sQu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Selam arkadaşlar, Oyun için kısa bir bilgi verip esas açma nedenime geçeceğim. Dragon Nest'in yapımcıları Eyedentity Games tarafından şu an için sadece Kore'de oynanabilen bir mmorpgdir. Halk dilinde diablo clonu olarak da adlandırılıyor. Oyun free to play bir modele sahip olsa da kssn gerensinimi dolayısı ile bir koreli arkadaşınız olmadan oynamak zor. Konuyu açma nedenime gelecek olursak oyunu 3rd party sitelerden satın alıp oynamayı düşünüyorum (12$) çünkü oynayacak pek birşey kalmadı. Şu anda bu oyunu oynayan arkadaşlar var mı yada oynamayı düşünen olur mu ? ds.hangame.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 diablo kopyası gibi duruyor ama oynanış mekanikleri çok hoşuma gitti. bir de hatun karakterlerinin sesleri beni bitiriyor. aşağıda ki gameplay actII'de geçiyor ama neredeyse diablo'nun ki ile bire bir aynı mekan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 d3 for girlzz yapsalarmış oyunun adını. would not play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oynayacak birşey yok diye bedava olan şu oyuna 12 dolar verip alacaksın yani? Hayret. Ne var bu oyunda ilginizi çeken, karakterler leş ekranın tamamnı büyü efekti koşturuup tuş spamlemese başka birşey yok. ne bu şimdi. bunun yeirne git diablo 2 oyna, titan quest oyna, torchlight vs tonla oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 path of exile oynasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 mmo bölümünde aynı kullanıcının diğer post larına da bakınız, soru sormazdın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Dragon nest'i az da olsa severek oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 +7 yaş için diablo olmuş oyunda baya vasat bu arada. dragon nest'i de beğenmemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dreagloth gene dayanamamış atlamışsun benim başlığa, hoşgeldin. Seru: genelde kore'de çıkmış mmoların hepsini oynuyorum, hoşuma gidiyor. Bir de sadece video izleyip karar vermektense biraz araştırınca gördüğün kadar basit olmadığını anlıyorsun bazı oyunların. Oyun combo sistemi üzerine olduğu için zaten söylediğin oyunlardan ayrılıyor, ayrıca limitless job change sistemine sahip. Ayrıca solo oynamaktan çok party şeklinde oynamanız gerekiyor. Diablodan en büyük farkı da burada zaten. Tanksız, healersız pek content temizleyemiyorsunuz. Grafikler için yaptığınız yorumlar kişiseldir, beğenmemeniz normal. Büyük ihtimalle League of Legends için de aynı şeyleri söylüyordunuz zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bu tarz oyunlarin ortak sorunu yapimci firma tek elden yonetmiyon oyunu. Ulke, region bolup bolup farkli dagitici firmalara satiyor. O firmalarin insafina ve ilgisine kaliyor oyunun gelecegi. Dragon nest'e bak mesela 10 dagiticiya bolmusler. Update patch cikinca hak getire hangi dagitici hangi yilda getirecek o update'i. Bir de zirt pirt el degistiyor oyun firmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Doğrudur, zaten oyunları Kore versiyonunda oynama nedenim de bu. Hem yeni oyunlar için beklemek zorunda kalmıyorum, hem de versiyon sorunu yaşamıyorum. Tabi ki ping sorunu var, wtfast idare ettiği kadar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 oyunu başka bir sitede görmüştüm de pek hoşuma gitmemişti. ancak bahsettiğin sitenin adı nedir? diğer oyunlar için yolum düşebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar