yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 birkaç gün sonra doğumgünüm idefix'te 80 kitaplık bir alışveriş sepetim var. İlerde okusam iyi olur dediğim tüm kitapları orda topluyorum. Ben bunun listesini çıkartsam altına da açık adresimi yazıp facebook-twitter'da falan yayınlasam ayıp mı olur (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ereader iste birinden doğumgününde :P olmaz bence... herkes aynı kitabı alırsa noolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olmaz,kimsenin umrunda olmaz bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kimse iplemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 akrabalarıma falan özel mesaj mı atsam ya da zaten alsalar onlar alır bir de bikaç yakın arkadaş ile süpriz isimler beklerim 1-2 tane hani sdffd buraya kosam alır mısınız ya bana kaç yıldır sinirinizi bozuyorum bişeyler yazıp hiç mi kıymetim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kürdistan üni açılıyor gider takılırsın ordaki kütüphanelerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 koy bence alan çıksa 1-2 tane allah bereket versin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 koy, gelen olursa okur satarsın sdfassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 akrabalara direk sölemek yerine anana-babana böle böle bişi var dersin, onlar ajan gibi yayarlar bakın şunlardan birini alın liste tutuyormuş biz ele geçirdik falan diye ayrıca toplumun gözünde ayıp ama giymeyeceğin kazak, tshirt kullanmayacağın masa üstüne konacak figür, süs bilmemne vs gelmesindense, işe yarar bişiler alınmalı doğumgününde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Fin said: kürdistan üni açılıyor gider takılırsın ordaki kütüphanelerde falan Sbsjkakdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ayip olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 normalde hediye alan insanlar varsa ayip olmaz. hatta git kendilerine soyle bana kitap alin okuyom ben yaaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Fin said: kürdistan üni açılıyor gider takılırsın ordaki kütüphanelerde falan ahahhahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Siyasi konuların gündemde kalmaması , oradaki konuşmalardan bazı insanların garez yapıp alakasız yerlerde laf sokmaya çalışması , araya duygularını katması, kendi tartışma kültürlerinin ne kadar ilkel olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Tamam ama komik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yakın bir arkadaşına söyle, duvarına postlasın OĞLUM SENİN KİTAP LİSTEN VARDI Dİ Mİ ARKADAŞLAR BURDAN ALIN BU ADAMA LÜTFEN EHEHEHE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ama aşklı kitap getiren kızla sevişirseniz dürüm isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 downwhereiam said: Siyasi konuların gündemde kalmaması , oradaki konuşmalardan bazı insanların garez yapıp alakasız yerlerde laf sokmaya çalışması , araya duygularını katması, kendi tartışma kültürlerinin ne kadar ilkel olduğunu gösteriyor. seni baltamla döverim pleb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar