Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 reampage said: Demirören çok uygundu aslında din politikası yürütmüyordu en azından
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Adam hükümet tarafından TFF'nin başına getirildi.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Esh said: Bence gayet iyi yapiyo. Yoksa inonuyu besiktasa yedirmezlerdi hakikaten. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/101/781/Y0UJC.png
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Kasımpaşa'yla anlaşarak Çarşı'yı eli sopalıların kucağına atan Fikret Orman, "Çarşı Gezi'ye destek vererek büyük yanlış yaptı" demiş.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sleepingdeath said: Kasımpaşa'yla anlaşarak Çarşı'yı eli sopalıların kucağına atan Fikret Orman, "Çarşı Gezi'ye destek vererek büyük yanlış yaptı" demiş. aklı sıra.. kasımpaşalılara dövdürtücek çarşıyı.
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 çarşıyı karşısına almak gibi bir hata yapmaz herhalde adamın altındaki koltugu alırlar oradan.
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ben zaten başından beridir söylenen "Arena ve Saraçoğlu olmazsa, Olimpiyat'ta oynayacağız" lafından bir anda dönmelerinden kıllanmıştım. Bugün gidip kombinemizi alacağız ama zor geliyor o staddan kombine almak. Ben siyasi bir istek olduğunu düşünüyorum Kasımpaşa Stadının seçilmesinde. Fikret Orman böyle olaylara gayet açık bir adam. Sabah gazetesinde çıkan o haberin ise yalan olma ihtimali var bana göre. 3 gün önce gece stad'ın yıkımı için Fikret Orman gazetecilerle stada gidiyor. Herkes haberi geçiyor doğal olarak. Ancak ne hikmetse 2 gün sonra Sabah gazetesinde yayımlanan ifade hiç bir yerde geçmiyor. Dememiştir diyemem ama biraz yalan geliyor bana.
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ayrıca o stadda olay çıkar. Çıkmasını istemeyiz elbette ama Kasımpaşalılar öyle sopalarla falan gelirlerse (ki çok muhtemel) olay çıkar. Zaten yukardan da istenen bi' şey bu bana göre.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Senaryo şu olur, polis+sopalılar gelir, çarşıya karşı şiddet uygulanmaya çalışılır, sonra o sopalılar itinayla aradan seçilip sopasızlaşma terapisi uygulanır.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 fikret orman ünal aysal'a hakkaten madonna konseri için yetki mi aldınız dediysem tam bir köylüymüş. bunlara stad falan vermemek lazım.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Red said: fikret orman ünal aysal'a hakkaten madonna konseri için yetki mi aldınız dediysem tam bir köylüymüş. bunlara stad falan vermemek lazım. Sen olayı biliyor musun ?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ünal aysal yönetim kurulundan yetki almam lazım demiş. fikret orman da madonna konseri için yetki mi aldınız demiş ? daha ne olayı var bunun
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Karakterli ol kendin hayır de işte demiş.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 işte onu diyorum adam ne hakla diyor onu ? sanane kardeş adam sorar ya da sormaz. hem hala yüzsüz yüzsüz stadı istiyorlar hem de bi tavırlar bi artislikler.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 hayır stadın zeminin durumunu bile bile gelip stadta oynamayı istemek zaten okuzluk, hadi kabul ettik loca istemek ayrı okuzluk, bi de karsılıgında alınan cevaba ampır ampır konusmak ayrı okuzluk.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Daha önce veririz ama loca vermeyiz dedi sonra kıvırdı tekrar şimdi geldi tekrar kıvırıyor. Asıl adama sorarlar sen kimin stadını kime peşkeş çekiyorsun diye ama işte GS tayyipin koruması altında bu aralar bakalım hükümet es kaza giderse görücez
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Arkadaslar , red bizim baslikta artistik yapiyor. Toplu dayak seansina mi alalim yoksa kisiye ozel private dayak gunu mu yapalim?
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 reampage said: Asıl adama sorarlar sen kimin stadını kime peşkeş çekiyorsun diyestad suan bizim kullanım hakkımız altında al basbakan cıktı "beraber oynasınlar" dedi sonra noldu? kasımpasa gogo yaptınız. sadece laf yani. stadı tokiye yaptırdık da karsılıgında da mecidiyekoyden alan verdik. Ha cıkıp "zaten devletin o alan" diyen olacaktır. ama o isler oyle islemiyo iste. yazılı olmayan kurallar ve cıkar anlasmaları da var sonucta. ayrıca kıvırmak dedigin de galatasaray heralde kendi icin en iyi olanını yapıcak. stad kotu dedik tamam hadi oynuycaksanız da localar ev gibi insanlara 3 senelik kiralanıyo locaya dokunmayın oynayın dedik. Sadece "yok biz istiyoruz" spamlediniz karsılıgı kasımpasa arena oldu.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 haydi kızlar recep tayyip erdoğan stadına
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ünal Aysal'ı delirtmeyin, yazın serin oluyor deniz tarafından efil efil diye Ağustos ve Eylül aylarında İnönü'de oynarız yazlıkçı hesabı. Kimin stadını kime vermiyorsunuz diye başladı zaten sevgili aciz başkanınız olaya, sonuç?
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 verseydiniz inönüyü avm yapsalardı sizede yapardı devlet
Öne çıkan mesajlar