BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Beşiktaş'ın hatası bu işte. İdeal 11'inde 4-5 pozisyon bangır bangır transfer derken rotasyona adam aldın. Ha bu saatten sonra patlatacaksa bombaları bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yok 2 adam daha alacağız diyor yalancı başkan =) Kaleci , sağ bek , tolga/serdar herhalde işte. Bitti. Senelerdir bağırıyor millet sağ sol bek diye hilbert tan bek çıkardık adam akıllı oraları bir dolduramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 İkinci yarıyı izleyemedim. Franco nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bilet satışı kesin olarak yok! kapalı e - f den alıcam, olimpiyata + 1 götürebiliyorsun, en uygun fiyatlı yerde orası, bana çok mantıklı geldi, hem 1903 kart hem bonus kart var 855 TL vericez artık mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 cok iyi fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ben almıyorum bu sene, olimpiyatta maç olduğunda biletle giderim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 neyse avrupa kupası maçlarını şifresiz izleyebileceğiz artık. tabi eğer gidebilirsek.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://www.haber1903.com/Besiktas-14691-michael_eneramo_ameliyat_oldu.html bu ne lan, gerçekten böyle bir gerizekalılık yaparlarsa almıyorum kombine filan, bunlar salak mı!!!! ya adamın kalbinde sorun var diye söylenti var, hadi onu geçtim, lan adam sakat lan sakat, sakat adamı ameliyat ettirip üstüne para verip transfer etmek nedir lan, nasıl bir kafadır bu ya.. vay gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 menisküs yırtığı transfer engelleyecek bir sakatlık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bu adamı yönetim degil biliç istiyor, yönetim de bonservisi yok diye okey vermiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 niang ne oldu la kiralık mı gelmişti o geçen yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yep, geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 niang sezon sonuna kadar kiralıktı. katar'a döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 arcane said: menisküs yırtığı transfer engelleyecek bir sakatlık değil. hayır adamda kalp rahatsızlığı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ya ne olursa olsun adam 3 hafta sonra çalışmalara başlayacak deniyor 4 hafta sonra ligler başlıyor zaten, yani adamı alırsın sakatlanır filan anlarım ama bu ne ya 3 hafta takımla çalışamayacak, direk sakat olduğunu bildiğin adamı almak nasıl bir gerizekalılıktır, bu adamın sakatlığının tekrarlamayacağı ne malum, gerçekten kalbinde sorun olmadığı ne malum, biliç menejeri bu adamında menejeri diye bir haber okumuştum, yine menejer kucağına geliyoruz resmen, ama bu kadar da göz göre göre olmaz ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 1.2 milyon euro yıllığı milli servet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://skorer.milliyet.com.tr/eneramo-hakkinda-karari-federasyon/besiktas/detay/1739410/default.htm şu rezilleğe bak, federasyon verecekmiş son kararı! bizimkilerde hala bu adamı almaya çalışıyorsa ben bunda başka şeyler ararım arkadaş, böyle aptallık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Llama said: arcane said: menisküs yırtığı transfer engelleyecek bir sakatlık değil. hayır adamda kalp rahatsızlığı da var demek ki en son başvurdukları uzmanlar tarafından kalbi açısından bir sorun olmadığı kanaatine varılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 raporlar tff ye gitmiş onlar karar vericekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hayır niye kasıyorlar kardeşim bu kadar, yani nedir bu adam, 30 gol mu attı, genç yıldızmı, dünya yıldızımı nedir yani!!! biliç bu adamı ne kadar izlemişte istiyor bunu! bilic in menejeri aynı zaman da bu herifin menejeri, adam sakat ortada kaldı, beşiktaşa gazlamaya çalışıyorlar, çok ciddi tepki verilmesi lazım, ben kombine parası vericem onlar benim kombine paramla bu adamı alacaklar! kalp olayına federasyon karar vericekmiş raporları okuyacakmıs, yani kalpte bir sey olduğu kesin he oynamasına engel olmayabilir belki , ama bir şey olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 farz et adam beşiktaşın 1 senelik oyuncusu kalbinde problem çıktı, o zaman sen onuda sokağa atıcan demek ki. Bonservisi yoksa ve adam iyileşme durumu varsa sabır edilir 3 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 son durum nedir la kaleci bulundu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Hani birde adam daha imza atmadı belki ona göre protokol yaparlar sakatlıktan tamamen kalkınca başlar ödeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kalbinde problem olsa bu yaşıan kadar oynayamazdı alın hayrını görün, adam ortada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 reampage said: farz et adam beşiktaşın 1 senelik oyuncusu kalbinde problem çıktı, o zaman sen onuda sokağa atıcan demek ki. Bonservisi yoksa ve adam iyileşme durumu varsa sabır edilir 3 hafta. e yuh diyorum! :))))) adamın kalbinde problem varsa oynamayacak tabi, ne sokağa atması!!! ölsün mü adam ya kafaya bak! bonservisi olsun olmasın adam yıllık verılcek para var, sakat olduğunu üstelik kalbinde problem var denilen adamı almak gerizekalılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar