Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 iyi de zaten ilk yarı gs ne ileri de adam gibi top tuttu, ne pas verebildi. Drogba hiçbir şey yapamadı. Yani dün için konuşmak gerekse sadece tabii, yoksa Drogba'nın yaptıklarına fazlasıyla katılıyorum önceki postlarda da yazdım. İkinci yarı da aslında çok efektif değildi özellikle Sivok sayesinde ama Bruma'nın girişiyle ve BJK'nin de oyundan düşmesiyle Drogba zaten rahatladı ve farkını orada konuşturdu. Sadece tek vites arttırıp işi bitirdi. Dün Drogba pek iyi değildi. Ama işte pek iyi olmayan haliyle 2 gol attı. Farkını oradan konuşturdu bu seferde...
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 güzel diyorsunuzda fernandes kaleci ile karşı karşıyaya kucağa yuvarlamasaydı görürdünüz drogbayı.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bjk nın ilk yarıyı 3-0 yapmaması gs ye sunduğu en güzel hediye zaten
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kaçırdıklarımıza bakıcaksak burağın geçen sene %100le attığı 2 pozisyonu harcaması var. ayrıca ferdinin pozisyonda hakan baltanın önündeki sneijdere verdiği pas dlkmvldkmvsdklm
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 beşiktaşlı duruşlu sdkfmskl
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 fenerbahçeye emniyete her yere ince ince sokmuş laf bak şimdi okudum da
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Evet stadı yakmadık felan diyerekten fenerin aldığı cezadan daha az verirsiniz herhaldeye getirmiş.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 su olayını katsaymış hiç ceza almazdık bence
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hSt5VAFwhYg
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Polis arabası yakılmadı çok zekice bir açıklama olmuş.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Oo Fenerbahçe'den açıklama bekliyoruz. Öyle sessiz sakin underdog takılmak yok
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Tek güzel açıklaması Kart 1903'ün vaat ettikleri şekilde çalışacak olması oldu. Gelecek sene Vodafone Arena'da zaten tamamen çalışacaktı ama erkenden test etme şansı doğdu.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Biz futbolu kontra atak yapıp gol atma sanıyoruz galiba. Drogba ilerde top tutuyor ve pas trafiğini yapıyor. Gol atamasak bile en iyi savunma hücumdur felsefesi ile gol yemiyoruz. Bu bjk başlığı ama
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 25 Eylüle kadar bütün kanalları tek tek gezer.
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 drogba'nın o defansın göbeğinde kale gibi çıkardığı toplar yeter ya. drogba gibi defansımız olsa gol yemeyiz sdfs beleşte bekleyebilir. ama her duran topta geliyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 "Her yer taksim her yer direniş tezahüratı başlayınca 5-10 saniye sürüyor. Benim taraftarım duyarlı Her yer İnönü, her yer Beşiktaş" diye bağırıyorlar hemen." Fikret Orman.
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 fikret'i bitirirler başkan çıkmış ÇOK HAKEM HATA VARDI diye ağlıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Fiko'ya cezai indirimden bahsetmişler galiba, sabah polise atar yaparken akşam siyasilere yaranmaya çalışıyor asdfasdf
inprc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 maç öncesi yazmıştım.herkes o kadar anlam yükledi ki maça. şu an Beşiktaşlıların durumu şu.sanki son maç yenildik,şampiyonluk gitti.GS şampiyon oldu. bir an önce kendine gelmek şart.takım şu an averajla liderliği paylaşıyor.GS'nin 3 puan önünde,üstelik 3 şampiyon takımla oynadı. Beşiktaş'ın oyuncu kalitesi FB ve GS'nin 1 gömlek altında.sene başındaki doğru planlanma ve yapılanma sayesinde ligde iddialı duruma gelindi.ani bir dağılmada GS ve FB ile yarışmak mümkün değil. hele son saniyede yapılan operasyon direnci kırmaya yönelikti ve çok çeşitli başka amaçları vardı. artık bu kulüp Fenerbahçe maçını bile Kasımpaşa'da oynamalı.fırsat verilmemelidir. Beşiktaş futbol takımı ve genel olarak kulübün geleceği parlak.bunun engellenmesine fırsat vermemeli artık Beşiktaşlılar.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Aha ne güzel Beşiktaşlılar da var yahu. Ayaklar yere bastığı takdirde doğru planlama ile Beşiktaş yarışı sürdürür zaten. Ama denildiği gibi bize oyunlar oynanıyor kafasıyla saha içinden çok dışına fokus olursa dağılır. Büyüklük meselesi değil sakın yanlış anlamayın ama kriz yönetimi konusunda Gs ve Fb'nin gerisinde 2000'li yıllarda Bjk
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kriz yönetimi mi fikret baba en güzel şekilde ikidir konuşuyor ceza gelicek diyor ama zaten cezamı çektik diyor ha polis arabası yakanlara ne verdiler ona göre adam gibi ceza verin demeye getiriyor ha fırat bi daha hakemlik yapar mı orasını bilemicem.. ama fiko doğru yolda
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kart1903 alsam mı almasam mı diyordum az önce 1 siyah forma birde kart1903 aldım.
Öne çıkan mesajlar