Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben onun yeni sözleşme imzalayacağını hiç sanmıyorum. Elimizde de ciddi anlamda gerçekten kazanç sağlayabileceğimiz tek o var doğruya doğru, elimizde böyle bir şans varsa duygusal olarak değil mantıksal olarak harekete geçmemiz gerek.

Edit: Ha yarın yeni sözleşme imzalasın, o zaman "takas mı ahahahaha yaparım" bende doğruya doğru. Ocak'a kadar bekleyip Avrupa'dan teklif yoklayacak, beklediğini alamazsa ya Beşiktaş'ı söğüşleyecek ya da Fener'i gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, beşiktaş ile ilgili haberleri temiz bir üslupla anlatan bir site biliyor musunuz? eskiden haber1903'ü takip ediyordum ama seçim döneminde fiko reis'e karşı başlattıkları karalama kampanyası yüzünden okumayı bıraktım.
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbolcuları Fernandes'in Beşiktaş'tan, Beşiktaş'ın da bu oyuncudan vazgeçmeyeceğini söyledi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Fenerbahçe'nin Fernandes ile ilgilendiği yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılma niyetinin olmadığını belirten Orman, "Beşiktaş, iyi gitmeye başladığı sürece her dakika bir şey çıkartmaya çalışıyorlar. Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş’ın da Fernandes’i bırakmaya niyeti yok. Fenerbahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Yalan, düzenle her zamanki gibi ortaya bir şeyler atıyorlar" diye konuştu.

Başkan Orman, Manchester United Kulübü'nde forma giyen Alexander Büttner'in transferi konusunda ise şunları kaydetti:

"Henüz neticelenmedi. UEFA'ya gidemememizden dolayı yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe kaybımız var. Beşiktaş, bu sene bizim açımızdan çok fazla derecede transfere para harcadı ve bütçesini biraz aştı. Onun için mantıklı gitmek zorundayız. Mantıksız gitmelerle transfer çılgınlığıyla geldiğimiz nokta, herkes tarafından aşikar. Onun için biraz mantıklı gidiyoruz. Elimizden geldiği doğrultuda bir şeyler yapmak istiyoruz ama neticelenmediği sürece açıklama yapmanın manası yok."

Beşiktaş'ın formasının sırt kısmına reklam alınacağını da belirten Orman, bu konudaki detayların daha sonra açıklanacağını söyledi.

Sırt reklamı = sol bek
Mesaj tarihi:
Adam günde iki kez önemli röportaj vermeye başladı, tutamıyoruz başganı :D

said:
Vodafone Arena'nın yıkımı sırasında Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı.

Stadın yapımı için her gece sabaha kadar çalıştıklarını söyleyen Orman, "Bizim mabedimiz burası, bizim yuvamız burası. Bir an önce bitirmek için çalışıyoruz. Uğraşıyoruz, şu ara işimiz var" dedi.

Stadın yapımı için bütün engellerin ortadan kalktığını belirten Orman, "Beşiktaşlılar çok kandırıldıkları için her söylenen şeye inanıyorlardı. Stadın yapılmayacağına da inanmışlardı. Ancak artık yavaş yavaş bize inanmaya başladılar" ifadelerini kullandı.

Takımın sezona iyi başladığının hatırlatılması ve başarının sırrı konusunda ise Fikret Orman şöyle konuştu, "Beşiktaş, artık kurumsal bir kimlik, çok radikal kararlar aldık. Önder Özen ile ilgili ilk önce tepkiler gördük. Hatalarımız da oluyor ama artık Beşiktaş'ta bir zihniyet değişikliği var. Bilic başarılı, çok uğraşılmış transfer politikamız var. UEFA Kupası'ndan yasaklanmamız bizi zorladı. Oyuncularımızı yavaş yavaş değiştirerek oynatacağız."

Taraftarların Olimpiyat stadına ilgisinin büyük olduğunun hatırlatılması üzerine Beşiktaş Başkanı, "Beşiktaş, Türkiye'nin en eski ve en büyük camiası, bizim de her yerde taraftarımız var. Şu anda havalar güzel olduğu için orada oynamaktan keyifliyiz. Ama havalar soğuduğu zaman sıkıntılar yaşarız. Onun için Galatasaray maçından sonra Kasımpaşa'ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.

''Kerim Frei'yı almak istiyoruz''
Sol bek transferi için ise Orman Kerim Frei konusunda çalışmaların sürdüğünü vurgularken, "Arkadaşlarımız uğraşıyor. Benim önüme gelen bir şey yok. Arkadaşlarımız bir ekip olarak uğraşıyorlar. Elimizden gelen, bütçemize uygun bir oyuncuyu almak istiyoruz. Kerim Frei konusunda çabalarımız sürüyor. Epey zamandır takip ediyoruz. Esasında Kerim'i sezon başında almak istiyorduk. Hatta, Şampiyonlar Ligi finaline gittiğimde bir görüşme yapmıştım. Ancak kadro şişkinliği de bizi etkiliyor. Ama maliyeti uygun olursa Kerim'i istiyoruz. Görüşmeler var ama neticelenen bir şey yok" diye konuştu.

Kartal Yuvası Mağazaları'ndaki satışlar için ise Orman, "İstediğimiz rakamlara ulaşamadık. Rakiplerimize göre bayağı aşağılardayız. Biz işimizi iyi yaptık. Beşiktaş'a taraftarın güveni her geçen gün artıyor. Ürünlerin bol olduğu bir zamanlama var ama hedeflerin çok gerisindeyiz" dedi.

Sponsorluk anlaşmaları için arayışlarının sürdüğünü söyleyen Fikret Orman, "Yeni sponsorluk anlaşmaları olacak. Görüşmelerimiz var. Elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Önümüzdeki sezonda daha hızlanacağız. Yeni statla birlikte daha da çok olacak. Ama şu an yeterli değiliz" ifadelerini kullandı.

Fernandes ve Almeida kalacak mı?
Fikret Orman, Fernandes ve Almeida'nın kalıp kalmayacakları konusunda ise "Artık transfer döneminin bitmesini bekliyoruz. Oyuncuların kafasını karıştırıyorlar. Bu iki oyuncumuzu seviyoruz. Çok kabiliyetli oyuncu olduklarına inanıyoruz. Sözleşme yenilemek istiyoruz. Aksi olacağına inanmıyorum" ifadelerini kullanarak yeni anlaşmanın sinyallerini verdi.

Oğuzhan'a ceza gelecek mi?
Oğuzhan Özkakup'un bir gece kulübünde çekilen fotoğraflarının gazetelerde çıkmasıyla ilgili olarak ise Beşiktaş Başkanı, "Ben futbolcularla böyle konuları konuşmam. Ancak bunlar profosyenol futbolcular, genç arkadaşlarımız, bekar insanlar. Çok önemli gelirler elde ediyorlar. Bunların gezmeleri hakları ama gezdikleri gün önemli. Maçın hemen öncesi ise sorun var. Bu işi de bedenleri ile yapıyorlar. Bizim onlara tenbihimiz zamanlarını doğru yapmaları yönünde olur. Zamanlama doğru olmasa ceza yiyecekler" diye konuştu.

CAS kararıyla ilgili olarak Orman, "İçimizde bir iyi niyet var. Artık bu işten sıkıldım. Hakettiğimiz halde Avrupa Ligi'ne gidemiyoruz. Artık bu işin bitmesi lazım. Cezamızı çekeceğiz. Önümüzdeki sene böyle bir cezayla karşılaşmak istemiyoruz. Bizim yarattığımız değil, bizim çözmemiz gereken konular" diye sözlerini bitirdi.
Mesaj tarihi:
http://www.zerozero.pt/jogador.php?id=38966

artık yeni bekimiz hayırlı olsun diyebiliriz sanırım,

brezilya'nın en güvenilir spor haber kaynaklarından globo ve terra'da duyuru olarak haberi geçilmiş.

üstteki de güney amerika'nın avrupa'dan haberleri yayınladığı ünlü bir siteymiş vs.

uyum sağlayamazsa 6 ay sonra geri gönderme hakkımızda varmış geçen haberlere göre

bakalım resmi açıklama gelsin de
Mesaj tarihi:
Aynen, Frei'e 1 de versen 10'da versen her şekilde riskli yatırım. Bence de balon, ama Gökhan'a da balon diyorduk. doğru hocanın ellerinde ne olur bilinmez, o yüzden yeteneğiyle birlikte beklemek gerektiğine inanıyorum.

