Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 PZero said: bence o kadar uzun süreli anlaşmak saçmalık belki 4 sene sonra 2 kere şampıyonlar ligini kazancaz dünyanın en iyi kuluplerinden olcaz o zaman biz zarar gireriz . benzer soru soruldu başkana, o da o zaman artar dedi minimum bu kadar galiba anlaşma :) 10 yıl sonuncu bile olsak bu kadar para gelecek :P
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Marka değeri artarsa revizyona giderler muhtemelen, ya da değişik gelir kalemleri çıkar zaten. Mesela tribünlere isim vermediler halen =P
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Tribunlere guncel urun isimleri verilse cok mantikli olur marketing icin. Atiyorum eski acigin yeni adi vodafone tab tribunu yapilacak, Orada da urunun tanitimi olacak falan. Of cok ekmek var cok..
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hattı vodafone a taşımazsam ayıp olur artık onu bi halledeyim ben
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Su anlasmada besiktas kesin kazanirda,vodafone kaybeder
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ben de vodafone'a geçicem. ayıp olur yani geçmezsek...
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kongre uyelerine bedava konusma internet versinler sdf hemen gecim
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Avrupaya giderken beşiktaşta almanyaya gidiyordu. Futbolcularla konuşup fotograf çektirdim. Oguzhana senden çok umutluyuz büyük işler yapacagına dedim. İbrahim yanındaydı. Bizde öyle umuyoruz şımarmazsa olacak işallah dedi :)
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 CAS 30 ağustos da açıklayacakmış bizi , bayram bayramda hiç çekilmez yani kötü haber ya.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Du bakalim, cas bi guzellik yapacak bize ya. Bi yil transfer yassah diyip bitirecek isi.
unK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 PZero said: bence o kadar uzun süreli anlaşmak saçmalık belki 4 sene sonra 2 kere şampıyonlar ligini kazancaz dünyanın en iyi kuluplerinden olcaz o zaman biz zarar gireriz . beşiktaşlılık gerçekten garip bir his olsa gerek.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Umutlanmak için sevio gibisiniz zaten
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 pzeronun yorumlarıyla beşiktaşlılığa laf gelmesi
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 beşiktaşlı değilim de şu kadroyla bjk nasıl şampiyon oldu hayret :D şu kadroda olupta beşiktaştan ayrıldıktan sonra dikiş tutturan adam yok nerdeyse :D hatta tümer hariç çoğu 2. ligde felan oynuyordu en son asdgasd hani sergen ve ilhan hariç yabancılar ile yerliler arasında acayip bir fark var :D
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 biz bu kadroyla barcelonaya 3 attık . chelsea ye orda 2 attık
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yani işte çok ilginç :D şu luce hala bjk yada gs başında olsa kim bilir ne başarılara imza atıcaktı
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 O kadroda net bir şekilde fark yaratan 3 yabancımız vardı. Biri Guinti. Halen diyorum, bu adam ülkemize gelmiş en iyi yabancı ön libero olabilir. Bu kadar gösterişsiz ama bu her yana bu kadar efektif oynayan bir adam hatırlamıyorum. Çok net bir oyunu vardı, sahadayken direkt orta saha güvendeydi. Melo falan diyeceksiniz ama yok, Giunti çok daha üst bir sınıfaydı. Birde Ronaldo, o adama çok yazık oldu. Defans hattını tek başında ayakta tutuyordu, ön tarafla uyumu ve kale ile iletişimi vs. çok üst düzeydi. Harika bir stoperdi ama işte 7 ay mı sakatlanmıştı, ondan sonra Demirören silmişti ve Yunanistan'da orta bir sınıfta 40 yaşına kadar oynayıp bırakmıştı yanılmıyorsam. Bırakana kadar Beşiktaş'ta çok rahat oynardı. Ligin çok üstünde bir adamdı. Pancu vardı birde işte, onu anlatmaya gerek var mı :D Yine ülkenin gördüğü en iyi çok yönlü hücumculardan biriydi. Her yerde en iyi şekilde oynar, golünü de atar kaleye de geçerdi sadfasd Cordoba'nın da hakkını yemeyelim, isimli gelmişti bize zaten. Amaral, Nouma, Zago falan işin bonuslarıydı. Zago'da mesela kariyerliydi. Beşiktaş'ın o kadrosunun sonradan iş yapmamasının ana sebebi yaşlı bir kadro oluşuydu. Giunti buraya emekliliğe gelmişti. Zago keza Beşiktaş'tan sonra Santos'a gidip 3 yıl oynayıp bıraktı vs. Yine kafadan 2 sene oynardı o takım ama, Lucescu yavaş yavaş takviye yapar oturturdu. Ama işte hain Demirören yüzünden hem kadro hemen dağıtıldı, hemde Lucescu'ya sıkıldı federasyonla birlikte...
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www2.sporx.com/futbol/superlig/mhkdan-bir-ilk-kurban-ozkahyaSXHBQ341823SXQ Colman için kırmızı veremeyen Halis Özkahya 4 hafta dinlendirme almış.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 DarKRideR said: O kadroda net bir şekilde fark yaratan 3 yabancımız vardı. Biri Guinti. Halen diyorum, bu adam ülkemize gelmiş en iyi yabancı ön libero olabilir. Bu kadar gösterişsiz ama bu her yana bu kadar efektif oynayan bir adam hatırlamıyorum. Çok net bir oyunu vardı, sahadayken direkt orta saha güvendeydi. Melo falan diyeceksiniz ama yok, Giunti çok daha üst bir sınıfaydı. Guinti geldiğin de ben inanmamıştım ilk. Guinti? Milan'da oynayan? Bildiğimiz Guinti? Ronaldo'dan sonra faketir demiştim. Guinti'nin katkısı inanılmazdı yani.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 amma nostalji dönmüş. ilhan mansız vs. gençlerbirliği maçı vidyosunu da koydun mu sabri bey gibi havalanıcam sdfsdf.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rsLQQDfD44A Ne maçtı lan harbi, lig tarihinin en klas maçlarından biriydi şu :D Daems ! 2-2'den sonra ilhan cavcav'ın küllüğe sigarayı gömmesi
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Şu maçı hatırlamayan yoktur. Türk takımları arasında oynanmış derbiler hariç maç söyle unutamadığın deseler direk bu. İlhan ne çakardı uzaktan, kupa yarı finaliydi sanırım
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sonraki sezon Ahmed Hassan'ı da almıştık.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Veysel ide youla yıda, daha var mı o kadrodan? zaten gençler ve gaziantep i zengin ettik.
Öne çıkan mesajlar