Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PZero said:

bence o kadar uzun süreli anlaşmak saçmalık belki 4 sene sonra 2 kere şampıyonlar ligini kazancaz dünyanın en iyi kuluplerinden olcaz o zaman biz zarar gireriz .

benzer soru soruldu başkana, o da o zaman artar dedi minimum bu kadar galiba anlaşma :) 10 yıl sonuncu bile olsak bu kadar para gelecek :P
Mesaj tarihi:
Tribunlere guncel urun isimleri verilse cok mantikli olur marketing icin.

Atiyorum eski acigin yeni adi vodafone tab tribunu yapilacak, Orada da urunun tanitimi olacak falan.

Of cok ekmek var cok..
Mesaj tarihi:
Avrupaya giderken beşiktaşta almanyaya gidiyordu. Futbolcularla konuşup fotograf çektirdim. Oguzhana senden çok umutluyuz büyük işler yapacagına dedim. İbrahim yanındaydı. Bizde öyle umuyoruz şımarmazsa olacak işallah dedi :)
Mesaj tarihi:
PZero said:

bence o kadar uzun süreli anlaşmak saçmalık belki 4 sene sonra 2 kere şampıyonlar ligini kazancaz dünyanın en iyi kuluplerinden olcaz o zaman biz zarar gireriz .

beşiktaşlılık gerçekten garip bir his olsa gerek.
Mesaj tarihi:

beşiktaşlı değilim de şu kadroyla bjk nasıl şampiyon oldu hayret :D şu kadroda olupta beşiktaştan ayrıldıktan sonra dikiş tutturan adam yok nerdeyse :D hatta tümer hariç çoğu 2. ligde felan oynuyordu en son asdgasd

hani sergen ve ilhan hariç yabancılar ile yerliler arasında acayip bir fark var :D
Mesaj tarihi:
O kadroda net bir şekilde fark yaratan 3 yabancımız vardı. Biri Guinti. Halen diyorum, bu adam ülkemize gelmiş en iyi yabancı ön libero olabilir. Bu kadar gösterişsiz ama bu her yana bu kadar efektif oynayan bir adam hatırlamıyorum. Çok net bir oyunu vardı, sahadayken direkt orta saha güvendeydi. Melo falan diyeceksiniz ama yok, Giunti çok daha üst bir sınıfaydı.

Birde Ronaldo, o adama çok yazık oldu. Defans hattını tek başında ayakta tutuyordu, ön tarafla uyumu ve kale ile iletişimi vs. çok üst düzeydi. Harika bir stoperdi ama işte 7 ay mı sakatlanmıştı, ondan sonra Demirören silmişti ve Yunanistan'da orta bir sınıfta 40 yaşına kadar oynayıp bırakmıştı yanılmıyorsam. Bırakana kadar Beşiktaş'ta çok rahat oynardı. Ligin çok üstünde bir adamdı.

Pancu vardı birde işte, onu anlatmaya gerek var mı :D Yine ülkenin gördüğü en iyi çok yönlü hücumculardan biriydi. Her yerde en iyi şekilde oynar, golünü de atar kaleye de geçerdi sadfasd

Cordoba'nın da hakkını yemeyelim, isimli gelmişti bize zaten.

Amaral, Nouma, Zago falan işin bonuslarıydı. Zago'da mesela kariyerliydi.

Beşiktaş'ın o kadrosunun sonradan iş yapmamasının ana sebebi yaşlı bir kadro oluşuydu. Giunti buraya emekliliğe gelmişti. Zago keza Beşiktaş'tan sonra Santos'a gidip 3 yıl oynayıp bıraktı vs.

Yine kafadan 2 sene oynardı o takım ama, Lucescu yavaş yavaş takviye yapar oturturdu. Ama işte hain Demirören yüzünden hem kadro hemen dağıtıldı, hemde Lucescu'ya sıkıldı federasyonla birlikte...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

O kadroda net bir şekilde fark yaratan 3 yabancımız vardı. Biri Guinti. Halen diyorum, bu adam ülkemize gelmiş en iyi yabancı ön libero olabilir. Bu kadar gösterişsiz ama bu her yana bu kadar efektif oynayan bir adam hatırlamıyorum. Çok net bir oyunu vardı, sahadayken direkt orta saha güvendeydi. Melo falan diyeceksiniz ama yok, Giunti çok daha üst bir sınıfaydı.

Guinti geldiğin de ben inanmamıştım ilk. Guinti? Milan'da oynayan? Bildiğimiz Guinti? Ronaldo'dan sonra faketir demiştim.

Guinti'nin katkısı inanılmazdı yani.
  • Yeni Oluştur...