cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hiç duymamıştım bu ramonu ya Çaktırmadan transfer yapmayı ne zaman öğrendi bizimkiler
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 BiTcH_oFBaT said: Frei nerede yazıyor? Milliyette prensipte anlaşıldı Fulham ile yazıyor, ramonun borsaya bildirilmesi haberinde
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sporx rakamları bile vermiş kerim için.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 şu forma işini çok iyi beceriyorlar lan asdjfgasdfkb bide alttaki "bogdan bir başlangıç" çok iyiymiş :D
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Amrabat-Pektemek takası mantıklı değil ya Yapılmasın
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Gekas hala boşta diye biliyorum araya sıkıştırsak ya
oldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 cicibeybe said: Amrabat-Pektemek takası mantıklı değil ya Yapılmasınlol su kesin yalan haber mantık cervesindeki kimse heleki seneye 5+3 olacakken dandik amrabatı alıp pektemegi vermez bastaki demirören olsa inanırdım gerci
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Dandik amprabat diyorsunuz da Pektemek'in bir numarasını göremedik daha. Müzmin sakat.
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 pektemek ne lan. adam daha adam gibi 2 maç arka arkaya oynamadı. beşiktaş klubu ağlamış kontenjan hakkında. biz 5 0 3 e göre takım kuruyoruz değişmesine karşıyız diye sdfsf
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yabancı kuralına rağmen Pektemek'e karşı Amrabat soygun olur. Aman diyeyim. Amrabat ne yaptı diyenler de müzmin sakat adamı itelemeye çalışmasın lol. Ha Scott Piri ben bu adamı canavar gibi yaparım bir halt olmaz diyorsa Umut'un yerine düşünülür o vakit Amrabat'a karşı
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 pektemek i alıp napcaz yedekte umut var burakı hangi methodla oynatsak hesabı yapıyoruz.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 summonlamayın şunları başlığa pefff :/
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Esnaf said: şu forma işini çok iyi beceriyorlar lan asdjfgasdfkb bide alttaki "bogdan bir başlangıç" çok iyiymiş :D 6 0 4 un oldugu yerde en saçma transfer olur
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ya ben gülelim diye koymuştum :P yoksa amk gazetesi sıkmıştır gene bir yerinden. zaten gs o kadar para harcadığı adamı böyle bir takasla hiç etmez.zaten yıllık ücreti düşük yedek oturtsanda ses etmeyecek bir oyuncu
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bu gazete ağır troll ve laubali gibi duruyor fakat özellikle Galatasaray istihbaratları çok sağlam. Geçen seneden beri çoğu şeyi sektirmiyorlar
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Rhom said: Gekas hala boşta diye biliyorum araya sıkıştırsak yakonyaspor'a gitti gekas. yine en az bi 10 gol sallar bu sezon.
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 2-3 saat önce imzalamış, almeida'nın yokluğunda iş yapardı
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Vizyonu büyük başkan F.Orman seneye 5+0+3 kuralını kimseye değiştirtmeyiz demiş. Diğer açıklaması Fener ilk 2 ye girse bile biz CL ye gideceğiz. Şampiyon olup gideceğiz diyemiyor.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ön elemeyi geçemeyiz biz zaten, en iyisi biz direk gidelim gs ön eleme oynasın onlar geçer =P Bizim puanımızla anca kazık takımlar çıkar...
Tori Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 souldarkorn said: Vizyonu büyük başkan F.Orman seneye 5+0+3 kuralını kimseye değiştirtmeyiz demiş. Diğer açıklaması Fener ilk 2 ye girse bile biz CL ye gideceğiz. Şampiyon olup gideceğiz diyemiyor. ahahah ya
Öne çıkan mesajlar