Muhammed'i bile yıllardır izlerim, başka takımlara karşı oynadığı altyapı maçlarından da bayağı izlemişimdir. (arkadaşım bir dönem FB altyapısında onun yaş grubunda kaleciydi, bol gol yemişliği vardır ondan asdfsad) Adam olmaz diyenlerin başında geliyordum Muhammed için, hazırlık kampı ve lig maçlarındaki kısa süreler ciddi yanıldığımı gösteriyor. Muhammed'de ciddi gelişim var, mental olarakta kontrolü kaybetmezse büyük adam olur. O konuda da Pektemek'e güveniyoruz işte, ben bizzat Acıbadem Sporcu sağlığı merkezinde gözlerimle gördüm Atınç, Muhammed ve Burak Kaplan'a abilik yapıyor, nasihatler veriyor hatta çalıştırıyordu vs.

Gökhan Töre'nin değişimi malum, son maç şeytana uyup bayağı bencil davrandı yine gerçi ama yavaş yavaş o huyları kaybettirilirse onda da çok iyi potansiyel var. Frei'i de belki yola getiririz, ufak umut bendeki ama olsun :)
Mesaj tarihi:
ha birde

Ramon 4:30'da Brezilya'dan İstanbul uçağına biniyormuş. bakalım inecek mi o uçak harbiden asdfasdfa

Kimdir diyenler için Alper Öcal bir numaralı adres, bilen bilir. Adam çok sağlam Brezilya ligi uzmanıdır. Karalamış hemen bir şeyler, malum hemen hemen herkes ilk defa duydu bu ismi asfsda

Twitter...

said:

Ramon ofansif ve lider karakterli bir oyuncudur. Vasco'da geçirdiği 2.5 yıl çok parlaktı, bayrak adam gibi seviliyordu ama 1 senedir düşüşte

Flamengo'da bu sene çıkış bekliyordum ama oynatmadılar. Takım da çöp zaten. Beşiktaş'ta iş yapar, istediği ortam var.

Ramon'un kontrat şartları, İsmail projesine de uygun. Alınabilecek en iyi risklerden biriydi. Beşiktaş için de futbolcu için de sevindim.

Ramon kulvarın tamamını işler, savunmada hücumda birebiri epey iyidir. Direkt kaleye olmayan duran topları iyi kullanır. Kademesi eh.

Beşiktaş için bir avantajı da Vasco, Corinthians, Flamengo oranın babalarında oynamış olması. Büyük kulüp ortamını, derbileri iyi bilir.

Ramon'un sezon başında sakatlığı vardı bileğinden, Joao Paulo eyalet liginde Mogi Mirim'de iyiydi. Hazır gelip formda başlayınca kesti.

3 maç üstüste oynasın ritim bulur Ramon. Brezilya'nın elitlerinde oynamış her bek burada vasat üstü iş yapar. Marcelo beklemiyor zaten kimse

Edit: Bu da yeni geldi.

said:
Ramon açıklama yapmış: "Andre Santos geldikten sonra kulüp sezon için benimle konuşmadı. Oynamıyordum ve transfer kariyerim için daha iyi."

Bildiğimiz Andre Santos
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, sosyalist bir takım meydana getirdiğini söylerken, siyah-beyazlı yönetim de mali tabloları da düzeltmek için düğmeye bastı.15 günde 158 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atan Beşiktaş’ın piyasa değeri de 367.2 milyon TL ile Galatasaray’ı tarihinde ilk defa geride bıraktı.

Sahadaki başarısını mali tablolara da yansıtmak isteyen Beşiktaş, peş peşe yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla rakiplerini kıskandırıyor. Önce Vodafone sonra İntegral Menkul Değerler ile sponsorluk anlaşması imzalayan Beşiktaş bugün de Kalde ile forma sırtı konusunda anlaşma imzalayacak. Böylece Beşiktaş’ın 15 gün içerisinde yaptığı sponsorlukların değeri 158 milyon doları bulacak.

SIRTTAN 3 MİLYON DOLAR

Ülker’in Beşiktaş ile forma sponsorluğunu bitirmesinin ardından forma sırtı konusunda çalışmaları hızlandıran yönetim, Kalde ile anlaştı. Bugün yapılacak imza töreninde tarafların 3 yıllık bir anlaşma imzalaması bekleniyor. Değeri 3 milyon doları geçen anlaşmanın sportif başarılara göre artacağı belirtiliyor. Sponsor firma ile yapılan anlaşmanın detayları bugün açıklanacak.

SPONSOR REKORU KIRDI

Beşiktaş 20 Ağustos tarihinde de Vodafone ile 145 milyon dolarlık anlaşmaya imza atmıştı. Bu anlaşmanın hemen ertesinde ise Erkek Basketbol Takımı için çalışmalarını hızlandıran yönetim İntegral Menkul Değerler ile isim ve forma sponsorluğu konusunda imzaları atmıştı. Bu anlaşmaya göre takımın adı “Beşiktaş İntegral Forex” olmuştu. Kulüp bu anlaşmayla 10 milyon doları garantiledi. Son olarak Kalde ile yapılan anlaşmanın da 3 milyon dolardan fazla olduğunu belirten yetkililer, yeni anlaşmaların da önümüzdeki günlerde duyurulacağını açıkladı. Beşiktaş böylece 15 gün içerisinde yaklaşık 158 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atarak rekor kırmış oldu.

16 ŞİRKET DESTEKLİYOR

Son yapılan anlaşmalarla birlikte Beşiktaş’ın sponsor sayısı da 16’ya yükseldi. Beşiktaş sponsorluklarda en fazla parayı önümüzdeki sezon kazanacak. Başkan Fikret Orman’ın yaptığı açıklamaya göre Vodafone’un göğüs sponsorluğunun başlamasıyla birlikte formadan yılda 15 milyon dolar gelir sağlanacak. Siyah-beyazlılar şimdiye kadarki en yüksek sponsor gelirine ulaşmış olacak.

374 milyon TL’lik değerle ‘Aslan’ı geçti

GAZİANTEPSPOR maçı sonrasında açıklamalarda bulunan sosyalist kimliğiyle bilinen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, siyah beyazlı kulüpte sosyalist bir takım meydana getirdiğini söylerken, o sosyalist takımı bünyesinde bulunduran Beşiktaş Futbol Yatırımları’nın piyasa değeri, borsacı başkanı olan Galatasaray’ı ilk defa geçti. Beşiktaş’ın piyasa değeri 374.4 milyon TL olurken, Galatasaray’ın piyasa değeri 340.8 milyon TL’de kaldı. 2010 yılı sonunda Beşiktaş’ın değeri, Galatasaray’ın piyasa değerinin üçte biri kadardı. Beşiktaş’ın piyasa değerinin Galatasaray’ı geride bırakmasında, kulübün son 1.5 yıldır attığı adımların yanı sıra, Galatasaray hisselerinde yaşanan sert düşüş etkili oldu.

MALİ DİSİPLİNİN FAYDALARI

2012 yılında toplam borcu yüzde 35 büyüyen Beşiktaş’ta bu yılın 9 aylık dönemindeki borç artış hızı yüzde yüzde 6,6’da kaldı. Kartal bu yıl ayrıca gerçekleştirdiği bedelli sermaye arttırımıyla da özsermayesini güçlendirdi. 40 milyon lira olan sermayesini yüzde 500 bedelli arttırarak 240 milyon liraya çıkaran Beşiktaş, bu arttırımla borsadaki yatırımcılardan 75 milyon lira nakit girişi sağladı

her yerde iyiyiz aga...

hürriyet
Mesaj tarihi:
bence demirören beşiktaşın başına gelen en güzel şey, eğer bu kadar dibe vurmasak hep ortalama bir takım olarak takılıcaktık, beklentiyi o kadar yükseltti herif insanlara hırs aşıladı 8 senede olimpiyatı bile dolduran bir semt takımı olduk.
  • Yeni Oluştur...