Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

http://www.haber1903.com/Besiktas-14691-michael_eneramo_ameliyat_oldu.html

bu ne lan,

gerçekten böyle bir gerizekalılık yaparlarsa almıyorum kombine filan, bunlar salak mı!!!! ya adamın kalbinde sorun var diye söylenti var, hadi onu geçtim, lan adam sakat lan sakat, sakat adamı ameliyat ettirip üstüne para verip transfer etmek nedir lan, nasıl bir kafadır bu ya.. vay gerizekalılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne olursa olsun adam 3 hafta sonra çalışmalara başlayacak deniyor 4 hafta sonra ligler başlıyor zaten, yani adamı alırsın sakatlanır filan anlarım ama bu ne ya 3 hafta takımla çalışamayacak, direk sakat olduğunu bildiğin adamı almak nasıl bir gerizekalılıktır, bu adamın sakatlığının tekrarlamayacağı ne malum, gerçekten kalbinde sorun olmadığı ne malum, biliç menejeri bu adamında menejeri diye bir haber okumuştum, yine menejer kucağına geliyoruz resmen, ama bu kadar da göz göre göre olmaz ki bu.
Sosyal ağlarda paylaş

http://skorer.milliyet.com.tr/eneramo-hakkinda-karari-federasyon/besiktas/detay/1739410/default.htm

şu rezilleğe bak, federasyon verecekmiş son kararı! bizimkilerde hala bu adamı almaya çalışıyorsa ben bunda başka şeyler ararım arkadaş, böyle aptallık olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

hayır niye kasıyorlar kardeşim bu kadar, yani nedir bu adam, 30 gol mu attı, genç yıldızmı, dünya yıldızımı nedir yani!!! biliç bu adamı ne kadar izlemişte istiyor bunu! bilic in menejeri aynı zaman da bu herifin menejeri, adam sakat ortada kaldı, beşiktaşa gazlamaya çalışıyorlar, çok ciddi tepki verilmesi lazım, ben kombine parası vericem onlar benim kombine paramla bu adamı alacaklar!

kalp olayına federasyon karar vericekmiş raporları okuyacakmıs, yani kalpte bir sey olduğu kesin he oynamasına engel olmayabilir belki , ama bir şey olduğu kesin
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

farz et adam beşiktaşın 1 senelik oyuncusu kalbinde problem çıktı, o zaman sen onuda sokağa atıcan demek ki.

Bonservisi yoksa ve adam iyileşme durumu varsa sabır edilir 3 hafta.

e yuh diyorum! :))))) adamın kalbinde problem varsa oynamayacak tabi, ne sokağa atması!!! ölsün mü adam ya kafaya bak!

bonservisi olsun olmasın adam yıllık verılcek para var, sakat olduğunu üstelik kalbinde problem var denilen adamı almak gerizekalılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...