forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 baban çalmış mı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yo satın almış birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 neden satın almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 neden satin almis? :D bildigin calmis abi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nese arkadaşlar geyik yapmaya gerek yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 üyenin hırgız olabilme ihtimali var ,sanırım çaldı bi yerden acaba kaça okuturum diyede fantezi yapıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Herkesin düşüncesine saygı duyarım farklı şeyler diye bilir elime nasıl geçtiğini söyledim ve bu hırsızlık zirvaligindan skldim sakayi tadında bırakmak lazım dye düşünüyorum Almak isteyen veya konu ile ilgili mantıklı bir şeyler söyleyen mesaj yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fend'e ben kefilim, öyle hırsızlık mevzusu ciddiye binmiş gibi görünüyor, o nedenle yazıyorum yoksa sallamadım bile o lafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ewet bnim fatih Almanya'dan gldi bbam bunu sıradan bir sey dye satin almis anlamıyor ne olduğunu bende burda inceledim snra ne olduğunu anladım Ama gel görki insanlar bokunu çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 baban kac para vermis ona gore hesapla, ne ariyosun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ben bisey istemiyorum önce fiyatini bulamamistim yardim amaçlı açtım Fyati öğrendim bayisinsen daha ucuz bir şekilde koydum zaten satılığa ama bazı kendini bilmezler sacmaliyor.sorun şu ki bbam bunu ucuza almış diye bnde değerinin altında satacak değilim bnden alan bunu ya işletmesinde kullanır yada üstüne bur fyat koyup satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Öyle mağazaya gidip 'oğluma laptop alayım' diyecek birinin alabileceği bir laptop olduğunu sanmıyorum bunun. Hırsızlık malı olabilir gerçekten (edit: hırsızlık yapmışsın demiyoruz, babana biri çalıp satmış olabilir), ya da tanıdık biri satılmayan bi modeli kitlemiş de olabilir, yoksa öyle Electroworld'de, Saturn'de falan satılacak bi model değil bu. Siemens'ten özel siparişle falan bile geliyor olabilir. http://www.automation.siemens.com/mcms/industrial-automation-systems-simatic/en/rugged-laptop/field-pg-m4/pages/default.aspx Kasasının endüstriyel koşullarda kullanılmaya dayanıklı derecede sağlam olmasının yanı sıra -sanırım plc'ler vs ile iletişime geçebilmek için birkaç tane özel portu/arayüzü var. PROFIBUS DP/MPI interface, as well as SIMATIC Memory Card and Multi Media Card slot 1 x MPI/PROFIBUS 1 x COM 1 S5 online interface, S5 EPROM programmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Biliyorum bende araştırdım.Mağazadan falan değil orada bir adamdan almış.Aldığı adam nereden bulmuş nasıl yapmış bilmiyorum.Suan benim elimde verdiğin o linkdeki en son sürüm olan var işte duruyor öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Biraz daha detay versen iyi olacak. Ben daha 6 ay önce asus z9 pe8 ws anakartını getirteceğim diye aramadığım mecra kalmadı da genel müdüre ulaşıp 6 haftada getirtmiştim. Babanın arkadaşı nereden bunu bulacak da siparişini verip getirtecek de ardından babanı bulup satacak vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o ekran kartı ne layn, dota bile açmaz bu 1000 lira vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ipc yi napsınlar burdakiler otomasyon işinde olanlar belki diyeceğimde o da pek yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sahibinden ilanından "Laptop Almanyadan hediye olarak geldi." bunun bir üst model hediyesi direk araba oluyor sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar