screwy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 merhaba HTC one/Xperia Z ile iphone un max ses duzeyini karsılastırır mısınız? Sony nin walkmen mp3 player gibi seylerinin max sesi baya dusuk oluyo dısarda dinlemek falan zor oluyo. boyle bi problem var mı telefonda da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kulaklık için soruyorsan iphone dövüyor her türlü.Misal ben sansa clip+'yı bıraktım iphone5 den sonra.hiç gerek kalmadı çünkü aynı kaliteyi veriyor. dış hoparlörü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 htc'de beats audio var diğerlerinden iyidir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 beats audio son yılların en büyük balonu. kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dış hoparlörü xperianın iyi değil su geçirmez hede hödö yüzünden. kötü değil ama önceki ayfonumla karşılaştırınca o kadar iyi de değil. default xperia kulaklığıyla bile mutluyum ben şu anda walkman olayı başarılı baya. ardanın kulaklığıyla denedim sesi direk kıstım saçma sapan ses veriyor. ama ilk verdiği kulaklıkla yüzde 80 falan açık dinliyorum müzik yolda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 okadar iş yaptıysa vardır lan bi olayı.ben denemedim hiç gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sanssizsansli said: kulaklık için soruyorsan iphone dövüyor her türlü.Misal ben sansa clip+'yı bıraktım iphone5 den sonra.hiç gerek kalmadı çünkü aynı kaliteyi veriyor. dış hoparlörü bilmiyorum. Clip in ses kalitesi iphonedan iyi malesef. Yeni nesil iphone dac i , idare eder sinifinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sanssizsansli said: beats audio son yılların en büyük balonu. kanmayın. htc oneda eski beats audio gibi yazılımsal ıvır zıvır değil, dahili amfi destekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kulaklıksız olarak HTC One direk. Laptop gibi ses veriyor. Kulaklıkla da, HTC One'da Beats Audio hardware'i var. Sadece EQ değil bu sefer. Cx 400 ile kullaniyorum. Hayvan gibi ses veriyor. ama yine de 3 telefonu yan yana bulduğun yerde bi kulaklık takıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 xperiaların hoparlör sesi fazla çıkmadı, çıkmıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Esh said: sanssizsansli said: kulaklık için soruyorsan iphone dövüyor her türlü.Misal ben sansa clip+'yı bıraktım iphone5 den sonra.hiç gerek kalmadı çünkü aynı kaliteyi veriyor. dış hoparlörü bilmiyorum. Clip in ses kalitesi iphonedan iyi malesef. Yeni nesil iphone dac i , idare eder sinifinda. abi audiophil olmak lazım farkı ayırtetmek iin kaldı ki harici mp3 çalar tasımaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 htc one > iphone 5 > xperia z tartışmaya gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 iphone5 hatalı üretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar