Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connection ekranında kalıyorum ADSL ile bi yardım pls...


Tonec

Öne çıkan mesajlar

said:
Mum_Chamber, 11 Eylül 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
yaw ben key satın aldım. iş yerinde update'imi de yaptım güzel güzel. oyuna da girdim bir baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım

sonra eve geldim. dosyaları aktardım falan fıstık işte. neyse besmele çektik, ama ne görüyim, patch yapamıyorum. connecting diyor peygamber demiyor..

portlarla ilgili bir sorun olabilir diye bir mesaj buldum support'ta. güzel güzel portları da açtım (ya da açtığımı sandım) fakat ama lakin, ne yaparsam yapayım oyuna patch yapamıyorum, dolayısıyla oyuna giremiyorum. imdaaak


said:
sirplaya-, 11 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
Download

Bunu indir direk oyuna girersin.
Update yapmadan oyuna girmeni saglar.
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben soruların bir olması açısından ve bulamadım dediği için o mesajları koydum zaten
biliyorum sendeki olay bende de oluyor artık, kesinlikle giremiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Eylül 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

size çok saçam gelebilir ama ayni sorunu ben şu şekilde çözebildim. Connection ekranında kalıyordu - zone alarm'ı çalıştırdım ve internete erişim için izin istedi. İzin verdim bağlandı. Artık ne zaman olsa ayni şekilde çözüyorum ben de.

ZoneAlarm çalıştırarak yani. Evet bence de saçma ama işe yaradı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay çoğumuzda var, Türk Telekom'la ya da ADSL ile bağlantılı bir problem olduğunu düşünüyorum ama emin diilim. Sadece Türkiye'de diil, Amerika'da da bu problemi yaşayan çok kullanıcı var. Benim yaptığım, updater ekranını açık bırakmak. Yemek yiyin, gezin dolaşın, döndüğünüzde girmiş olur mutlaka. Oyuna update gelmediği günlerde ise Sirplaya'nın link verdiği no updater shortcutını kullanarak oyuna girebilirsiniz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet sostizm'in söylediklerinden yola çıkarak olayı çözdüm
bende de zone alarm açıktı hep, yalnız sanırım eskiden kapıyodum windows açıldığında (bazen) o yüzden bazen bu oluyodu bazen olmuyodu

neyse az önce zaten açık olan zone alarma girip "Access" kısmında zaten onay verilmiş görülen CoH'a "Server" kısmında da iki seçeneğe onay verdim direk geçti update :D

bence denemeye değer, eğer zone alarm gibi bir şeyler çalıştırıyosanız yani...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede sorun sağolsun telekomdan. iki tür baglantim var PPPoA ve PPPoE. ilki sorunsuz bağlanırken ikinci 100 de 1 ihtimalle bağlanıyor. ikinci bağlantıyı kullananan makinanaya format attım. bütün firewallari denedim bağlanmıyor. makinayı işyerine götürüp diğer bağlantıya bağlayınca sorunsuz çalışıyor. modemleri değiştim yine çözüm yok. ne kadar denerseniz deneyin olmuyor. bu yüzden kesinlikle sorun Telekomda bana göre... Ama devvo ile bir çözüm konuşmuştuk onu en kısa sürede deneyeceğim. umarım o zaman sorun biraz daha azalır.[signature][hline]COH :
Razean
Haner
Albay Turka
Paracalnox
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben zone alarmla da denemiştim de benimki açık ara router'dandı.

farklı bir modemle deneyin, sorun çözülür muhtemelen (burada modem ne kadar vasıfsızsa, o kadar iyi .P).

Not: Updater'ın açılmamasının sebebi belirli portların kapalı olması. updater, açık port bulana kadar sırayla hepsini tarıyor. hangi porttan bağlanabilirse bir dahakine oradan deniyor.
daha detaylı bilgi için çalıştır -> cmd -> netstat -a[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun teşekkür ederim cevaplar için, no-updater işe yaradı bende, direk giriyor, update sorununu da DA'nın dediği gibi connection ekranında açık bırakmakla çözdüm, eninde sonunda bağlanıyor sadece biraz sabır işi, ben gidip FB'nin maçını izledim mesela bağlanırken ;) hiç yapmadığım şey yapcak bişey bulamadım walla dün gece o saatte, bayıla bayıla izledim maçın sonunda doğru bağlandı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar afedersiniz büyük puntolarla yazdım bir alttaki topicte.

PUBLISH 2 bugün!!![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...