Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok tavada 4 dakika ısıttım zaten sadece tavada ısıtın yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hacı direk fırına atacaksın onu 4-5 dkda da çekicen. Öyle güzel oluyor. Ama feast değilde bimde satılan başka bir markayı denemiştim ben. Dediğin gibi gece yiycek birşey yokken gideri olan birşey arıyorsan gideri oluyor, fırın tavsiye ederim. edit: 180-200 derece de 3-4 dk yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Normal lahmacunu dondurucuya atıp çıkarıp ısıtmayı da denedim onun da tadı pek güzel olmuyor. Bir de fırında deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 " sonra cıkardı cebinden dondurulmuş lahmacunu , lahmacunda vodka şişesi parçaları vardı farketmesem evladım ölecekti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Abi kafir işlere bulaşmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sizi gidi dondurulmuş menemen yiyesiceler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 keske dondurulmus akil satsalar da ona heves etseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 GERGE said: Gecen gordum, alacaktim, sonra telefondan Yemeksepeti'ne girdim. Dondurulmus lahmacun mu olur lan? evet abi, ne salakça bi fikir bu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 salakça falan değil ya lahmacuna yapılıyor mu bilmemde biberli(çökelek biber ıspanak pattisli)çeşitleri oluyor bunların hatay civarında sürekli böyle bi 50-60 tane buzlukta dururdu benim :< çok hayat kurtarır bide lezzetini büyükşehir'e göç eden koca götlü mantı açan kadınlar bile tutturamaz öyle efsane bişey onlar ya http://www.turkiyegezgini.com/content/hatay/fotograflar/imgs/004_Biberli_Ekmek_Hatay_Ne_Nerede_Yenir.jpg hatta kaytaz böreğinin lahmacun hamuru üstüne yapılmış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bimde sufle var denemistim acikcasi fiyatida iyiydi tadida fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben de denemiştim bu lahmacunu. Baya beğenmedim yani. Almayın aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Fin said: salakça falan değil ya lahmacuna yapılıyor mu bilmemde biberli(çökelek biber ıspanak pattisli)çeşitleri oluyor bunların hatay civarında sürekli böyle bi 50-60 tane buzlukta dururdu benim :< çok hayat kurtarır bide lezzetini büyükşehir'e göç eden koca götlü mantı açan kadınlar bile tutturamaz öyle efsane bişey onlar ya http://www.turkiyegezgini.com/content/hatay/fotograflar/imgs/004_Biberli_Ekmek_Hatay_Ne_Nerede_Yenir.jpg hatta kaytaz böreğinin lahmacun hamuru üstüne yapılmış hali Bunu orda kahvaltıda yedim, güzel bişey de lahmacunla uzaktan yakından alakası yok bunun. Hayır yani, sipariş etsen 15 dkda taze gelen bişeyin dondurulmuşu bildiğin salakça işte. Gece 3'te "Lahmeeeeaaaağğğçç!" diye uyanıyosan o senin sorunun tabii sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dondurulup yenebilen şeyler için koydum lahmacuna falan yapılmıyo güzel olmuyo aam bildiğin şu üstteki akıcı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şu dondurulmuş yemek kültürü aile ile alakalı ya, küçüklükten beri bizim eve girmez hiçbiri superfresh tarzı ürünler. Kaç sene de yalnız yaşadım, hiç alıp da yapmışlığım yok pizza bile. Değişik geliyor bu tarz beslenenler, sadece ıspanak almıştım bir kez ayıklamaya üşendiğim için tazesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bazı baklagillerin dondurulmuşu şart ama kendin yapıcan. Mesala yazın barbunya ve bezelye alıcaksın en tazesinden ve kalitelisinden ayıklayıp piknik poşetlerine doldurucan atıcan derin dondurucuya. Kışın öyle bir lezzet bulma şansın yok çünkü. Gayette süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tamam hafize ana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dondurma lezzeti öldürüyor ama karnı doyouruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 He bide bamya güzel oluyor şöyle kıymalı yapıcan ekşili hafif miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bamya ne kadar igrenc birsey ya. sumuklu sumuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 işte onu öyle yapanlar yüzünden bamya sevmeyen bisürü insan var halbusi güzel yapılmış bamya candır. bu arada akşama içliköfte yicim la ehehe ağzınız sulansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ulan yurt dışındaki adama kebab muhabetti okuttunuz. Allahsızlar, bildiğin acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kthxbye said: bazı baklagillerin dondurulmuşu şart ama kendin yapıcan. Mesala yazın barbunya ve bezelye alıcaksın en tazesinden ve kalitelisinden ayıklayıp piknik poşetlerine doldurucan atıcan derin dondurucuya. Kışın öyle bir lezzet bulma şansın yok çünkü. Gayette süper oluyor. Zaten bezelyesinden, nohutuna kadar torba torba buzlukta olur benim. Dondurulmuş gıda satışından bahsediyorum ben. Dardanel, superfresh,feast vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 %90 ı kötü onların evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Osuran_boğa said: işte onu öyle yapanlar yüzünden bamya sevmeyen bisürü insan var halbusi güzel yapılmış bamya candır. bu arada akşama içliköfte yicim la ehehe ağzınız sulansın Aynen onun pişirilmesi çok önemli öyle daglcak kadar pisirirlerse kotu oluyor. Bol ve guzel kavrupmus sogan + yazn guzel bir domatezle yapilmis bamya enfesdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Laorx said: noobz http://i.sabah.com.tr/sbh/2013/01/28/BiyografiDetay/420234477494.jpg ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar