yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Haberi okumamıştım bile said: Marmaris'e tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones ile kayıplara karışan 22 yaşındaki Türk garson Murat Can Ertani İngiliz Daily Mirror gazetesine konuştu. reşit olmayanlarla sevişmesini destekliyor değilim yanlış anlaşılmasın. arkadaşa bi tatil yazın gözünüzü seveyim kayış kopmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: yav said: siz oturduğunuz yerden konuşun arkadaşlar Sen harbi harbi ırkçısın yahu, Kürt ırkçısı. Şöyle salak bir haberde bile 18den ufak bir kızı kullanan kıroyu koruyorsun. Ve bunu sırf haberdeki eleman doğulu veya kürt her neyse olduğundan dolayı yapıyorsun. Bütün başlıklarda benzer kürt ırkçısı tutumunu sürdürüyorsun tamam anladık, ama bu konuda 18den ufak kızı düdüklemiş bizimkiler diye sevinmen ve buradaki üyelere saldırman bambaşkaymış. Faşist Türkler diye devamlı tırı vırı etmeyi biliyonuz ama senin gibilerde Kürt faşisti işte. asddsfdfsafd kaybolmasın dursun burda bu ya efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tek mesajına değil, forumda genelde takındığın tavıra yazdım o mesajı Yav. Türkmüsün Kürtmüsün bilmem ve beni de ilgiledirmez ama gayet Kürt ırkçısı gibi yazıyorsun devamlı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kürtlerin temel hak ve özgürlüklerini savunmanın kürt ırkçılığı olduğu bir ülkede bana bunu söylemeni iltifat olarak kabul ediyorum. biji biratiya gelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: Tek mesajına değil, forumda genelde takındığın tavıra yazdım o mesajı Yav. Türkmüsün Kürtmüsün bilmem ve beni de ilgiledirmez ama gayet Kürt ırkçısı gibi yazıyorsun devamlı işte. kürt ırkçısı değil abi kürt sevici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 insan severim ben aramıza bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ya türk iyidir kürt kötüdür veya kürt iyidir türk kötüdür diye bişey yok abi, ister çinli olsun ister isveçli. Ama holigan taraftar gibi sürekli bi tarafı destekleyen mesajlar insanı rahatsız ediyor, benim tepkim bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bir güruhun yaptığını bütün bir topluma, millete mal etmek kadar saçma birşey yok. bölge bölge insanları etiketleyelim o zaman. yozgatlı şöyledir, çorumlu eşşek ziger, doğudaki kürt kötüdür. ayıptır olm, burda yapıyorsunuz bari dışarda yhpamayın, adam gelip saatlerce sövüyor, ne kadar kötü şey görse kürtler yaptı, kesin kürttür vesaire. aynını yapan kürte de tepki gösterilmeli. türkler boktur şudur budur diyen ingilize de. yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Olm ninja turk lan. Demek ki butun turkler ruh hastasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ninja deme ya.. ninja deme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 k*rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 imamizer said: kızı yoruz, aşağılıyoruz, iq diyoruz ama beyler itiraf edelim artık biz götüremezken adamlar çatır çutur turist bıcırları götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 corumlu neden essek zigiyomus ? hayir anlamadim yani neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 "Faye'in 15 yaşındaki arkadaşı Georgina'ya da birlikte dışarı çıktıkları bir gece tokat attığını itiraf eden Ertani" "Marmaris'e tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones ile kayıplara karışan 22 yaşındaki" insan mı lan bu? tabii ki değil evrimini tamamlayamamış bir hayvan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 said: Alanah Longshaw, 19, fled back to Scotland after she claimed he made her live with him in squats and beat her up. She later gave birth to son Aydin, now 18 months old. Ertani said: “I have never seen my boy. I have said bad things to Alanah but I want to see my son. “Maybe she thinks I will take him from her. She can come and stay with my mum. She likes my mum. “I will not do anything to harm him. He is my only son.” adamın çocuğu bile varmış iskoçun birinden ahaha bunun da haberi vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 cambazct said: corumlu neden essek zigiyomus ? hayir anlamadim yani neden ? çorumlular eşeq seviyorsa yozgatlıların bu duruma yorumu ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Oha kürde bak lan. Yuh. Şu 2 haberin çıktısını alıp boneun odasının duvarına astık mı bambaşka bir insan yaratmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KirikagureSaizou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Vingthor said: Olm ninja turk lan. Demek ki butun turkler ruh hastasi ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ulan yeter be Sırf şu adamlardan iğrendiğim ve artık kahverengi ırk beyaz ırkı daha fazla taint etmesin diye Leh bi kızı reddettim geçen hafta. Bi yandan güzel buluyorum istiyorum sonra uzaktan bakıp utanıyorum lan acıyorum kıza. Bu kebab maymunları yüzünden doğanın iyiliği için kendi rızkımdan fedakarlık eder oldum. Ruh hastası da olabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Gotunden sikiyo da olabilirsin tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 tatar ramazan da otursun daha sdfsdflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 He amk hemen götünden sıkıyo Sıkan adam 15 kişiye çaktım vurdum vurdum saymadım der. Nedir bu cinselliğin iması bile geçse tanımadığınız insanlara ziya muamelesi yapma refleksi, amma servet düşmanı insanlar var burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 penisimle sana bir ses verebilseydim eğeer *tıpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar