Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Türklerin (Nowhere Studios diye bir yer) yaptığı puzzle-platform bir oyunmuş. Limbo'ya benzettim biraz. Sanat yönetimini ise oldukça başarılı buldum. Müziklerini Gevende yapıyormuş ve kickstarter videosundaki müzik (belki main theme'dir) de gayet güzeldi. Kickstarter şeysi de var: http://www.kickstarter.com/projects/445804219/monochroma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kickstarter projesini nasıl yaratmışlar? US'ten birine mi yaptırmışlar? Sadece US ve UK vatandaşları yapabiliyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Açıkçası aynı şeyi ben de merak ettim ama sağ tarafta Project by Nowhere Studios, Istanbul, Turkey yazıyor. Belki de KS genişletmiştir alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Baktım genişletmişler mi diye sadece Kanada'ya açılmışlar ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 stüdyonun yeri orası yoksa amerikan yada canada vatandaşı olman gerekiyor kickstater açmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sc tayfası için bir tüyo vereyim firmanın sahibi [132]baci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar