Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 evet millet merhaba, hatun kişisine doğum günü sürprizi yapacağım. bir hediye aldım bir de doğum günü kartı vereceğim. tavsiyelerinizi bekliyorum. adım samuel yirmi iki yaşım... sevgili değiliz ama bu sürprizden sonra olmamamız içten değil. o yüzden önemli. içinde mümkünse aşk kelimesi falan geçmesin ama vurucu olsun. hadi romeo ve jüliet'ler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 evin tapusunu ver. o anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 en son 17 yaşında şiir yazdıydım güzeldi de pezemeng, şiir yani ha noldu şiirin mülkiyetini yitirdim bi kopyasını yazmamışım başka yere vermedi de ırıspı geri olan benim şiire oldu güzeldi de pezemeng yapma bence batuhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Seviyorum ama kimi, En tatlı birisini, Nasıl anlatsam sana, İlk harflere baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç sakladı bir dakika araba yerinde durakladı neden sonra sarsıldı altımda demir yaylar, gözlerimin önünden geçti kervansaraylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 EVIL_DeaD said: Seviyorum ama kimi, En tatlı birisini, Nasıl anlatsam sana, İlk harflere baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 işten bile değil* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Age of empires köylüsü town center'dan çıkarsın binaları yıkarsın ne buyursam yaparsın age of empires köylüsü koyunları kesersin barrack'ları dikersin wonder'larda nefersin age of empires köylüsü erkeğin odun keser kadının balık tutar ispanyolsa pek şeker age of empires köylüsü demarco'yum bu canımdan usandım nice deathmatch'leri sensiz kazandım sen olmasan feodal'da pısardım adı güzel kendi güzel age of empires köylüsü avcısı var işçisi var tamircisi var çiftçisi var seyis ile koyunun ne ilgisi var aptal olma age of empires köylüsü conquistador sagusu: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar