Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yazik ki is oyle maasla bitmiyor. Kariyer plani veriyorlarmi. Ilerleyebilecegim son nokta nedir? Firmanin kreditebilitesi ne durumda. Deki isminiz kotuye cikarsa ben buradan ayrilsam bile uzerime yapisir kalir. IK hocamiz demisti onlar sizi ise almiyorlar siz isi kabul ediyorsunuz. Birde ysninda baska ne veriyorlar yol yemek akbil imkan bakimi falan cok onemli seyler. Is bulamadiginiz zaman umutsuzluga kapilmayin kendinize guvenin. Kotu bir is yapmaktansa biraz daha aramak daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sen gidip iş için başvurduysan onlar seni kabul etmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 az verirlerse de kabul et tabi boşta durmaktan iyidir. benim ilk iş baya azdı 7 ay sonra iyisini bulup kaçmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bi de muhasebe bölümünde senin yaptığın işlerin hepsini yapabilen çok yok. hem ödemeler hem kdv filan herkes yapmıyo. o yüzden yaptığın işin çeşitliliğine vurgu yap ona göre maaş iste, ama böyle yaptığın zaman seni joker gibi görüp çok iş yığarlar ona da dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 part time maaşı ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ya zaten askere gidene kadar takılmak istiyorum işte,ama insanda yinede "ulan acaba kerizleniyomuyum noluyo"demek istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 askerliği yapmadıysan asgari verirler. acı gerçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 forgiver said: part time maaşı ne kadar haftada 2.5 gün çalışıyorum 700 alıyorum 200 lirada ticket var ayda 10 gün çalışıyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şöyle bir şey de var yalnız fedenin az maaş alması tamamen kendi yetoluğu. Baya bi kızıyorum fedeye o konuda aslında o yüzden düşük maaşa eyvallah deme hemen az cazgırlık yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 evet öyle de bi gerçek var. hangi firma lan o iyi vermiyomuş sdflşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hidan said: forgiver said: part time maaşı ne kadar haftada 2.5 gün çalışıyorum 700 alıyorum 200 lirada ticket var ayda 10 gün çalışıyorum kısacası. 2k + ticket aç ağzını maksimumda 1600e düş hal böyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 wastyrx said: hidan said: forgiver said: part time maaşı ne kadar haftada 2.5 gün çalışıyorum 700 alıyorum 200 lirada ticket var ayda 10 gün çalışıyorum kısacası. 2k + ticket aç ağzını maksimumda 1600e düş hal böyleyse aynen ya 1600 fitim ben zaten umarım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 300 de multinet neyim iste ama yemek aradan çıksın zaten yol koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 wastyrx said: 300 de multinet neyim iste ama yemek aradan çıksın zaten yol koyacak memlekete döncem gerildim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ya normal şirketlerde genelde günlük olarak 8 lira yemeğe 9 küsür de yola veriyorlar biraz üst düzeye, oradan gir işte hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yemek günlük 13 bizim. kıyak mı geçmiş şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yemek burda yapiliyor ascimiz var. Yolda 500 benim. Araba verdiklerinde kalkiyor yol olayi kendi pompalari var oradan dolum yapiliyor. Yalniz partime i gunluk ise cevirirsen zaten 1750 + yemek + yol olmasi gerekiyor. Neticede parttime bitti ve tecrubende var. Isin guzel tarafi askere giderken tazminat alirsin seneni doldurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 iş yerinde pompa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hidan said: forgiver said: part time maaşı ne kadar haftada 2.5 gün çalışıyorum 700 alıyorum 200 lirada ticket var ayda 10 gün çalışıyorum kısacası. Şu an bunu alıyorsan 2000 için diretmen lazım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 o değilde emek sömürüsü denizinde debelenen bahtsız arkadaşımız fede konusuna yoğunlaşsak biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 df said: yemek günlük 13 bizim. kıyak mı geçmiş şirket. Abi çok özeniyorum böyle ticket falan alan insanlara, bizim restoran var gidip ne çıkarsa onu yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ben de okurken çalışıyorum haftada 3 gün 200 lira sodexo ile 100 lira akbil veriyolar sadece, 700 lira ne güzelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 benim eski yerde de catering vardı ve kötüydü. aynı özenme sürecinden sonra iyi geldi ticket. darısı başına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar