fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 arkadaşlar babam almanyadan getirdi bu cihazı 0 simens e ait bayagı değerli bir şey olduğunu öğrendim ama tam olarak fiyat bilgisine erişemedim konu ile ilgiği bilgisi olan yazarsa sevinirim. siemens simatic field pg m4 endsrtyel bir laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 3000'e alırım yarın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 3250! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 3500'ten bir tl fazla vermem mac de işimi görüyor fdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 teşekkür ederim bunun ozelliklerine baktım ben i7 vs falan bunun i5 lerinin 0 ları 3bin euro diyor bu daha fazladır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 öyle düşünme dostum türkiye'de kime satacaksın endüstriyel laptop'u? satamazsan ben burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 3750! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sağol çıkar bir alıcısı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 lan oğlum hemen pat küt atladınız adam uyandı işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 "powerful battery with intelligent concept to charge " oha teknolojiyi bitirmiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 endüstriyel laptop nası bişi yav şantiyeden düşünce bişey olmuyor mu kimyasal maddelere karşı dayanıklı mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Nette daha çok o alanda kullanldgi yazıyordu. Fyatini yetkili bayisinden öğrendim arkadaşlar simensin en son çıkardığı bu imiş. Ürün 0 ve tüm orjinal program cdleriyle mevcut bayideki fiyati 7000 euro ben 13 bin tl satmayi düşünüyorum zaten alacak kişi bunu ya bi firma icin alir ya satmak için bugun sahibinden. Com a da koyacam Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Abi telefonunu yazma sakin sahibindene de tasak gecmek icin aramasinlar gunde 8 defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 orasını allah bilir zaten pc den anlayan adam teklif yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Selam, baban yolda görüp 'gel bize gidelim' mi demiş değerini bilmeden?!? Çok garip bir giriş olmuş mevzuya :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 otomasyon firmalarını ara direk. normal kullanıcı almaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bakacaz artık bir yerden bir alıcı buluruz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 7000 euroluk mala 3500 tl vereni iyi bi sopalamak lazım şark kurnazı dübürveren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 burası türkiye arkadaşım :) alışmak lazım zatenbenim satacağım adam ya bir firmada görevli olur ya da alıp biraz daha üstüne koyarak satabilecek çevresi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nerden bulmuş baban bunu la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 almanyada birinden almış bu arada o telefonuna bak arada yawrum arıyoruz bari geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 wow kursana buna oynanıo mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 olm yetkili bayisini aradım bizim elimizde suan bundan yok diyor özellikler canavarda en büyük olayı o içindeki orjinal prgramlar :) ondan para ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 çamura toğrağa dayanan, darbe direnci olan cinsten mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 resimlerini özelliklerini falan hepsini sahibinden'e koydum burda araştırma yapmak için koymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar