kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Azgerya. Ramazanin vazgeçilmezlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Adam yemis bile. Dagilalim bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 toplaştık. malatya tava yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 duble cheaderli pizza bugun 2 saat kardio yapmamin serefine, yaktigim tum kalorileri sifirlayacam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ulan yedim fotoyu cekmeyi unuttum ya lan ahahahsgsfdadfsaddadday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Üşenmediğim bir gün new york steak tutosu koyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ellaam said: Ulan yedim fotoyu cekmeyi unuttum ya lan ahahahsgsfdadfsaddadday telafi etmek için hemen menemen fotosu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kağıtta pastırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ellaam said: İftara güzel bir salata ve sac kavurma hazırlıyorum Kuzu eti &kuyruk yağı ve envai çşit yeşillik salatası hmmppffhhs Yanında da tel şehriye çorbası Tatlı olarakda Kaymaklı ekmek kadayıfı... Sizlerin düşüncesi ne açlar? Beni çırak olarak al yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bugün de etli pide Cacık Ezo gelin Domates soğan salatası Çikolatalı baklava Çay ve kısa winston vardı menüde Yarın davet var eklerim resimleri Fenn çok pis boğaz adamım olm 300 kilo olursun benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Olsun ya sen öğret bana Kuyruk yağı ile tavladın beni. Kurbanda kuyruk yağını aldın attım buzluğa ve benden başka seven olmadığından ve ben yemek yapmasını bilmediğimden nerede bilmiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sacda güzel olur ince ince doğra etle beraber kavurup biber domates vs at icine dehset olur Ama önce kuyruk yağını sac da erit biraz yağı cıksın o yağla pişir eti kolestrol 1500 ama yok böyle lezzet yanında da naneli ayran hazırlardan değiil ev yapımı offd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Naneli ayran içtim akşam yemeğinde ev yapımı. Artık kurbanda kuyruklu bir hayvan tercih etmeye bakacağım. Birde kelle paça yapmayı öğrenirsem win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kelle paçayı aksarayda metro durağının arkasında bir yer vardı unuttum adını tatlıses falan da geliyordu orada iç :) bakır tabaklar icinde oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Oraya yolum düşer mi düşmez mi bilemem ama Kurbanda kesinlikle kelle paça yapmalıyım dediğim yer Didim de bir lokanta idi. Adamlar sarımsak için ayrı tabakta sos şeklinde getiriyorlardı. Malzemeyi de bol tutmuşlar. of of :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Naneli ayranı da her içen anlata anlata bitiremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ilk sayfa full rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Tori said: Naneli ayranı da her içen anlata anlata bitiremiyor. Bi iç derim. Naneyi baharat gibi yemeyi beğenmedim çünkü çok keskin kokuyor ama ayranın içine girince bi acayip tat veriyor. Bi deneyin. Deneyen bi pişman denemeyen bin pişman Şu sıralar favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 çok acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oruç tutsam; başlangıç: ahtapot salatası ara sıcak: kalamar(çok. bitecek kaygısı olmayacak kadar çok) ana yemek: barbun(bu da bir sürü) tatlı: yok. tatlı ne lan. ama en çok helva olur bu menüye. şeklinde bi menü yapardım heralde. bi de hızımı alamayıp rakı içerdim heralde. lan zaten oruç tutsam bi günden ileri gidemem ben. gece de kelle paça ateşlerdik. mmmph. niceee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 evde bişi yok ve yeni uyandım sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bu tavacı recep ustanın ümitköydeki şubesi nasıl acaba? İftar menüsü ne kadardır bayağı girer mi? Cumartesiye rezervasyon yaptırdım ille oraya gidelim dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 100 kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Direk başlığa hitaben: ziftin peki dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar