ve yeni ozellikler geliyor!Bulardan bazilari pop-up blocker ve activex'ler de surekli uyari penceresi seklinde cikarak sinir bozmuyor.
son olarak da eger google'nin patchini kurarsaniz explorera entegre arama motorunuz da olur..
kisacasi windows da en kullanilasi tarayici explorer. firefox baska isletim sistemlerinde en stabil yada en iyi olabilir ama windows'da degil!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

win98 SE'mde paso Netscape7.1 kullanırdım cunku nefret ederım orda IE'den yani paso cokmeler sayfa acamamalar 6.0 ın uyumsuzluk cıkarması delirtirdi beni.

Netscape de kaliteli bi browserdır

Ama sımdı xp'ye gectıgım ıcın IE' kullanıyorum ve evet gercektende Unknown'un dedıgı gıbı xp'de IE cok daha stabil yanı 98'de karsılastıgım sorunların hemen hemen neredeyse hıc bırını gormuyorum sorunda yasamıyorum.

Ha netscape bana gore hala daha kalıtelıdır ayrı konu...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox her konuda IE'den iyi olsada bir problemi var: uyumluluk. Bütün IE kodlarını çalıştırmıyor, sayfalar IE'ye göre tasarlandığı için bazen istenmeyen şeyler çıkabiliyor. Üzülerek firefox'u kullanamıyorum bu yüzden.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen artık şunu anlayın: açılmayan ya da yanlış gösterilen sayfalar firefox'un değil, ie'nin suçudur. kendileri standartlara uymayıp salak salak şeyler çıkarmışlar, sonra da suçu diğerlerine atıyolar aaa bunlar gösteremiyo diye.

düşünün ben şimdi kendim kıçımdan yeni bi nota sistemi uyduruyorum, ve sonra bu yeni sistemle yazılmış bi parçayı ünlü ve başarılı bi müzisyene götürüyorum, çal diyorum. adam bön bön bakıyo doğal olarak, çalamam ben bunu diyo. şimdi nedir? o adam kötü ya da başarısız bi müzisyen midir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ms i severim ben . oburleri madem o kadar biliyordu ms ten once windows gibi siradan kullanicilarin bile kullanabilecegi bir os yazsalardi .

hic bir zaman gunluk kullanici sinifinin disina cikacak kadar ilgilenmedim bilgisayarla ama linuxta bir mouse tanitacam diye cektiklerimi hatirliyorum hala . yap abicim plug&play . super iste .

simdi kimse demesin arrtik linuxta cok kolay ms windowsu appledan arakladi vs . yapsalardi pc icin zamaninda adam gibi bir sey . sonrada tekel bunlar diye dava acarlar uyuz ederler adami . web browser koydu adam os un icine diye dava edilir mi be ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft düşmanı olmakla alakası yok. diğerleri bilmez miydi çok daha şahane şeyleri desteklemeyi? bilirlerdi, ama standart denen bişey vardır, buna saygı göstermeyi bildiler. benim gösterebildiğimi başkası da gösterebilsin dediler. ie çok uyanık ya, bi onun aklına geldi sanki.

gazetede ev ilanlarına bakarken "boydan boya 10 kulaç", "400 karış", fiyatı "10 küp altın", "4 kese quartz" diye ilanlar görüp çıldırmanız dileğiyle. aynı şey çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@huun: senelerdir Linux kullanırım, bir kere bile mouseumu tanıtmadım.

@Gazanfer: Her ne kadar MS düşmanı ve Firefox hayranı bir insan olsam da, ne yazık ki HTML standartlarını belirleyen kuruluşun baş destekçisi MS.. Yani IE nin desteklediği, Firefox'un desteklemediği çoğu şey aslında olması gereken standartlar.. Ha ama IE normal olmayan şeyleri bile normal göstermeye çalışıyor, o ayrı..

@fizban: Bu arada tabbed browsing sucks diorsun, e istersen IE gibi kullan abi. Pek bi farkı yok.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...