Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 nuki said: Ulan yurt dışındaki adama kebab muhabetti okuttunuz. Allahsızlar, bildiğin acıktım :( Yurtdisindayim, kiskanin beni virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yurt dışında yaşayıp kebap lahmacun bulamayan insanların Bonec'ten farkı yok sanırım. biraz evden çıkın ya. her yerdeler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Marty said: bamya ne kadar igrenc birsey ya. sumuklu sumuklu allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Marty said: bamya ne kadar igrenc birsey ya. sumuklu sumuklu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 pırasa, bamya, enginar, kereviz, ve karnıbahar vs. (td) ulan ben 19 yaşına kadar vejeteryandım ya, nası yaşamışım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 AtlaraFisildayan said: pırasa, bamya, enginar, kereviz, ve karnıbahar vs. (td) ulan ben 19 yaşına kadar vejeteryandım ya, nası yaşamışım . abi 2 si dısında katılıyorum enginar zeytinyaglı garnitürlü yapılırsa lezzetli olur http://www.e-tarifler.com/wp-content/uploads/2009/07/zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar.jpg karnıbaharda sogukken kapagını acmadıgın surece yenilir bi besindir sogukken kapagını acarsan butun ev osouruk kokar o ayrı ama pırasa ve kereviz evlerden uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Az önce fırında pişirmeyi denedim üzerine de bir avuç acı biber turşusu boca ettim. Acıdan başka tat algılayamadığım için gerçek lahmacun yiyormuş gibi hissediyorum. Şu an üçüncüyü yiyorum gayet başarılı oldu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Meze olarak portakallı kereviz çakın beyler. Beğeneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Litminov said: Az önce fırında pişirmeyi denedim üzerine de bir avuç acı biber turşusu boca ettim. Acıdan başka tat algılayamadığım için gerçek lahmacun yiyormuş gibi hissediyorum. Şu an üçüncüyü yiyorum gayet başarılı oldu diyebilirim. Firinda en azindan hamuru citir citir ve guzel oluyot ondan demistim firinda giferi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar