Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok tavada 4 dakika ısıttım zaten sadece tavada ısıtın yazıyor.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hacı direk fırına atacaksın onu 4-5 dkda da çekicen. Öyle güzel oluyor. Ama feast değilde bimde satılan başka bir markayı denemiştim ben. Dediğin gibi gece yiycek birşey yokken gideri olan birşey arıyorsan gideri oluyor, fırın tavsiye ederim. edit: 180-200 derece de 3-4 dk yeterli
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Normal lahmacunu dondurucuya atıp çıkarıp ısıtmayı da denedim onun da tadı pek güzel olmuyor. Bir de fırında deneyelim bakalım.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 " sonra cıkardı cebinden dondurulmuş lahmacunu , lahmacunda vodka şişesi parçaları vardı farketmesem evladım ölecekti"
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Abi kafir işlere bulaşmışsınız.
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sizi gidi dondurulmuş menemen yiyesiceler !
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 keske dondurulmus akil satsalar da ona heves etseniz.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 GERGE said: Gecen gordum, alacaktim, sonra telefondan Yemeksepeti'ne girdim. Dondurulmus lahmacun mu olur lan? evet abi, ne salakça bi fikir bu lan?
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 salakça falan değil ya lahmacuna yapılıyor mu bilmemde biberli(çökelek biber ıspanak pattisli)çeşitleri oluyor bunların hatay civarında sürekli böyle bi 50-60 tane buzlukta dururdu benim :< çok hayat kurtarır bide lezzetini büyükşehir'e göç eden koca götlü mantı açan kadınlar bile tutturamaz öyle efsane bişey onlar ya http://www.turkiyegezgini.com/content/hatay/fotograflar/imgs/004_Biberli_Ekmek_Hatay_Ne_Nerede_Yenir.jpg hatta kaytaz böreğinin lahmacun hamuru üstüne yapılmış hali
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bimde sufle var denemistim acikcasi fiyatida iyiydi tadida fena degildi.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben de denemiştim bu lahmacunu. Baya beğenmedim yani. Almayın aldırmayın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Fin said: salakça falan değil ya lahmacuna yapılıyor mu bilmemde biberli(çökelek biber ıspanak pattisli)çeşitleri oluyor bunların hatay civarında sürekli böyle bi 50-60 tane buzlukta dururdu benim :< çok hayat kurtarır bide lezzetini büyükşehir'e göç eden koca götlü mantı açan kadınlar bile tutturamaz öyle efsane bişey onlar ya http://www.turkiyegezgini.com/content/hatay/fotograflar/imgs/004_Biberli_Ekmek_Hatay_Ne_Nerede_Yenir.jpg hatta kaytaz böreğinin lahmacun hamuru üstüne yapılmış hali Bunu orda kahvaltıda yedim, güzel bişey de lahmacunla uzaktan yakından alakası yok bunun. Hayır yani, sipariş etsen 15 dkda taze gelen bişeyin dondurulmuşu bildiğin salakça işte. Gece 3'te "Lahmeeeeaaaağğğçç!" diye uyanıyosan o senin sorunun tabii sdfsdfg
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dondurulup yenebilen şeyler için koydum lahmacuna falan yapılmıyo güzel olmuyo aam bildiğin şu üstteki akıcı baya
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şu dondurulmuş yemek kültürü aile ile alakalı ya, küçüklükten beri bizim eve girmez hiçbiri superfresh tarzı ürünler. Kaç sene de yalnız yaşadım, hiç alıp da yapmışlığım yok pizza bile. Değişik geliyor bu tarz beslenenler, sadece ıspanak almıştım bir kez ayıklamaya üşendiğim için tazesini
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bazı baklagillerin dondurulmuşu şart ama kendin yapıcan. Mesala yazın barbunya ve bezelye alıcaksın en tazesinden ve kalitelisinden ayıklayıp piknik poşetlerine doldurucan atıcan derin dondurucuya. Kışın öyle bir lezzet bulma şansın yok çünkü. Gayette süper oluyor.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dondurma lezzeti öldürüyor ama karnı doyouruyor
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 He bide bamya güzel oluyor şöyle kıymalı yapıcan ekşili hafif miss
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bamya ne kadar igrenc birsey ya. sumuklu sumuklu
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 işte onu öyle yapanlar yüzünden bamya sevmeyen bisürü insan var halbusi güzel yapılmış bamya candır. bu arada akşama içliköfte yicim la ehehe ağzınız sulansın
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ulan yurt dışındaki adama kebab muhabetti okuttunuz. Allahsızlar, bildiğin acıktım :(
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kthxbye said: bazı baklagillerin dondurulmuşu şart ama kendin yapıcan. Mesala yazın barbunya ve bezelye alıcaksın en tazesinden ve kalitelisinden ayıklayıp piknik poşetlerine doldurucan atıcan derin dondurucuya. Kışın öyle bir lezzet bulma şansın yok çünkü. Gayette süper oluyor. Zaten bezelyesinden, nohutuna kadar torba torba buzlukta olur benim. Dondurulmuş gıda satışından bahsediyorum ben. Dardanel, superfresh,feast vs
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Osuran_boğa said: işte onu öyle yapanlar yüzünden bamya sevmeyen bisürü insan var halbusi güzel yapılmış bamya candır. bu arada akşama içliköfte yicim la ehehe ağzınız sulansın Aynen onun pişirilmesi çok önemli öyle daglcak kadar pisirirlerse kotu oluyor. Bol ve guzel kavrupmus sogan + yazn guzel bir domatezle yapilmis bamya enfesdir
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Laorx said: noobz http://i.sabah.com.tr/sbh/2013/01/28/BiyografiDetay/420234477494.jpg ahahha
Öne çıkan mesajlar